הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מדל פחמימה לנייטרלי

bargol5

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
ראשלצ
איך אני עושה את המעבר מדל לפחמימה לניטרלי ( מבחינת פחמימות וקלריות) לנעלות ישירות או בהדרגה

מנסיון תעשה בהדרגה תוסיף 300 קלוריות לתפריט ותעלה כל שבוע בהתאם (לא שאתה באמת יכול לדעת במדיוק מה זה ה"נטראלי שלך)
בהצלחה.

להפך ממה ש ZUKO אמר, לעלות פחממה בלי להיות בנייטרלי\קצת מעליו לא נותן לגוף את האפקט שהוא צריך שזה לשחזר את החילוף חומרים וכל ההורמונים כמו לפטין וכדומה.
תעלה במכה לפחות ל120-150 פחממה וקלוריות לנייטרלי המשוער...

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי שניכם אומרים דבר שונים
עוד תגובות בבקשה דחוף אני רוצה לחזור לניטרלי זה היה חיטוב ראשון שלי ואני לא רוצה לאבד את התוצאות לאחר סבל והשקעה
תודה בכל זאת

אז תחזור בהדרגה זה ישאיר אותך יותר יבש תמשור גם על האירובי ויהיה בסדר

להפך ממה ש ZUKO אמר, לעלות פחממה בלי להיות בנייטרלי\קצת מעליו לא נותן לגוף את האפקט שהוא צריך שזה לשחזר את החילוף חומרים וכל ההורמונים כמו לפטין וכדומה.
תעלה במכה לפחות ל120-150 פחממה וקלוריות לנייטרלי המשוער...

אני מסכים ולא מסכים:
1.איך אתה יודע מתי אתה על נטראלי? (כל החישובים למינהם הם רק הערכה מאוד גסה)
2.לדעתי עדיף לעלות לאט בקלוריות ובפחממות,לתווח הארוך זה לא באמת משנה,ולתווח הקצר זה יכול למנוע פיצוץ מיותר של נוזלים וטישטוט של חיטוב כבר בשבוע הראשון אחרי סיום החיטוב.

אני גם בעד לעלות בהדרגה את הפחמימות ככה גם הנוזלים לא חוזרים אילך בבום ואתה חושב שכל החיטוב ירד לטמיון

• פותח/ת השרשור
אז אם אני על דל פחמימה של 50-70 גרם לעלות מחר ל100 גרם ומפה להעלות כל פעם קצת בפחמימות (20-50 גרם כל פעם)
הדרך הזאת טובה?

Back
למעלה תחתית