תמונה סוף חיטוב (אמן)

• פותח/ת השרשור denous
  • פורסם בתאריך

denous

משתמש מתחיל
215
2
נק' מוניטין:
342
215
2
בעיקרון התכנון היה חיטוב של 3 חודשים וחצי.. נסחב ל-4 חודשים וחצי והאמת שאני שוקל להמשיך אותו ל-5 חודשים למרות שהתאריך שהצבתי לעצמי לסיום הוא ה-23 לחודש...
בתמונות לפני - 95-6 קילו
תמונות אחרי 83-84 קילו
אני אשמח מאוד להערכת אחוז שומן...

2012-08-21_21-10-14_273.jpg 2012-08-21_21-13-40_534.jpg 2012-08-21_21-18-35_167.jpg MM.jpg גב.jpg פרונט.jpg

אחלה חיטוב שבעולם. זה נראה בסביבות ה-12. כל הכבוד שהיה לך כוח להשמין ככה ולרדת ככה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכם..
האמת שלא תכננתי להגיע לאחוז שומן גבוה כל כך, פשוט נכנסתי חזק לקטע של ה-SS ורציתי לעלות במשקלים אז האוכל שיחק תפקיד ראשי...
ד"א חשוב לציין, ישנו עודף עור בגוף ובבטן תחתונה בפרט.. אני חושב שאני על אחוז שומן נמוך יותר והעור קצת מכסה את החיטובים הנוספים..
מעולם לא הגעתי לרמת חיטוב כזאת וזו הסיבה שאני מעריך אחוז שומן נמוך יותר אבל עדיין מקבל את ההערכה שלך, תודה!

האמת שלא הסתכלתי על הבטן התחתונה כי זה מאוד שכיח שלאנשים נשאר שם עור עודף, אלא יותר לכיוון הכתפיים, הידיים, החזה והבטן. זה נראה לי כמו 12 אבל איך שלא יהיה זה הישג טוב ומרשים.

כל הכבוד אחי, שיפור אדיר מהחיטוב הקודם, הן מבחינת המסת שריר והפרופורציות, והן מבחינת החיטוב, אני מעריך 10%, לא מעריכים אחוז שומן רק לפי בטן, ורואים שיש לך עודף עור, אני אומר 10, לא יותר, על סמך כל הגוף, ומה עם תמונות רגליים? אני זוכר שהן חזקות אצלך...

נערך לאחרונה:
יפה אחי אתה בשייפ טוב, בהשוואה לתחילת חיטוב ובהשוואה לסיום חיטוב שלך משנה שעברה, שיחקת אותה השנה הזאת.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד אחי, שיפור אדיר מהחיטוב הקודם, הן מבחינת המסת שריר והפרופורציות, והן מבחינת החיטוב, אני מעריך 10%, לא מעריכים אחוז שומן רק לפי בטן, ורואים שיש לך עודף עור, אני אומר 10, לא יותר, על סמך כל הגוף, ומה עם תמונות רגליים? אני זוכר שהן חזקות אצלך...

תודה רבה לכולם...
רגליים : (האיכות לא הכי טובה, יש פוזות מסויימות שכבר רואים את החיתוך האמצעי כזה.. + הרבה שיער על הרגליים חח אבל עזוב תירוצים..)

הורד (1).jpg הורד (2).jpg הורד (3).jpg

נערך לאחרונה:
פשש סחטיין אחי חיטוב מעולה ממש מרשים!
אכפת לך לשתף אותנו אם שילבת דל-פחממה לקראת הסוף כדי להגיע לא.ש כזה? פרוטוקולים וכאלה, ערכים של התפריט, עשית העמסות? 😛

12% תמשיך את החיטוב עוד לפחות חודש.
ורבאק במסה הבאה אל תגיע לאחוז שומן כזה חבל על החיטוב הארוך והשריר שנישרף בדרך.
עבודה יפה!
בהצלחה.

נערך לאחרונה:
חיטוב יפה מאוד נראה טוב מאוד
אני לא יודע להעריך אז אני יתן למקצוענים יותר אבל אני יכול להגיד כל הכבוד רואים שעשית דרך ארוכה וטובה

החיטוב הראשון שאני מרשה לעצמי לפרגן לו מאז שנרשמתי..
יש לנו מבנה גוף דומה ואני נמצא עכשיו בסוף מסה, נותן לי מוטיבציה לקראת החיטוב.
דרך אגב סוף מסה היית על 95-6 על איזה גובה אם יורשה לי?

