הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

BodyBuilding

משתמש פעיל
652
0
נק' מוניטין:
418
652
0
אני עכשיו בן 14 התחלתי לעשות סקוואט לפני שבוע ובנץ לפני 3 חודשים, אני עושה בנץ 60 קילו ל8 חזרות 4 סטים וסקאווט אותו דבר סטים חזרות אבל 30 קילו, אני רוצה להתחיל לעשות SS אבל בלי דדליפט, זה אפשרי? הרבה אמרו לי לא לעשות דדליפט ואני לא רוצה לדפוק תגב בגיל הזה

דדליפט לא דופק את הגב, אתה זה שדופק אותו אם אתה עושה דדליפט לא נכון; בסקוואט ובדדליפט יש את אותם הסיכונים ולפי מה שראיתי הסקוואט שלך ידפוק לך את הגב ואתה חייב לשפר אותו ומהר, בקשר ל-SS בלי דדליפט זה כמו פיצה בלי גבינה.

מספיק לדבר שטויות, תלמד את הטכניקה כמו שצריך ותתחיל להרים כבד, יש פה מספיק אנשים שמרימים 200+ ק"ג והגב שלהם לא נדפק ולא בטיח.

• פותח/ת השרשור
דדליפט לא דופק את הגב, אתה זה שדופק אותו אם אתה עושה דדליפט לא נכון; בסקוואט ובדדליפט יש את אותם הסיכונים ולפי מה שראיתי הסקוואט שלך ידפוק לך את הגב ואתה חייב לשפר אותו ומהר, בקשר ל-SS בלי דדליפט זה כמו פיצה בלי גבינה.

מספיק לדבר שטויות, תלמד את הטכניקה כמו שצריך ותתחיל להרים כבד, יש פה מספיק אנשים שמרימים 200+ ק"ג והגב שלהם לא נדפק ולא בטיח.
סבבה, אני עובד על הסקוואט כמו שאמרתי התחלתי לפני שבוע ואני עוד עובד על טכניקה.. בקשר לדדליפט אני כולה בן 14 ולא מרשים לי לעשות דדליפט..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית