הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון השתעשתי קצת בדד ליפט בסוף האימון

Geniarus

משתמש מתחיל
117
0
נק' מוניטין:
192
117
0
עושה רושם שהטכניקה טובה, קצת קשה לראות מהזווית הזאת, אבל אתה עשית שילוב של סומו דדליפט עם דדליפט קלאסי. מצד אחד הברכיים שלך היו מחוץ לידיים ומצד שני העמידה שלך לא היתה רחבה מספיק לסומו דדליפט.

זה נראה כמו חדר הרמת משקולות, באיזו קבוצה אתה מתאמן?

אחלה עבודה, רק אל תקח את הגב כל כך אחורה בנעילה, פשוט תעמוד.
יאללה שים 200 על המוט.

• פותח/ת השרשור
אכן זהו אולם הרמת משקולות ואני בתאמן באס"א באר שבע.
המטרות שלי כרגע הן לעשות מעל 120 הנפה ומעל 155 בדחיקה ולכן דד ליפט וסקוואטים הם לא עיקר ההתמקדות שלי אבל אם גם בהם אני אשבור כמה שיאים אישיים אז מה טוב (ואני אשתדל להעלות סרטונים).

• פותח/ת השרשור
הברכיות זה מוצר נחמד שעוזר לחמם את הברכיים, טוב בעיקר כשקריר באולם וגם ברך שמאל מזכירה לי שהיא קיימת כשקר לה מדי, חוץ מזה הן מוסיפות טיפת אלסטיות "שעוזרת" בפשיטה של הברך. אבל ספציפית לדד ליפטים אני שם אותם כי נימאס לי לתלוש שערות בירך עם המוט (קורה בעיקר בדד ליפטים של האחיזה הרגילה) בייחוד שהן קצת צמחו לי בגלל שלא התאמנתי בזמן האחרון.

נ.ב
אני מאוד מקווה בזמן הקרוב לעשות גם 200 קילו סקוואט ולהעלות לפה סרטון.

הברכיות זה מוצר נחמד שעוזר לחמם את הברכיים, טוב בעיקר כשקריר באולם וגם ברך שמאל מזכירה לי שהיא קיימת כשקר לה מדי, חוץ מזה הן מוסיפות טיפת אלסטיות "שעוזרת" בפשיטה של הברך. אבל ספציפית לדד ליפטים אני שם אותם כי נימאס לי לתלוש שערות בירך עם המוט (קורה בעיקר בדד ליפטים של האחיזה הרגילה) בייחוד שהן קצת צמחו לי בגלל שלא התאמנתי בזמן האחרון.

נ.ב
אני מאוד מקווה בזמן הקרוב לעשות גם 200 קילו סקוואט ולהעלות לפה סרטון.
חבל שאין את הסרטון עם ה- 180 פרונט סקוואט שלך. היה די קטלני. פעם ראשונה שראיתי אותך מתעמץ ככה.

כל הכבוד, עושה רושם שהרמת את זה בקלות יחסית.
אבל למה לזרוק את המוט אחרי שעלית? למה לא להניח אותו?
בתחרויות פאוורליפטינג היו פוסלים לך חזרה כזאת.אבל אני מניח שזה ההרגל מweight lifting.
בכל מקרה איך הגריפ שלך? כמה משקל אתה מסוגל להחזיק?

• פותח/ת השרשור
לא יודע סתם לא ראיתי צורך להמשיך להחזיק אותו אז זרקתי
למרות שבהרמת משקולות כן מורידים את המוט למטה כשעושים דד ליפטים באימונים (הכי טוב עבודה אקסצנטרית בייחוד כשחלק ניכר מהפעולות בהרמה הקלאסית הן בעבודה אקסצנטרית).
אין לי מושג איך מודדים גריפ אבל עוד לא קרה לי מעולם שלא הצלחתי להרים משקל בגלל שלא היה לי מספיק גריפ.

זה לא שאני טוען שהחלק האקסצנטרי הוא כזה טוב או רע.פשוט לא לזרוק, להחזיק את המוט ולהוריד אותו מהר.
לגבי למדוד גריפ - אפשר לעשות את זה במלא תרגילים ווריאציות, מה שרלוונטי לכאן - משהו שאני עושה מדי פעם זה timed hold מרים מוט אולימפי כבד מתוך כלוב (ס"מ אחד או שניים) ופשוט מחזיק אותו.
לפני כמה שבועות הצלחתי להרים 2 שני ס"מ ולהחזיק 242 ק"ג ל13 שניות.

מה משקל הגוף שלך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית