הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יכול להיות שאני על 4.7 אחוזי שומן?

HaruHaru

משתמש מתחיל
70
0
נק' מוניטין:
0
70
0
טוב אז לפני הכול, זה בערך הסיפור שלי:
נתונים:1.78
משקל:52
הלכתי לפני שלושה שבועות בפעם הראשונה לחדר כושר
ולצערי נאלצתי להתווכח חצי שעה בערך עם המדריכים.
המאמנת האישית רצתה לבנות לי תוכנית שמורכבת רק ממכשירים, ואני התנגדתי ואמרתי לה עדיף שאני יתחיל עבודה במשקלים
חופשיים ומשקל מאוד נמוך, וככה אני בעצם ירגיל את הגוף שלי לעבודה וגם ילמד את הטכניקה של הסקוואט, בנץ' פרס וכו'...(יקצר עניינים), אבל היא אמרה שזה מסוכן מאוד ובלה בלה בלה...
אחרי שהיא בדקה לי אחוזי שומן ומשקל, היא ראתה שאני על 4.7 אחוזי שומן ובתת משקל, ואז בכלל לא היה לי סיכוי לשכנע אותה.[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]
בסופו של דבר עשיתי את התוכנית שהיא נתנה לי עם שינויים קלים(הורדתי את מספר החזרות של התרגילים מ 15 ל8 והוספתי שראגס וleg curls):

[/FONT]
לחיצת רגליים בישיבה כנגד מכשיר יעודי 3X8
לחיצות חזה בישיבה כנגד מכשיר יעודי 3X8
פולי תחתון בישיבה 3X8
לחיצות כתפיים בישיבה כנגד מכשיר יעודי 3X8
כפיפות מרפקים כנגד מכשיר יעודי 3X8
פשיטת מרפק כנגד מכשיר יעודי 3X8
[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]כפיפות בטן כנגד מכשיר יעודי 4X20[/FONT]
[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]שראגס 3X10[/FONT]
[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]leg curls 3X10[/FONT]

[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]האמת יצא לי בסופו של דבר טוב, כי עשיתי שלושה שבועות FBW שהרגילה לי את הגוף לעבודה.[/FONT]
[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]עכשיו אני רוצה לעבור ל SS ורציתי לדעת קודם כל עם זה הגיוני בכלל שיש לי 4.7 אחוזי שומן?[/FONT]
[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]כי לפי המאמנת העובדה שאני בתת משקל עם 4.7 אחוזי שומן מונעת ממני את האפשרות לעשות תרגילים מורכבים.(squat, deadlift, bench press)[/FONT]
[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]במידה ואני אימון הבא מתחיל SS אני יודע שלא יהיה לי את המענה/התמיכה מהמאמנים ואני אצטרך ללמוד את הטכניקה לבד.[/FONT]
[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]יש לי את הספר של SS וגם את הDVD(מהדורה 3) .[/FONT]
[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]רציתי לדעת אם זה אפשרי שאני יעלה סרטון לבדיקת הטכניקה כשאני משתמש במקל מטאטא ?[/FONT]
[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]כי אני רוצה להתחיל את התכנית ישר מאימון הבא ולא להתעכב בהעלאת טכניקה כי זה סך הכול מוט ואפשר להחליף אותו בסתם מקל...[/FONT]

[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]תודה לעוזרים.[/FONT]​

ברור שאתה רזה מאוד (בתת משקל) לפי הנתונים, תעלה תמונה ונוכל לעזור לך יותר.

1.תקרא את הספר יש שם את רוב התשובות, ואתה צריך לעלות בדיקת טכניקה עם משקל שאתה מרגיש אותו ולא מקל.
2.אני לא חושב שיש סיכוי שיש לך 4.5 א.ש.
3.אין לך שום דבר שמונע ממך לעשות את התרגילים בSS.
4.לדעתי זה גם ממש לא בעייה ללמוד מהספר,סרט ולהעלות סרטונים לפה, גם ככה רוב הסיכויים המדריכים לא יודעים איך עושים נכון LOW BAR SQUAT.

המאמנת שלך יודעת בכלל מה זה 4 אחוז שומן שהיא מדברת על זה? אלוהים אדירים כמה הרמה בארץ נמוכה!

אין שום קשר בין כמה אתה רזה לבין היכולת שלך לעשות תרגילים מורכבים (כמובן, במשקלים שאתה יכול להרים בטכניקה טובה.)

אין איזשהוא תהליך סינון לפני שמקבלים את הליצנים לעבוד בתור מאמנים .....
גם המאמן בחדר כושר אצלי חופר לי כל הזמן על דברים כמו לעשות סקוואט רק עם משקלים קלים ולא לעבור את ה90 מעלות וזה דופק את הברכיים ועדיף בכלל לעשות לג פרס
אלוהים מאז שהוא אמר לי את זה אני לא מקשיב לשום שטות שהוא אומר ותמיד בא למתאמנים החדשים שהוא מציק להם ואומר להם לעשות מכונות 15 חזרות. ואני בא אליהם אחרי זה ושולח אותם לתרגילים המורכבים ל10 חזרות ומטה.
ובכלל כל השיטות אימון האלה של המאמנים החדרי כושר יכולות בקלות להביא אותך לפציעות ואובר טריינינג עם כל הנפח והעומס שהם מפעילים עלייך ובכלל טעות לבודד שרירים ברמה של מתאמן מתחיל.
קיצור אל תתייחס יותר מדיי למאמנת תגיד לה בסדר ותמשיך בשלך תעבוד נכון ולא משנה על כמה אחוז שומן אתה כמו שזה נשמע אתה בתת משקל אתה חייב להתחיל לאכול כמו שצריך תעבוד אפילו עם תפריט אם צריך ואם קשה לך אז תקנה או תכין ג'יינר , לגבי תכנית תתחיל SS אין לך ממה לדאוג כל עוד אתה מעלה משקלים בקצב נכון ולא מוגזם ושומר על טכניקה נכונה הכל יהיה בסדר

נערך לאחרונה:

אלא אם אתה נראה ככה (או קרוב לזה), לא נראה לי שאתה על 4.7% שומן

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אין מצב שאתה 4.7% שומן, כי סביר להניח שבמצב כזה אתה מת (במידה ואין לך מסת שריר).
אם תרד עוד 4 קילו או תגבה 4 ס"מ בלי להשמין אתה פשוט תמות, בשיא הרצינות.
אין שום צורך לעשות FBW כדי "לחמם את הגוף", שטויות במיץ.
תתחיל לעשות SS, תכניס לפחות 3500 קלוריות ביום (גם במנוחה), אם קשה לך תקח גיינר.
תקרא את הספר SS/המדריך בפורטל ותתחיל לעבוד לפיו.
תשתה הרבה מאד מים.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על התגובות, מחר אני אעשה את התרגילים ויעלה סרטון של הטכניקה...בינתיים אני מתאמן על התרגילים מהסרט של מארק ריפטו.
בקשר לתפריט אני פשוט לא מצליח להכניס מספיק קלוריות, בימים שאני ממש מתאמץ אני מגיע גג ל 2600-2700 ואז יום אחרי קשה לי לאכול.
ולא אני לא חוסך בשומן או משהו כזה, אני אוכל אגוזים, חמאת בוטנים וגבינה צהובה הרבה, עם חלב אני לא יכול להגזים בגלל מחלה במעיים.(400 מ"ל max ביום)
בכל אופן הינה תמונות שלי:
getimage.jpg

קבצים מצורפים

• getimage (3).jpg
    getimage (3).jpg
    KB 18.3 · צפיות: 173
נערך לאחרונה:
תודה לכולם על התגובות, מחר אני אעשה את התרגילים ויעלה סרטון של הטכניקה...בינתיים אני מתאמן על התרגילים מהסרט של מארק ריפטו.
בקשר לתפריט אני פשוט לא מצליח להכניס מספיק קלוריות, בימים שאני ממש מתאמץ אני מגיע גג ל 2600-2700 ואז יום אחרי קשה לי לאכול.
ולא אני לא חוסך בשומן או משהו כזה, אני אוכל אגוזים, חמאת בוטנים וגבינה צהובה הרבה, עם חלב אני לא יכול להגזים בגלל מחלה במעיים.(400 מ"ל max ביום)
בכל אופן הינה תמונות שלי:
צפה בקובץ המצורף 9074
אתה רזה מאוד , לא קרוב אפילו ל5 אחוז שומן! וגם אם היית [ואתה לא ] זה ממש לא משנה אתה צריך להתחיל לאכול והרבה , תבחר בתכנית SS ולא תצטער אתה המתאמן האידיאלי בשבילה! בקשר לאוכל תנסה לעשות גיינרים בייתים [תריץ חיפוש בגוגול "גיינר ביתי LBS"] זה יימצא לך המון תוצאות!

אין מצב שאתה 4.7% שומן, כי סביר להניח שבמצב כזה אתה מת (במידה ואין לך מסת שריר).
אם תרד עוד 4 קילו או תגבה 4 ס"מ בלי להשמין אתה פשוט תמות, בשיא הרצינות.
אין שום צורך לעשות FBW כדי "לחמם את הגוף", שטויות במיץ.
תתחיל לעשות SS, תכניס לפחות 3500 קלוריות ביום (גם במנוחה), אם קשה לך תקח גיינר.
תקרא את הספר SS/המדריך בפורטל ותתחיל לעבוד לפיו.
תשתה הרבה מאד מים.
facepalm:jester:! את זה אני חייב לדעת מאיפה הבאת !
ולמה להתחיל את התכנית וישר להכניס 3.5K קלוריות !? אתה סתם מטעה פה אנשים ! אפשר להתקדם יפה בSS ב500 פלוס קלורי ושנתקעים להתחיל לעלות בהדרגה קלוריות

• פותח/ת השרשור
אתה רזה מאוד , לא קרוב אפילו ל5 אחוז שומן! וגם אם היית [ואתה לא ] זה ממש לא משנה אתה צריך להתחיל לאכול והרבה , תבחר בתכנית SS ולא תצטער אתה המתאמן האידיאלי בשבילה! בקשר לאוכל תנסה לעשות גיינרים בייתים [תריץ חיפוש בגוגול "גיינר ביתי LBS"] זה יימצא לך המון תוצאות!

ולמה להתחיל את התכנית וישר להכניס 3.5K קלוריות !? אתה סתם מטעה פה אנשים ! אפשר להתקדם יפה בSS ב500 פלוס קלורי ושנתקעים להתחיל לעלות בהדרגה קלוריות

אתה בטוח שאני לא 5 אחוזי שומן?כי כמו שרואים בתמונה הצלעות שלי ממש בולטות ובקושי רואים שומן...
ובקשר לתזונה היום לדוגמא עד עכשיו מהבוקר אכלתי 2073 קלוריות ועוד 4 שעות בערך אני הולך לישון, וזה לא יספיק לי להגיע למה שאני צריך...
ולא מצאתי אף מתכון לגיינר ביתי.
ומה זאת אומרת שאני המתאמן האידיאלי עבור התוכנית הזאת? כל מתאמן מתחיל הוא מתאמן אידיאלי בשבילה לא?

תתחיל לטחון אוכל. אתה בתת משקל אבל על א"ש 10-9 כדי להגיע ל5 אחוז זה סיפור אחר לגמרי..

אתה בטוח שאני לא 5 אחוזי שומן?כי כמו שרואים בתמונה הצלעות שלי ממש בולטות ובקושי רואים שומן...
ובקשר לתזונה היום לדוגמא עד עכשיו מהבוקר אכלתי 2073 קלוריות ועוד 4 שעות בערך אני הולך לישון, וזה לא יספיק לי להגיע למה שאני צריך...
ולא מצאתי אף מתכון לגיינר ביתי.
ומה זאת אומרת שאני המתאמן האידיאלי עבור התוכנית הזאת? כל מתאמן מתחיל הוא מתאמן אידיאלי בשבילה לא?
לא אתה לא 5 אחוז , כן כל מתאמן מתחיל הוא אידאלי אבל אתה שחיף שזה עוד פלוס אדיר 😃

BMI 15.
עכשיו אתה מבין?

BMI 15.
עכשיו אתה מבין?
נו אז הוא בתת משקל אז?! להגיד לו שעוד 4 קילו הוא מת זה לא נכון ! אני מכיר מספר אנשים שמשקל שלהם הוא פחות 30 מהגובה שלהם אמנם הם סובלים מבעיות כאלה ואחרות אבל הם לא מתים

הזכרת לי את עצמי בגיל 16, גם היתי שוקל 58 עם גובה של 1.78 :]
והיה לי קשה לטחון הרבה אוכל

היא ראתה שאני על 4.7 אחוזי שומן...
אפשר לסלוח לה על הכל, אבל לנקוב במספר עם נקודה עשרונית, 4.7, מראה שהיא באמת לא יודעת הרבה על רמת הדיוק של המדידה במכשיר שידוע באי הדיוק שלו. לדעתי זה מספיק כדי להעמיד בספק את הידע שלה גם בשאר הנושאים. יש לך אפשרות למצוא שם מאמן/ת אחר/ת?

🤡🤡🤡🤡
חחחחחחחחחחח מחזק אותך הרג אותי עם העוד 4 קילו ירידה במשקל הוא ימות וישר להיכנס למאזן של פלוס קלורי של 1500 קלוריות. צריך לחייב אנשים לקרוא מאמרים בסיסיים לפחות לפני הכניסה לפורום תאמין לי

• פותח/ת השרשור
אפשר לסלוח לה על הכל, אבל לנקוב במספר עם נקודה עשרונית, 4.7, מראה שהיא באמת לא יודעת הרבה על רמת הדיוק של המדידה במכשיר שידוע באי הדיוק שלו. לדעתי זה מספיק כדי להעמיד בספק את הידע שלה גם בשאר הנושאים. יש לך אפשרות למצוא שם מאמן/ת אחר/ת?

כל המאמנים שם אותו דבר, ואני די בטוח שאם אני רק יזכיר לידם את התרגיל דדליפט, הם יתעלפו.
ובאמת לא ראיתי אף אחד במכון עושה דדליפט...
אז זו בעיה, אני אצטרך להתמודד לבד וללמוד את הטכניקה מסרטונים כי מהמאמנים שם אני לא יקבל מענה..
אני מקווה שמחר באימון אני אסתדר, הבעיה שלי היא גם שכרגע אין לי חבר ללכת איתו למכון אז אין מי שישמור עלי בתרגילים.

נו אז הוא בתת משקל אז?! להגיד לו שעוד 4 קילו הוא מת זה לא נכון ! אני מכיר מספר אנשים שמשקל שלהם הוא פחות 30 מהגובה שלהם אמנם הם סובלים מבעיות כאלה ואחרות אבל הם לא מתים
משהו בספר של ליל בלבל אותי.
הוא רשם טבלה של מספרי BMI ואחוזי שומן מוערכים תואמים לנשים וגברים בנפרד ביחס ל-BMI הזה.
הוא רשם BMI 15 - אחוז שומן של נשים - ולגברים הוא רשם you are dead, כנ"ל ב-14 ו-13.
הגזמתי שהוא ימות, אבל לרדת ל-BMI של 15 זו כבר סכנה, על סף אנורקסיות, ואם אתה לא יודע אנורקסיים מתים בסביבות גיל 20, לפעמים לפני.
וכן, להיכנס למאזן חיובי של 1000 - 1500 יעזור לו.
עדיף שיעלה מהר.

Back
למעלה תחתית