• פותח/ת השרשור
פשש סחטיין אחי חיטוב מעולה ממש מרשים!
אכפת לך לשתף אותנו אם שילבת דל-פחממה לקראת הסוף כדי להגיע לא.ש כזה? פרוטוקולים וכאלה, ערכים של התפריט, עשית העמסות? 😛

לאחר חודשיים חיטוב שהתנהלו כרגיל, כלומר קיצוץ הדרגתי ברמות הפחמימה הגעתי למצב שלא היה לי כוח יותר לשמור על כמות מסויימת, אז התחלתי דל-פחמימות...
בעיקרון לא היה תפריט מסויים, הכל התבסס על חזה עוף, ביצים, טונה, גבנצ 9%, דגים, ארטיקים דלים, מסטיקים!
ביצעתי העמסה כל 11-14 ימים, העמסות באמת איכותיות..
לאחר חודש וחצי בערך בדל-פחמימה, יצאתי לשבועיים נייטרלי אחרי שסגרתי כבר 3 חודשים וחצי של חיטוב ואז חזרתי לדל-פחמימה..
הגוף מקבל את זה מצווין ואין איזושהי "התקעות" במשקל למעט שהירידה די איטית שזה הגיוני בשלבים האלו אני מניח..
לגבי אירובי ופרוטוקולים, האמת שניסיתי לדחות כמה שיותר את הפרוטוקולים לזמן שבו אהיה על אחוז שומן נמוך, אבל התחלתי כבר בחודש יוני (חישוב מהיר- חודשיים וקצת לאחר התחלת החיטוב) פרוטוקול מס' 3 פעם בשבוע.. כיום אני מבצע אותו פעמיים בשבוע, לא יכול להגיד לך כמה זה עוזר לי, כי אני מבצע עוד אירובי ולא מעט... ספינינג, סקי, ריצה, הליכה...
חייב לציין, שהקפציה הרצינית הייתה בדיוק שחזרתי מנייטרלי ואני בדיוק חששתי מההיפך..
למשך שבוע שלם הייתי על תזונה נייטרלית והתאמנתי והשבוע אחריו היה ללא אימונים כלל! (הייתי בחו"ל) חזרתי לארץ ולעניינים מהר מאוד ופתאום נראתה קפיצת מדרגה רצינית.
תודה רבה לך !
12% תמשיך את החיטוב עוד לפחות חודש.
ורבאק במסה הבאה אל תגיע לאחוז שומן כזה חבל על החיטוב הארוך והשריר שנישרף בדרך.
עבודה יפה!
בהצלחה.
אני אחד שהיה הרבה זמן בחיטובים בחיים שלו והאמת יותר קל לי בחיטוב מאשר במאסה, אז החלטתי פעם אחת לבדוק את המושג "מאסה מלוכלכלת למען ירבו השרירים במהירות"...
אני יכול להעיד שלמרות שאני אדם שבאמת מסתדר טוב בחיטוב, (אפילו ארוך כמו זה) אני ממש לא ממליץ על מאסה כזאת...
אני חושב שאני אמשוך את החיטוב לעוד 3 שבועות ואסיים סופית.. תודה רבה לך !

חיטוב יפה מאוד נראה טוב מאוד
אני לא יודע להעריך אז אני יתן למקצוענים יותר אבל אני יכול להגיד כל הכבוד רואים שעשית דרך ארוכה וטובה

תודה רבה !
החיטוב הראשון שאני מרשה לעצמי לפרגן לו מאז שנרשמתי..
יש לנו מבנה גוף דומה ואני נמצא עכשיו בסוף מסה, נותן לי מוטיבציה לקראת החיטוב.
דרך אגב סוף מסה היית על 95-6 על איזה גובה אם יורשה לי?

גובה 174 תודה רבה !

וואו יפה מאוד.
מוניטין.

תודה רבה !

יפה מאוד ירידה איכותית ! גם אני מעריך אותך על 11-12~ אחוז , איזה תכנית עשית בחיטוב ? ירדת הרבה במשקלי עבודה?

נראה כאילו ירדת 10 קילו של שומן נטו.. מה שלא הגיוני כל כך אבל בכל זאת באמת תוצאה קטלנית!! לחשוב שזה הבדל של 10 קילו זה מטורף במראה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית