טוב אז לפני הכול, זה בערך הסיפור שלי:
נתונים:1.78
משקל:52
הלכתי לפני שלושה שבועות בפעם הראשונה לחדר כושר
בסופו של דבר עשיתי את התוכנית שהיא נתנה לי עם שינויים קלים(הורדתי את מספר החזרות של התרגילים מ 15 ל8 והוספתי שראגס וleg curls):
[/FONT]
נתונים:1.78
משקל:52
הלכתי לפני שלושה שבועות בפעם הראשונה לחדר כושר
ולצערי נאלצתי להתווכח חצי שעה בערך עם המדריכים.
המאמנת האישית רצתה לבנות לי תוכנית שמורכבת רק ממכשירים, ואני התנגדתי ואמרתי לה עדיף שאני יתחיל עבודה במשקלים
חופשיים ומשקל מאוד נמוך, וככה אני בעצם ירגיל את הגוף שלי לעבודה וגם ילמד את הטכניקה של הסקוואט, בנץ' פרס וכו'...(יקצר עניינים), אבל היא אמרה שזה מסוכן מאוד ובלה בלה בלה...
אחרי שהיא בדקה לי אחוזי שומן ומשקל, היא ראתה שאני על 4.7 אחוזי שומן ובתת משקל, ואז בכלל לא היה לי סיכוי לשכנע אותה.[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]המאמנת האישית רצתה לבנות לי תוכנית שמורכבת רק ממכשירים, ואני התנגדתי ואמרתי לה עדיף שאני יתחיל עבודה במשקלים
חופשיים ומשקל מאוד נמוך, וככה אני בעצם ירגיל את הגוף שלי לעבודה וגם ילמד את הטכניקה של הסקוואט, בנץ' פרס וכו'...(יקצר עניינים), אבל היא אמרה שזה מסוכן מאוד ובלה בלה בלה...
בסופו של דבר עשיתי את התוכנית שהיא נתנה לי עם שינויים קלים(הורדתי את מספר החזרות של התרגילים מ 15 ל8 והוספתי שראגס וleg curls):
[/FONT]
לחיצת רגליים בישיבה כנגד מכשיר יעודי 3X8
לחיצות חזה בישיבה כנגד מכשיר יעודי 3X8
פולי תחתון בישיבה 3X8
לחיצות כתפיים בישיבה כנגד מכשיר יעודי 3X8
כפיפות מרפקים כנגד מכשיר יעודי 3X8
פשיטת מרפק כנגד מכשיר יעודי 3X8
[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]כפיפות בטן כנגד מכשיר יעודי 4X20[/FONT]
[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]שראגס 3X10[/FONT]
[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]leg curls 3X10[/FONT]
[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]האמת יצא לי בסופו של דבר טוב, כי עשיתי שלושה שבועות FBW שהרגילה לי את הגוף לעבודה.[/FONT]
[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]עכשיו אני רוצה לעבור ל SS ורציתי לדעת קודם כל עם זה הגיוני בכלל שיש לי 4.7 אחוזי שומן?[/FONT]
[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]כי לפי המאמנת העובדה שאני בתת משקל עם 4.7 אחוזי שומן מונעת ממני את האפשרות לעשות תרגילים מורכבים.(squat, deadlift, bench press)[/FONT]
[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]במידה ואני אימון הבא מתחיל SS אני יודע שלא יהיה לי את המענה/התמיכה מהמאמנים ואני אצטרך ללמוד את הטכניקה לבד.[/FONT]
[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]יש לי את הספר של SS וגם את הDVD(מהדורה 3) .[/FONT]
[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]רציתי לדעת אם זה אפשרי שאני יעלה סרטון לבדיקת הטכניקה כשאני משתמש במקל מטאטא ?[/FONT]
[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]כי אני רוצה להתחיל את התכנית ישר מאימון הבא ולא להתעכב בהעלאת טכניקה כי זה סך הכול מוט ואפשר להחליף אותו בסתם מקל...[/FONT]
[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]תודה לעוזרים.[/FONT]
לחיצות חזה בישיבה כנגד מכשיר יעודי 3X8
פולי תחתון בישיבה 3X8
לחיצות כתפיים בישיבה כנגד מכשיר יעודי 3X8
כפיפות מרפקים כנגד מכשיר יעודי 3X8
פשיטת מרפק כנגד מכשיר יעודי 3X8
[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]כפיפות בטן כנגד מכשיר יעודי 4X20[/FONT]
[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]שראגס 3X10[/FONT]
[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]leg curls 3X10[/FONT]
[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]האמת יצא לי בסופו של דבר טוב, כי עשיתי שלושה שבועות FBW שהרגילה לי את הגוף לעבודה.[/FONT]
[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]עכשיו אני רוצה לעבור ל SS ורציתי לדעת קודם כל עם זה הגיוני בכלל שיש לי 4.7 אחוזי שומן?[/FONT]
[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]כי לפי המאמנת העובדה שאני בתת משקל עם 4.7 אחוזי שומן מונעת ממני את האפשרות לעשות תרגילים מורכבים.(squat, deadlift, bench press)[/FONT]
[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]במידה ואני אימון הבא מתחיל SS אני יודע שלא יהיה לי את המענה/התמיכה מהמאמנים ואני אצטרך ללמוד את הטכניקה לבד.[/FONT]
[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]יש לי את הספר של SS וגם את הDVD(מהדורה 3) .[/FONT]
[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]רציתי לדעת אם זה אפשרי שאני יעלה סרטון לבדיקת הטכניקה כשאני משתמש במקל מטאטא ?[/FONT]
[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]כי אני רוצה להתחיל את התכנית ישר מאימון הבא ולא להתעכב בהעלאת טכניקה כי זה סך הכול מוט ואפשר להחליף אותו בסתם מקל...[/FONT]
[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]תודה לעוזרים.[/FONT]