נק' מוניטין:
58,704
- 103,265
- 12,427
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש צורך בלחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שניתן לחלק שוב מוניטין ל מר לטיסימוס.
בזה אני מסכים איתך לחלוטין. נדמה לחי שכל מה שאמרתי באשכול הזה (כמו גם באשכול מקביל על תדירות אכילת הפרוטאינים) קורא בדיוק לזה....קורטוב של השהיית שיפוט (במובן של לקיחת הממצאים באופן מחייב) הוא נחוץ
👏מנהל חלש!
והנה עוד חוות דעת על סטטינים מטעם קופ"ח כללית: http://www.clalit.co.il/HE-IL/Gener...tter&utm_medium=email&utm_campaign=aug21_2012
תגיד, אתה עושה את עצמך או מה?
לך, לקולדפייר לאיאמזד ולאחרים: אין לי עניין "לנצח" באובייקטיביות או בכל קריטיון אחר. אם יש לכם משהו ענייני להגיד, אתם מוזמנים להגיד אותו. אם אתם מנסים להרשים בציניות המתחכמת שלכם, ובכן, הצלחתם: אתם מתוחכמים, שנונים וברור ששום פרופסור או גוף מדעי לא משתווה לכם בידע. מאחר והנקודה הזאת הובהרה כבר הרבה פעמים, אני לא מבין למה אתם ממשיכים לנסות להוכיח אותה. ניצחתם. תרשמו וי ותעברו הלאה.והנה חוות דעת על אימונים אישיים אצל ליאור גניש מטעם המאמן האישי ליאור גניש:http://www.liorfitness.com/nutrition.htm
מי מנצח באובייקטיביות, אני או אתה?
לך, לקולדפייר לאיאמזד ולאחרים: אין לי עניין "לנצח" באובייקטיביות או בכל קריטיון אחר. אם יש לכם משהו ענייני להגיד, אתם מוזמנים להגיד אותו. אם אתם מנסים להרשים בציניות המתחכמת שלכם, ובכן, הצלחתם: אתם מתוחכמים, שנונים וברור ששום פרופסור או גוף מדעי לא משתווה לכם בידע. מאחר והנקודה הזאת הובהרה כבר הרבה פעמים, אני לא מבין למה אתם ממשיכים לנסות להוכיח אותה. ניצחתם. תרשמו וי ותעברו הלאה.
אני מניח שממילא אין כאן יותר מדי אנשים ששאלת הסטטינים רלבנטית לגביהם, כך שאולי אין טעם להמשיך לדון בה בפורום הזה. בפעם הבאה שאתקל במשהו שייראה לי שווה עיון בהקשר הזה אחשוב פעמיים אם להטריח את הקוראים. כמו שכבר אמרתי: ניצחתם.
לך, לקולדפייר לאיאמזד ולאחרים: אין לי עניין "לנצח" באובייקטיביות או בכל קריטיון אחר. אם יש לכם משהו ענייני להגיד, אתם מוזמנים להגיד אותו. אם אתם מנסים להרשים בציניות המתחכמת שלכם, ובכן, הצלחתם: אתם מתוחכמים, שנונים וברור ששום פרופסור או גוף מדעי לא משתווה לכם בידע. מאחר והנקודה הזאת הובהרה כבר הרבה פעמים, אני לא מבין למה אתם ממשיכים לנסות להוכיח אותה. ניצחתם. תרשמו וי ותעברו הלאה.
אני מניח שממילא אין כאן יותר מדי אנשים ששאלת הסטטינים רלבנטית לגביהם, כך שאולי אין טעם להמשיך לדון בה בפורום הזה. בפעם הבאה שאתקל במשהו שייראה לי שווה עיון בהקשר הזה אחשוב פעמיים אם להטריח את הקוראים. כמו שכבר אמרתי: ניצחתם.
תתפלא, זה לא ממש כואב (כלומר הפורום. אין לי מושג לגבי האורגיה). הבעיה העיקרית היא שבעצם אין דיון, יש בעיקר הערות סרקסטיות של כמה חבר'ה שבטוחים שהם נורא חכמים, מה שאולי נכון, ועושים את כל מה שהם יכולים כדי להוכיח את ההיפך. בזה הם דווקא מצליחים לא רע.אתה יודע שזה יכאב, תביא וזלין.
אם אתה רוצה תגובה רצינית, אני מוכן לענות לך ברצינות, אבל לפני כן יש לי תנאי: תבטיח לקרוא אותה ברצינות ולחשוב קצת לפני שאתה יורה בי את חיצי השנינות שלך. אין לי חשק להשקיע את הזמן והמאמץ הנדרשים ורק כדי להתקל בתגובות מהסוג שאתה משגר לאחרונה, תגובות שלטעמי הן עלבון לאינטליגנציה של הקוראים. עשינו עסק?זה איאמזי. והידע שלנו מתבסס על משהו ולא על חלום שחלמנו אתמול בלילה. רק שבמקרה שלך זה כתבות באינפומד ושאר קשקושיאדה. כנראה שאתה לא מספיק רוצה לדעת ופונה למקורות שמאכילים אותך (לוקשים) בכפית.
וואו. הדיון כבר לא רלוונטי, מר דוקטור? חבל, כי דווקא אתה טרחת פה ושם להתייחס לדברים בצורה קצת יותר רצינית מאחרים, כלומר לא רק להרשים את הקוראים ב one liners שאמורים להיות מתוחכמים. וגם חבל כי יש לי מה לענות לך לעצם העניין, אבל אם הדיון לא רלוונטי, שיהיה. מה שבטוח, אני לא מתכוון להכנס לאיתך תחרות נפנוף בתארים אקדמיים. מה ראית לנכון לגרור את פרופ' קרסו הנה, לדוקטורים ולאלוהים פתרונות.חבל שהפכת את הדיון איתך ללא רלוונטי מעתה והלאה.
שוב אתה עם האקדמיה שלך? אתה לא מרגיש שבתור מי שמתנגד ל"הוכחה מתוך סמכות" אתה עושה צחוק מעצמך?עד עכשיו ראיתי בעיקר אותך תוקע גולים עצמיים לעצמך. יהיה דיון רציני כשתראה שאתה מסוגל לנהל אחד כזה. יש לנו כמה שנים באקדמיה, אנחנו יודעים לנהל דיונים תרבותיים כשזה משתלם.
וואו. הדיון כבר לא רלוונטי, מר דוקטור? חבל, כי דווקא אתה טרחת פה ושם להתייחס לדברים בצורה קצת יותר רצינית מאחרים, כלומר לא רק להרשים את הקוראים ב one liners שאמורים להיות מתוחכמים. וגם חבל כי יש לי מה לענות לך לעצם העניין, אבל אם הדיון לא רלוונטי, שיהיה. מה שבטוח, אני לא מתכוון להכנס לאיתך תחרות נפנוף בתארים אקדמיים. מה ראית לנכון לגרור את פרופ' קרסו הנה, לדוקטורים ולאלוהים פתרונות.
שוב אתה עם האקדמיה שלך? אתה לא מרגיש שבתור מי שמתנגד ל"הוכחה מתוך סמכות" אתה עושה צחוק מעצמך?
השאלה היחידה היא אם אתה מעוניין בתשובה רצינית, או שחבל לך על הזמן, אבל נדמה לי שאני יודע את התשובה (גם אם אתה תטען אחרת). ניחא, שיהיה לא רלוונטי. להבא אשתדל להמנע מלהגרר לפרובוקציות שלך (אבל לצערי אני לא יכול להבטיח שאצליח. הרקורד האינטרנטי שלי לא מבשר טובות בעניין זה. אבל אשתדל).הוא לא רלוונטי מהסיבות שציינתי. לא ענית לעניין, הבאת מאמר שתומך בדיוק בזה שאתה לא מדבר לגופו של העניין המדעי, ועוד קינחת ב"אני לא אובייקטיבי וסבבה לי עם זה". אם אתה לא מבין איך הפכת את עצמך ללא-רלוונטי, גם הזמן שבזבזתי עד עכשיו היה לחינם.
ואני מצטער, אבל עולם המחקר המדעי הוא חלק מהאקדמיה, ולכן אמרתי שאנחנו מסוגלים לנהל דיונים מחקריים אם זה משתלם, כלומר אם זה רלוונטי ומי שאתה מתדיין מולו בעל יכולת לנהל דיון כזה. אולי לא הבנת את זה, ואתה מעדיף להסתפק בדעתו של פרופסור מקופת חולים כללית כאשרור לדעות שאתה מחזיק בהן (וכאן ההקשר לקרסו, אם לא הבנת מלכתחילה. לא צריך להסביר הכל, אפשר גם להקיש לבד), במאמר שהוא יותר מאמר "דיעה" מאשר מאמר מדעי-מחקרי. וגם בגלל זה אתה לא-רלוונטי להמשך הדיון.
אחי אתה מסרב להבין משהו נורא פשוט שהם מנסים להסביר לך. אתה מחפש מישהו שיגיד לך ככה וככה זה נכון וככה לא, אבל אתה לא תמצא מישהו כזה (לפחות לא אחד שניתן לסמוך עליו) מכיוון שכל התחום הזה מבוסס על אינטרסים של חברות ותאגידים. לכן הם מציעים לך חלופה- לא ללכת כשה תמים אחרי כל מה שהרופא אומר לך ולקרוא את המחקרים העדכניים ולנסות להקיש מהם מסקנות ולא לחרוץ גורלות כמו שאנשים גדולים בעלי טייטל מטעה לפעמים עושים רק בגלל שהם פועלים מאינטרסים אישיים.וואו. הדיון כבר לא רלוונטי, מר דוקטור? חבל, כי דווקא אתה טרחת פה ושם להתייחס לדברים בצורה קצת יותר רצינית מאחרים, כלומר לא רק להרשים את הקוראים ב one liners שאמורים להיות מתוחכמים. וגם חבל כי יש לי מה לענות לך לעצם העניין, אבל אם הדיון לא רלוונטי, שיהיה. מה שבטוח, אני לא מתכוון להכנס לאיתך תחרות נפנוף בתארים אקדמיים. מה ראית לנכון לגרור את פרופ' קרסו הנה, לדוקטורים ולאלוהים פתרונות.
שוב אתה עם האקדמיה שלך? אתה לא מרגיש שבתור מי שמתנגד ל"הוכחה מתוך סמכות" אתה עושה צחוק מעצמך?
או קיי.כמו שכתבתי כבר לפני כמה הודעות, חבל לי על הזמן.