הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סוף חיטוב (אמן)

• פותח/ת השרשור denous
  • פורסם בתאריך
אני אישית בחיטוב, עד שאני לא מגיע לפחות מ9 אחוז, רק אומרים לי שגדלתי, זה אשלייה כזאת, כשאין שומן....
נראה כאילו ירדת 10 קילו של שומן נטו.. מה שלא הגיוני כל כך אבל בכל זאת באמת תוצאה קטלנית!! לחשוב שזה הבדל של 10 קילו זה מטורף במראה

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד! חיטוב לפנים!
על כמה אחוז שומן היית בסוף המסה?
אני אהיה זהיר ואגיד 19%, יהיו שיגידו שיותר ואני מקבל את זה לגמרי, אבל זו ההערכה שלי מהזיכרון שלי מאותה תקופה.

כל הכבוד מעורר השראה.
תודה רבה !

פשש אחלה גוף...שינוי ענק עשית
תודה רבה !

יפה מאוד ירידה איכותית ! גם אני מעריך אותך על 11-12~ אחוז , איזה תכנית עשית בחיטוב ? ירדת הרבה במשקלי עבודה?

תחילה ביצעתי AB 3 פעמים בשבוע עצימות רבה, לאחר מכן כבר חודשיים - חודשיים וחצי אני עושה FBW...
לגבי משקלי עבודה, בדיוק בסוף המאסה פרקתי את כתף שמאל, מה שמנע ממני לעשות בהתחלה את כל התרגילים המורכבים ואוטומטית הוריד אותי במשקלי עבודה, לאחר כמה זמן חזרתי ללחיצת חזה אבל לא לפרס, דדליפט וסקוואט. (ישנן כמה סיבות: עקב החולשה בכתף החלטתי לא לבצע פרס ודדליפט וככה למנוע פציעות מיותרות, במיוחד בתקופת חיטוב.. ולגבי סקוואט העדפתי לתת עדיפות לאירובי מכיוון שלא יכולתי לרוץ כמה ימים לאחר סקוואט, אז אני עושה סקוואט פעם בשבוע בעצימות נמוכה...)
לגבי שאר התרגילים ולחיצת חזה אני יכול להגיד שירדתי מעט יחסית.. היום אני נותן חזה 3X5X100 בכיף..
מבסוט מאוד על המשקל הזה לאחר חיטוב של 4 חודשים וחצי..
תודה רבה לך !
נראה כאילו ירדת 10 קילו של שומן נטו.. מה שלא הגיוני כל כך אבל בכל זאת באמת תוצאה קטלנית!! לחשוב שזה הבדל של 10 קילו זה מטורף במראה
חח הלוואי.. פשוט הרבה שומן ירד וחשף שריר לעין, ככה שזה נראה כאילו הירידה היא בשומן נטו..
תודה רבה!
אחלה חיטוב דפקת, היית שמנמן לא קטן במאסה 😃

כן התלכלכתי קצת יותר מדי במאסה, טעות שלא תחזור על עצמה...
תודה רבה !

• פותח/ת השרשור
חיטוב יפה, אהבתי! 😃

תודה רבה !

עוד כמה תמונות של יידים במיוחד.. יצאו פסים בכתף 😃
2012-08-21_21-11-24_76.jpg 2012-08-21_21-11-44_813.jpg 2012-08-24_15-44-09_425.jpg 2012-08-24_15-44-37_306.jpg 2012-08-24_15-40-53_796.jpg 2012-08-24_15-45-17_249.jpg

נראה טוב,זה רעיון טוב למשוך עוד את החיטוב.
שאלה,כמה קילו העלת בשבועיים נטרלי?

כדאי להמשיך בחיטוב.

אתה על 12 א.ש.

חיטוב אדיר! למה להמשיך עוד חיטוב^^?
באזור ה11%.

• פותח/ת השרשור
וואו כל הכבוד. שינוי מדהים.

תודה רבה !

נראה טוב,זה רעיון טוב למשוך עוד את החיטוב.
שאלה,כמה קילו העלת בשבועיים נטרלי?

התחלתי את הנייטרלי ב16.7 ונשקלתי יום לפני 85.2 קילו
הייתי שבוע בנייטרלי ואז עוד שבוע בחו"ל סיימתי את הנייטרלי ב-30.7 ונשקלתי ב-3.8.. 84.2 קילו.. לך תבין !
ותודה רבה !

כדאי להמשיך בחיטוב.

אתה על 12 א.ש.

אני ממשיך את החיטוב לעוד 3 שבועות בתקווה שאני אפיק מהם את המירב מבחינת הורדת אחוזי שומן..

חיטוב אדיר! למה להמשיך עוד חיטוב^^?
באזור ה11%.

תודה רבה ! כרגע ההערכות נאות בין 10-13%, ככה או ככה אני כבר 5 חודשים בחרא הזה ואין לי בעיה לתת עוד שלושה שבועות פוש אחרון כדי להגיע למצב חטוב יותר ונוח יותר להתחיל ממנו מאסה או נייטרלי או מה שארצה.. ככל שאני אתחיל חטוב יותר ככה אני אוכל למשוך את מה שארצה יותר..
ומניסיון, אני אחד שמתחיל לאכול ישר נעלמים החיטובים, אני מניח שאם אני ארד הפעם לאחוז שומן מאוד נמוך זה לא יקרה... שווה לנסות.

נראה משהו כמו 11-10 אחוז שומן כל הכבוד לך אבל יש לי שאלה אליך כמה דקות אירובי הגעת בשבוע? ועל איזה גרעון היית?

• פותח/ת השרשור
נראה משהו כמו 11-10 אחוז שומן כל הכבוד לך אבל יש לי שאלה אליך כמה דקות אירובי הגעת בשבוע? ועל איזה גרעון היית?

הייתי בגרעון לא קטן, אני מעריך שבין 500-900..
הגרעון לא היה מתזונה, אני יכול להעיד שאכלתי מעולה, גם כשהייתי על דל-פחמימה הייתי אוכל המון חלבון ושומן ולא בגרעון גדול מבחינת התזונה.
מה שעשה אתה גרעון הוא האירובי... אני עושה המון אירובי והדקות שבועיות שלי נעו בין 170-320 דקות (פעם אחת גם 350 דקות), כמובן שהייתי אוכל בהתאם ותמיד נמצא בגרעון סביר..
תודה רבה !

אתה מודע לזה שיותר מדי אירובי זה לא טוב נכון?
לקחת תוספי תזונה בזמן החיטוב? הייתי אומר שאתה 12-13% שומן..

• פותח/ת השרשור
תודה רבה

אתה מודע לזה שיותר מדי אירובי זה לא טוב נכון?
לקחת תוספי תזונה בזמן החיטוב? הייתי אומר שאתה 12-13% שומן..

אני אשמח לדעת מאיפה הסקת שהרבה אירובי זה לא טוב...
וכן, חלבון, קפאין, יצא לי לקחת אוקסי אליט פרו והפסקתי את השימוש בו לאחר שבועיים וחצי מהסיבה שהוא פשוט לא נתן לי כלום...
אסור לשלב אותו עם קפאין כביכול, אז העדפתי כבר להפסיק איתו ולתסף בקפאין בלבד..

תודה רבה

אני אשמח לדעת מאיפה הסקת שהרבה אירובי זה לא טוב...
וכן, חלבון, קפאין, יצא לי לקחת אוקסי אליט פרו והפסקתי את השימוש בו לאחר שבועיים וחצי מהסיבה שהוא פשוט לא נתן לי כלום...
אסור לשלב אותו עם קפאין כביכול, אז העדפתי כבר להפסיק איתו ולתסף בקפאין בלבד..
כל הכבוד חיטוב משובח , לפי דעתי כדי לך לחטב עוד קצת להיראות יותר חטוב אבל זה כבר בחירה שלך ולפי המטרות שלך.

זה ידוע שיותר מ 45 דקות ארובי עלול לגרום לגוף שלך לאבד מסת שריר.. לכן אני פשוט מייעץ שתימנע מיותר מדי אירובי.. אני לא אומר שאל תעשה בכלל. פשוט אל תעשה יותר מדי 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית