כל המיתוסים והאמת סביב ברית מילה

אנשים מטבע הבריאה שלהם נוצרים מזוכיסטים , הם אוהבים להאמין שאם הם לא יעשו משהו לפי הספר אז הם יקבלו בראש בעולם הבא..
בתקווה שבשנים הקרובות אנחנו נתפקח נפסיק עם המנהגים הברבריים המטופשים והמסוכנים..

• פותח/ת השרשור
יותר מכך - אחת המטרות של אנשי דת, ולא משנה אפילו איזו דת, היא לגרום לאנשים לחשוב, במקרה הטוב, שסקס זה משהו "שמותר" לעשות רק תחת הרבה מאוד מגבלות כמו נישואים, או בכלל לחשוב שזה חטא, כמו אצל הקתולים. לא מפתיע שבחברות פרימיטיביות קיימים מנהגים שפוגעים בהנאה מסקס כמו ברית מילה או חמור הרבה יותר מכך - מנהג הח'יתאן (מילת נשים).

חחח:sarcastic:
הנושא הזה ממש לא מעניין אותי,אבל בבקשה בבקשה אם אני טועה בנוגע אפילו למישהו אחד אז תתקנו אותי
האם יש כאן מישהו שהגיב באשכול הזה נגד ברית המילה,והוא לא רוסי??(גם אקרואינים,באלרוסים,וציצנים נחשבים!!!)

חחח:sarcastic:
הנושא הזה ממש לא מעניין אותי,אבל בבקשה בבקשה אם אני טועה בנוגע אפילו למישהו אחד אז תתקנו אותי
האם יש כאן מישהו שהגיב באשכול הזה נגד ברית המילה,והוא לא רוסי??(גם אקרואינים,באלרוסים,וציצנים נחשבים!!!)

אין מה לגחח בכלל.
אין פה שום דבר מצחיק , הדת האורתודוקסית משפיע על החיים שלנו בהרבה מובנים בלי שאנחנו מבינים בכלל שזה קורה.
ברית מילה היא אחד הדברים האלו שאנחנו פשוט עושים כי "ככה זה" ו "יהודי חייב לעשות" וכו' ולא חושבים בכלל על ההשלכות.
החלטה בסדר גודל שכזה שמתקבלת באופן אוטומטי זה פשוט אבסורד.

כל מה שפותח האשכול מנסה להגיד לך זה שאנחנו כבר לא חבורה של קופים חסרי תבונה אלא בני אדם שיכולים לחשוב ולהסיק מסקנות ולהחליט , כל אחד מרצונו החופשי האם לעשות מילה או לא לעשות.
אבל​ פשוט לעשות את החושבים הזה לפני זה הכל.

מר מדוזה היקר, היכן המחקרים שמוכיחים שברית מילה מונעת הידבקות במחלות מין?
יש לנו תורה אחת, וזה ספר של קשקושים, שלפיו הצמחים נוצרו לפני השמש, נחשים מדברים, מקלות הופכים לנחשים, ים נחצה לשניים, אנשים חיים שבוע בבטן של לוויתן, עטלפים מטילים ביצים, מס' הכוכבים ביקום קטן פי 10000 ממה שידוע לנו, שלא לדבר על מה שלא ידוע לנו, ועוד ועוד ועוד.
אלוהים שלך הוא חתיכת אוטיסט אם זה ספר הדרכה ממנו וכל השטויות האלה כתובות בו.

אני לא יכנס לויכוח איתך למה כן לעשות ברית ולמה לא כי אתם נעולים במחשבה שלכם אז בחירה שלכם אחי , אבל תיהיה גבר צלצל לאחד המספרים שמסבירים שם על מחלות מין וכדו' , ותשאל אותם על היתרונות של ברית מילה בנושא של הדבקה והעברות מחלות , תעלה לפה את התגובה של מי שאתה מדבר איתו , אם תצלצל לאחד הבתי חולים בכלל יותר טוב ..

חבל שאתם מאמינים לכל כתבה באינטרנט או בעיתון או בטלוויזיה אם משו כתוב בויקיפדיה או לא יודע איפה זה לא הופך את זה לאמת

• פותח/ת השרשור
ידידי, ביקשתי ממך מחקר המוכיח באופן חד משמעי יתרונות רפואיים לברית מילה, יש לך כאלה? אין לי שום כוונה להתקשר למשרד הבריאות, "שבמקרה" נשלט ע"י ליצמן מיהדות התורה.
אתה זה שטוען שצריך לחתוך איברים, ואתה טוען שזה בריא, חובת ההוכחה חלה עליך.

אין לי שום חובת הוכחה אתה מבקש יתרון רפואי , שמדברים על רפואה שואלים רופא , מין הסתם שיכאב לך הגרון אתה לא תחפש מחקר אתה תלך לרופא , אותו דבר פה ... ושוב פעם אני אומר לא עושים ברית מילה כי זה יותר יפה או יותר בריא עושים נטו בגלל שככה הבורא ציווה עלינו וזה הברית שלנו עם ה' .

http://www.mohel4u.co.il/ סתם לצרוך העניין ... ואם אתה באמת שואל בגלל עניין בריאותי תצלצל לאיזה רופא שאתה רוצה , תצלצל לרופא באנגליה , באיטליה , בספרד , לא רופא שהוא נשלט ע"י ליצמן מיהדות התורה ...

• פותח/ת השרשור
אין לי שום חובת הוכחה אתה מבקש יתרון רפואי , שמדברים על רפואה שואלים רופא , מין הסתם שיכאב לך הגרון אתה לא תחפש מחקר אתה תלך לרופא , אותו דבר פה ... ושוב פעם אני אומר לא עושים ברית מילה כי זה יותר יפה או יותר בריא עושים נטו בגלל שככה הבורא ציווה עלינו וזה הברית שלנו עם ה' .

http://www.mohel4u.co.il/ סתם לצרוך העניין ... ואם אתה באמת שואל בגלל עניין בריאותי תצלצל לאיזה רופא שאתה רוצה , תצלצל לרופא באנגליה , באיטליה , בספרד , לא רופא שהוא נשלט ע"י ליצמן מיהדות התורה ...

כמו תמיד הוכחת כמה אתה טיפש.
ארגוני הבריאות במדינות שציינת לא תומכים בברית מילה. לו קראת את המאמר שצירפתי, היית יודע את זה.
ובוא נניח לרגע שזה באמת עוזר סטטיסטית למנוע דלקת בדרכי השתן. אתה מודע לזה שדלקת בדרכי השתן זו מחלה קלה שפותרים עם אנטיביוטיקה? לעומת זאת, הסיכונים הם הרפס שנגרם ממציצת הדם, שלא לדבר על זיהומים שעלולים לקרות כתוצאה מהחיתוך, פליטת שתן וזרע מהחור הלא נכון, סירוס, ועוד ועוד.
לגבי הסרטן - זה בערך כמו שאני אגיד שאם אני אכרות לך את התוספתן או את הטחול זה מוריד את הסיכון לחלות בסרטן, כי יש לך כמה איברים פחות שיכול לגדול בהם סרטן.

• פותח/ת השרשור
ועוד דבר אחד אחרון - גם אם אלוהים היה קיים, אלוהים שרוצה שאני אחתוך את הבולבול שלי בשבילו הוא לא אלוהים שאני מוכן לעבוד.
אלוהים שלך עושה רושם של ילד FXP מתוסכל מינית שרוצה שכולם יסבלו.

עעעעעחי אם יהוה אמר זה חייב להיות נכון.
בונה עולם לא ציווה עלי כלום כי הוא לא קיים וגם אין לי שום ברית עם הדבר הזה שאתה קורא לו אלוהים.
אתה מנסה לשכנע אנשים שאיש זקן שהוא לא מנתח שלמד רפואה שיחתוך להם חלק מהאיבר מין כי כתוב את זה בספר שאומר שהעולם נוצר לפני 3000 שנה? כן זה נשמע אמין מאוד אני לא רואה סיבה לא להקשיב לך.

אחים שלי תעשו מה שאתם רוצים ומה שאתם רואים לנכון .... ואני ממש לא מדבר איתכם בשביל לשכנע אותכם אלא רק בגלל שאתם מעצימים לי את החוזק והקרבה לדת ...

אחים שלי תעשו מה שאתם רוצים ומה שאתם רואים לנכון .... ואני ממש לא מדבר איתכם בשביל לשכנע אותכם אלא רק בגלל שאתם מעצימים לי את החוזק והקרבה לדת ...

ידידי, אתה מבזבז את הזמן שלך על פרובוקטורים בשקל.
אין לי שום בעיה עם הבולבולים המכוערים שהם תומכים בהם, אבל הזלזול שלהם באמונות של אחרים הוא פשע, אין להם שום כבוד לבני אדם.
מביא המאמר סתם מנסה לעורר תגובות פרובוקטיביות ולא דיון ולא נעליים, מה גם שהוא הביא ערימה של חרא שהוא רוצה לקרוא לה מאמר בלי שום סימוכין חוץ מכמה קליפרים של וואי נט, כתוב בצורה גרועה ביותר.

• פותח/ת השרשור
אין לי שום בעיה עם הבולבולים המכוערים שהם תומכים בהם, אבל הזלזול שלהם באמונות של אחרים הוא פשע, אין להם שום כבוד לבני אדם.
מביא המאמר סתם מנסה לעורר תגובות פרובוקטיביות ולא דיון ולא נעליים, מה גם שהוא הביא ערימה של חרא שהוא רוצה לקרוא לה מאמר בלי שום סימוכין חוץ מכמה קליפרים של וואי נט, כתוב בצורה גרועה ביותר.

אין לי שום כבוד לאמונה בנחש מדבר, בדת גזענית, ושצריך לחתוך בולבולים. תתמודד עם זה.
ואם לא הבנת עוד משהו - אתה זה שטוען שצריך לחתוך בולבולים, ושאין הוכחה שאין לזה סגולות בריאותיות (ולא, אני לא מוכן לשחק את המשחק שלך שאתה מגדיר את עצמך כביכול כנייטרלי, כששנינו יודעים שאתה לא.) אם אתה רוצה לשכנע אנשים לחתוך בולבולים, אתה זה שצריך להביא לסגולות הרפואיות של זה ראיות חד משמעיות, ושיתעלו גם על הסיכונים. שאלתי אותך מה דעתך על פולחנו של האל זבבה שרוצה שנכרות את הטחול, ולא ענית לי. אני יכול לומר בוודאות שאם אתה כורת את הטחול, זה מונע ב-100% את הסיכון להידבק בסרטן הטחול. מה דעתך על האמונה הזאת? אם אתה לא תומך באמונה הזאת, אין לך שום זכות לדבר על האמונה שלך שצריך לחתוך בולבולים, ואם אתה שולל את העמדה הזאת ועדיין חושב שצריך לחתוך בולבולים, אתה לא עקבי עם עצמך. לוגיקה זה באמת לא לכל אחד.

לדעתך זלזול באמונות של אחרים זה פשע?
אם כן, מדוע, ואיך בדיוק מחליטים מה נחשב לזלזול ומה נחשב לביקורת לגיטימית?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתאיסטים מזלזלים בדתות אחרות, אומר בן אדם שרשם פה פעם "אמנון יצחק מלך". טוב אחי.

חחחחחחחחח

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
הוא אמר גם שכל אחד יכול לפרש את התנ"ך איך שהוא רוצה, וכשכתובה איזו שטות, זה כנראה אומר משהו אחר.
אם כך, כשאלוהים אמר שהוא רוצה שיעשו ברית מילה, הוא בעצם אמר שברית מילה זה פשע נגד האנושות.

אין לי שום כבוד לאמונה בנחש מדבר, בדת גזענית, ושצריך לחתוך בולבולים. תתמודד עם זה.
ואם לא הבנת עוד משהו - אתה זה שטוען שצריך לחתוך בולבולים, ושאין הוכחה שאין לזה סגולות בריאותיות (ולא, אני לא מוכן לשחק את המשחק שלך שאתה מגדיר את עצמך כביכול כנייטרלי, כששנינו יודעים שאתה לא.) אם אתה רוצה לשכנע אנשים לחתוך בולבולים, אתה זה שצריך להביא לסגולות הרפואיות של זה ראיות חד משמעיות, ושיתעלו גם על הסיכונים. שאלתי אותך מה דעתך על פולחנו של האל זבבה שרוצה שנכרות את הטחול, ולא ענית לי. אני יכול לומר בוודאות שאם אתה כורת את הטחול, זה מונע ב-100% את הסיכון להידבק בסרטן הטחול. מה דעתך על האמונה הזאת? אם אתה לא תומך באמונה הזאת, אין לך שום זכות לדבר על האמונה שלך שצריך לחתוך בולבולים, ואם אתה שולל את העמדה הזאת ועדיין חושב שצריך לחתוך בולבולים, אתה לא עקבי עם עצמך. לוגיקה זה באמת לא לכל אחד.
אתה לא חייב לכבד את הדת, אבל אנשים כן! אין בעיה שתאמין במה שאתה רוצה או אל תאמין בכלום, אבל לרדת על אנשים ולנסות לעורר פרובוקציות, זה סתם להיות לא מתחשב.
אני לא חייב להצדיק את האמונות שלי בפניך, אתה גם רשאי לא להאמין שאני נייטרלי, ואני גם אוסיף אתה לא מאמין שאני נייטרלי כי זה נוח לך להצדיק את היותך חרא של אדם שלא מכבד אנשים אחרים.
אז לחתוך בולבולים זה פשע לדעתך, פיין, אל תעשה וגם תטיף מצידי לא לעשות אם בא לך, אבל אל תזלזל או תרדה באחרים.
תשמור את הדעות הגזעניות שלך לא פחות לעצמך.

ואני אומר לך את זה בוודאות, ואם תרצה אני יכול להוכיח את הטענה שלי, אני לא שומר שבת, אוכל בשר וחלב יחד ותאמין לי שאני לא מאמין בדת כמו שהיא כתובה, אבל אני לא חרא לא מכבד, רוצה להאמין בנחש? תאמין, אני מוכן לבוא ולהסביר לך למה לדעתי זה טיפשי, אבל בטח שלא אצחק או אלגלג עליך.
אני מקווה שלא תחנך את הילדים שלך על ניכור מהשונה - כי זה בדיוק מה שגם אתה עושה.
אגב, לפני שתבוא לי בטענת "הם התחילו גם" אני כבר אומר לך שאני שונא את זה באותה המידה גם במתרס השני.

לדעתך זלזול באמונות של אחרים זה פשע?
אם כן, מדוע, ואיך בדיוק מחליטים מה נחשב לזלזול ומה נחשב לביקורת לגיטימית?

זה די פשוט, ברגע שמתחילים לרדת על אנשים בגלל דעה מנוגדת גם אם היא שונה או אינה מבוססת אך גם לא ניתנת להפרכה.
זה זלזול.
טיעוני אד פרסונם, הם זלזול וזילות.
וזה מה שקורה פה לעיתים.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתאיסטים מזלזלים בדתות אחרות, אומר בן אדם שרשם פה פעם "אמנון יצחק מלך". טוב אחי.

חחחחחחחחח

אתה אידיוט אמיתי, אה?
אם אתה מביא ציטוט אחד שלי שבו טענתי אפילו במרומז שאמנון יצחק הוא אישיות שאני מאמין לה או שטות בסגנון הזה.
הרווחת 1000 ש"ח ממני, שנעשה את זה חוב?

הוא אמר גם שכל אחד יכול לפרש את התנ"ך איך שהוא רוצה, וכשכתובה איזו שטות, זה כנראה אומר משהו אחר.
אם כך, כשאלוהים אמר שהוא רוצה שיעשו ברית מילה, הוא בעצם אמר שברית מילה זה פשע נגד האנושות.
אני גם לא טעיתי ותפסיק לנסות להוציא אותי מטומטם, כי אם אני לא טועה בשלב מסויים אפילו חיים הבהיר לך שאין טעות לוגית במה שאמרתי,
אלא להיפך.
אתה מסובב את המילים שלי!!! ותפסיק להיות ליצן, כל ספר בעולם או שיר נתון לפרשנות אישית, איפה הטעות פה יא מתנשא שכמוך!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
חיים גם הבהיר לך שהטענה שלך שהכל תלוי בפרשנות לא נכונה, וגם שהטענה שלך שחוסר האמונה היא לא רציונאלית כמו האמונה לא נכונה. למה אתה מזכיר רק את החלקים שנוחים לך? מה שחיים אמר זה שאמונה באלוהים בתור אקסיומה היא לא כשל לוגי, אבל היא עדיין לא רציונאלית, בניגוד לחוסר האמונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית