הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סוף חיטוב (אמן)

• פותח/ת השרשור denous
  • פורסם בתאריך
תודה רבה !

אני לא כל כך מדוייק אבל אני יכול להגיד לך שעליתי לא מעט אחוזי שומן מהסיבה הפשוטה שהייתי צריך הרבה אוכל כדי באמת להתקדם במשקלים (והתקדמתי מאוד במשקלים..) עשיתי SS בערך 5 חודשים מהמאסה ועליתי בסביבות ה-12-13 קילו לדעתי לא כולל הנוזלים.. כמובן המון מזה שומן..
אתה בטוח שרשמת נכון ? נשמע לי דיי נקי לעלות 12-13 קילו ב5 חודשים ...... ואם אתה עוד אומר שאכלת לפעמים יותר מ1000 מעל הנייטרלי היית אמור לעלות לפחות מינימום 20 קילו בזמן הזה.....
דרך אגב חס וחלילה אני לא מוריד מהערך של התוצאה שלא תבין אותי לא נכון אחלה תוצאות ובאמת כל הכבוד !

• פותח/ת השרשור
התכוונתי למשקלים בתרגילים =]

לגבי המשקלים בתרגילים, רשמתי גם קודם..
הזנחתי קצת תרגילים מסויימים מהסיבה שהכתף שלי נפרקה..
לא ביצעתי סקוואט, דדליפט, פרס הרבה זמן (חלקם אני גם לא מבצע היום).. ככה שאין לי אינדיקציה לדעת אם המשקלים עלו או ירדו..
אבל אני יכול להגיד שבבנץ אני עדיין סוגר 3X5X100 אז מבחינתי הצלחתי לשמר מה שרציתי..
לגבי שאר התרגילים בכלליות המשקלים שלי גבוהים (יחסית אליי) כמעט כמו שהיו..

וואו...
שלום. 😃

שלום גם לך ! תודה !
כל הכבוד אחי! מעורר מוטיבציה

תודה רבה !

אתה בטוח שרשמת נכון ? נשמע לי דיי נקי לעלות 12-13 קילו ב5 חודשים ...... ואם אתה עוד אומר שאכלת לפעמים יותר מ1000 מעל הנייטרלי היית אמור לעלות לפחות מינימום 20 קילו בזמן הזה.....
דרך אגב חס וחלילה אני לא מוריד מהערך של התוצאה שלא תבין אותי לא נכון אחלה תוצאות ובאמת כל הכבוד !

אני כנראה קצת לא מבין אותך נכון...
13 קילו ב-6 חודשים זה נקרא נקי ?
ההנחה הרווחת היא שהמקסימום שריר שאפשר לעלות (ללא חומרים ובהנחה שאתה לא מתאמן מתחיל) הוא חצי קילו בחודש, ככה שהעלייה הנקייה ביותר שיכלתי לעשות היא 3 קילו שריר אם כבר..
לעלות 13 קילו ב-6 חודשים זה ממש לא נקי ...
כמובן שהמון מזה נוזלים שירדו ישר כשהתחלתי את החיטוב אבל צברתי לא מעט שומן במאסה הזאת...

תודה רבה !

תודה רבה !

האמת שלא איבדתי הרבה שריר..
היקף זרוע סוף מאסה היה 42 או אפילו 43 אם אני לא טועה..
סוף חיטוב 40-41..
לגבי משקלים (אני מניח שהתכוונת למשקל גוף)
התחלתי מ-95-96 קילו וסיימתי על 80.6.. כמובן שהמשקל בסוף מאסה הוא עם המון נוזלים והמשקל בסוף חיטוב הוא יבש ביותר..
כרגע לא מאסה.. יותר לכיוון של 200 קלוריות מעל התחזוקה.. לא מחפש לצבור כרגע עוד משקל ולאבד את החיטובים... לא ממהר לשום מקום..
אני מעדיף לצבור את השריר באמת נקי ואם זה אומר שזה יהיה איטי, SO BE IT.

אני לא כל כך מדוייק אבל אני יכול להגיד לך שעליתי לא מעט אחוזי שומן מהסיבה הפשוטה שהייתי צריך הרבה אוכל כדי באמת להתקדם במשקלים (והתקדמתי מאוד במשקלים..) עשיתי SS בערך 5 חודשים מהמאסה ועליתי בסביבות ה-12-13 קילו לדעתי לא כולל הנוזלים.. כמובן המון מזה שומן..

מעולם לא עשיתי פוואר קלין..
מתח ודדליפט כבדים מאוד בלי פשרות! (כמובן יחסית אליי...)
תודה רבה !
ד"א דווקא בגלל ששמת לב שהיידים השתפרו אז חשוב לי לציין שלא עבדתי יידים... כנראה שתרגילים מורכבים עושים את שלהם אחרי הכל.

תודה רבה !

חג שמח לכולם חברה !

עשית ב-SS מתח בסופינציה או בפרונציה?

ואוו אחי אחלה גוף !
הגוף הזה מSS בלבד? מה עשית לפלג גוף עליון? [ידיים בעיקר?]
וכמה זמן אתה מתאמן?

ואוו אחי אחלה גוף !
וכמה זמן אתה מתאמן?

הוא עשה לפלג גוף עליון- בנץ', פרס ומתח ובעקיפין הסקוואט והדדליפט קידמו לו את הפלג גוף העליון בגלל ההורמונים האנבוליים שמופרשים בתרגילים אלו.

• פותח/ת השרשור
עשית ב-SS מתח בסופינציה או בפרונציה?

סופינציה.

ואוו אחי אחלה גוף !
וכמה זמן אתה מתאמן?

אני לא חושב שיכולתי לתת לך תשובה טובה יותר ממה שנתן לך הבחור למעלה..
אני רק יכול לחדד ולהגיד שיידים לא נכללו בתכנית למעט לעיתים רחוקות סט אחד או שניים של מקבילים..
קצת קשה לקבל את זה בהתחלה אבל פלג גוף גודל וגודל טוב מאוד ! אמנם פלג גוף תחתון "עוקף" אותו לטעמי אבל עדיין פלג גוף עליון מקבל את הגירוי שהוא צריך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית