הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון 55KG power clean לביקורת

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max
סרטון ראשון זה סט עבודה שני וסרטון שני זה סט עבודה רביעי אשמח לביקורת זה חשוב לי :
דרך אגב המשקל לא כבד מדיי פשוט עדיין מסובך לי הטכניקה
סט שני:

סט רביעי:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
א. מתחילים מהרצפה.
ב. כתפיים צריכות להיות לפני המוט עד הקפיצה.
ג. רחוק מהגוף.

• פותח/ת השרשור
א. מתחילים מהרצפה.
ב. כתפיים צריכות להיות לפני המוט עד הקפיצה.
ג. רחוק מהגוף.

אני מודע לזה שמתחילים מהרצפה אבל בתור תרגול מהבסיס העדפתי להתחיל מהמוט באוויר כדי להתרכז יותר בתנועה , ברגע שאני יהיה בטוח בתנועה אני יתחיל חזרות מהרצפה
תודה על שאר ההערות אני יעבוד על זה באימונים הקרובים לבנתיים נשאר עם אותו משקל אם יש לי עוד הערות בבקשה תרשום , נראלי שיש פה עוד הרבה דברים שלא בסדר....

• פותח/ת השרשור
פאוור קלין לביקורת 60 קילו ! לא רוצה סתם לפתוח פוסט חדש אז אל תתיחסו לסרטונים הקודמים זה ישן !

שמתי לב רק בסרטון שאני מתפוצץ מאוחר קצת וצריך שזה יהיה קצת לפניי אני ישים לב לזה יותר אימון הבא - עוד דגשים ,ביקורת יכול לעזור לי מאוד בבקשה !

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
א. אתה עדיין לא מתפוצץ. מה שיעזור לך, זה קפוץ למעלה.
ב. בשלב שאתה בתהליך נחיתה, אל תנחת כאילו אתה מהלך על ביצים. תתרסק על הרצפה עם כל הכף הרגל ולא קצות האצבעות.
ג. בשלב הנחיתה תתלבש עם הכתפיים על המוט אל תשען אחורה, ההיפך תכנס במוט ותלביש אותו על הכתפיים שלך תוך כדי שאתה מרים חזק את המרפקים.

כמו שהמאמן שלי אומר "באתלטיקה כבדה (שברוסית זה שם רק להרמת משקולות) חייב להיות אגרסיבי ומהיר. אחרת המוט ירסק אותך".

מקווה שעזרתי.

• פותח/ת השרשור
א. אתה עדיין לא מתפוצץ. מה שיעזור לך, זה קפוץ למעלה.
ב. בשלב שאתה בתהליך נחיתה, אל תנחת כאילו אתה מהלך על ביצים. תתרסק על הרצפה עם כל הכף הרגל ולא קצות האצבעות.
ג. בשלב הנחיתה תתלבש עם הכתפיים על המוט אל תשען אחורה, ההיפך תכנס במוט ותלביש אותו על הכתפיים שלך תוך כדי שאתה מרים חזק את המרפקים.

כמו שהמאמן שלי אומר "באתלטיקה כבדה (שברוסית זה שם רק להרמת משקולות) חייב להיות אגרסיבי ומהיר. אחרת המוט ירסק אותך".

מקווה שעזרתי.
תודה רבה! אני יעבוד על זה באימון הבא ויעלה סרטון חדש עם דגשים על כל ההערות . (אני יעלה משקל לאיזור ה70 יכול להיות שאני לא מצליח להתפוצץ כמו שצריך אולי בגלל שהמשקל דיי נמוך עדיין)
עזרת לי מאוד ! תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית