הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך עולים במשקל וגם במסת שריר?

Excite1

משתמש פעיל
358
2
נק' מוניטין:
14
358
2
נגיד ואני שוקל 60 ואני רוצה לעלות 20 קילו איך אני יודע שאני גם יעלה במסת שריר ולא דווקא באחוז שומן?
צריך פשוט לאכול בריא וכמה שיותר?
תודה לעוזרים.

תחשב את הנתונים שלך, תראה כמה קלוריות אתה צריך בשביל מאזן נייטרלי ותכין תפריט ל300-500 קלוריות מעל הנייטרלי שלך ותרוץ עליו שבועיים. אם עלית קילו תן לתפריט עוד שבועיים. אם המשכת לעלות תמשיך איתו עד שהעליה תתקע ואז תעלה איזה 200 קלוריות וככה תמשיך כל שבועיים תשקל כדי לראות מה המצב ולראות שאתה לא עולה יותר מידי. יש לך פה בנעוצים איך לבנות תפריט. חשוב לבצע תוכנית אימונים עם משקולות עם עלייה במשקל על המוט, אם אתה מתחיל אתה יכול כל אימון להוסיף משקל למוט.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תחשב את הנתונים שלך, תראה כמה קלוריות אתה צריך בשביל מאזן נייטרלי ותכין תפריט ל300-500 קלוריות מעל הנייטרלי שלך ותרוץ עליו שבועיים. אם עלית קילו תן לתפריט עוד שבועיים. אם המשכת לעלות תמשיך איתו עד שהעליה תתקע ואז תעלה איזה 200 קלוריות וככה תמשיך כל שבועיים תשקל כדי לראות מה המצב ולראות שאתה לא עולה יותר מידי. יש לך פה בנעוצים איך לבנות תפריט. חשוב לבצע תוכנית אימונים עם משקולות עם עלייה במשקל על המוט, אם אתה מתחיל אתה יכול כל אימון להוסיף משקל למוט.

הבנתי, תודה רבה ולגבי העליה במשקל על המוט אני עולה במשקלים לאט לאט עד שאני יגיע למשקל שיהיה לי קשה לי איתו אבל אני ישלים את החזרות.

Back
למעלה תחתית