הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בניתי תוכנית FBW איך היא בשבילי?

lidanex

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
שלום , אני קצת פחות מחודש מתאמן רציני ואוכל טוב..
אני בן 16 שוקל 45~ , גובה 1.61
בניתי תוכנית AB ואמרו לי שהיא לא טובה למתחילים וכדי להתחיל מ SS או מ FBW
SS אני לא יכול כי אני צריך מישהו שילמד אותי איך עושים כל תרגיל בצורה נכונה ושיצמד אלי להורך הדרך.. וגם בגלל שאין לי כלוב.
חשוב לציין שאני מתאמן בבית , יש לי הרבה פלטות משקולות ומולטי טריינר , ספת משקולות , מוט וכל אלה שמאפשרים לי להתאמן בבית.
אוקיי אז זאת התוכנית שבניתי :

אימון Aשריר
תרגיל
מספר סטים
טווח חזרות
רגליים
פשיטת רגליים​
3​
7​
חזה
בנץ' פרס​
3​
6​
גב
מתח רחב
חתירה עם משקולות​
2
3​
4
6​
כתפיים
לחיצת כתפיים בישיבה​
3​
6​
יד אחורית
פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון​
3​
7​
יד קידמית
כפיפות מרפקים בעמידה​
3​
8​
בטן

טרפזים
כפיפות בטן

משיכת כתפיים עם משקולות​
3

2​
20

10​

איך היא בשבילי? אני מתאמן מתחיל.
תודה רבה לעוזרים..

נערך לאחרונה:
תעלה סרטונים לפורום עם משקלים נמוכים שנעיר לך על טכניקה. התכנית סבירה מינוס - לחיצת כתפיים - עדיף כבר לעשות פרס, פשיטת ברכיים זה תרגיל שאין בו יותר מדי תועלת ואם כבר הולכים על מכונה - עדיף לג פרס, בשרירים הקטנים - ידיים בטן וטרפזים סט אחד, אולי באימון האחרון בשבוע שניים, שלושה זה יותר מדי ומיותר.

• פותח/ת השרשור
תעלה סרטונים לפורום עם משקלים נמוכים שנעיר לך על טכניקה. התכנית סבירה מינוס - לחיצת כתפיים - עדיף כבר לעשות פרס, פשיטת ברכיים זה תרגיל שאין בו יותר מדי תועלת ואם כבר הולכים על מכונה - עדיף לג פרס, בשרירים הקטנים - ידיים בטן וטרפזים סט אחד, אולי באימון האחרון בשבוע שניים, שלושה זה יותר מדי ומיותר.
אוקיי אני יעלה סרטונים , בכפתיים זה יהיה טוב לעשות במקוהרחקת ידיים לצדדים בעמידה במקום פרס? כי יש לי בינתיים מוט של 150ס"מ וזה לא נוח לעשות איתו פרס..
בקשר ללג פרס , כמו שציינתי אני מתאמן בבית והפשיטת רגליים הוא בספת משקולות אז אני לא יכול לעשות לג פרס.
וביד הקדמית והאחורית עדיף רק סט אחד? זה נראה לי ממש קצת אני בספק עם אני ירגיש את השרירים כואבים יום אחרי האימון.
תודה.

לא להחליף פרס בשום דבר, בוודאי לא בהרחקה לצדדים. וכן, רק סט אחד, אין קשר בין הרגשת שריפה ליעילות של אימון.

• פותח/ת השרשור
לא להחליף פרס בשום דבר, בוודאי לא בהרחקה לצדדים. וכן, רק סט אחד, אין קשר בין הרגשת שריפה ליעילות של אימון.
אוקיי , וכדי לעשות בנץ' פרס רגיל או בשיפוע חיובי?

רגיל.

• פותח/ת השרשור
אוקיי שיניתי כמה דברים בתוכנית בעזרתך ,
אימון Aשריר
תרגיל
מספר סטים
טווח חזרות
רגליים
דדליפט
תאומים​
2
2​
6
6​
חזה
בנץ' פרס​
3​
6​
גב
מתח רחב
חתירה עם משקולות​
2
2​
4
6​
כתפיים
פרס​
3​
7​
יד אחורית
1​
7​
יד קידמית
כפיפות מרפקים בעמידה​
1​
6​
בטן

טרפזים
כפיפות בטן

משיכת כתפיים עם משקולות​
3

1​
20

10​

יש עוד משהו שאתה מציע לשנות? איך התוכנית כרגע?

נערך לאחרונה:
להוריד סטים מהשרירים הקטנים לסט אחד, אמרתי כבר קודם, ולהחליף את הפשיטת רגליים. תעשה למשל גובלט סקוואט: .

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
להוריד סטים מהשרירים הקטנים לסט אחד, אמרתי כבר קודם, ולהחליף את הפשיטת רגליים. תעשה למשל גובלט סקוואט: .

אוקיי ערכתי , עכשיו זה סט 1 לשרירים הקטנים
דדליפט מומלץ לרגליים? כי את זה אני יכול לעשות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בהחלט.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה רבה לך 😃
הוספתי גם תרגיל אחד עם משקולות לתאומים

אימון Aשריר
תרגיל
מספר סטים
טווח חזרות
רגליים
דדליפט
תאומים​
2
2​
6
6​
חזה
בנץ' פרס​
3​
6​
גב
מתח רחב
חתירה עם משקולות​
2
2​
4
6​
כתפיים
פרס​
3​
7​
יד אחורית
1​
7​
יד קידמית
כפיפות מרפקים בעמידה​
1​
6​
בטן

טרפזים
כפיפות בטן

משיכת כתפיים עם משקולות​
2

1​
20

10​

התוכנית עכשיו טובה?
ושאלה אחרונה, כמה שוקל מוט משקולות רגיל 150 ס"מ?
תודה רבה על העזרה ממש עזרתה לי 😃

נערך לאחרונה:
אל תעשה דדליפט כל אימון - אתה לא תתאושש. פעמיים בשבוע בהתחלה, ואח"כ כשהמשקלים יהיו כבדים פעם בשבוע זה מספיק. תעשה רוטציה עם איזשהו תרגיל אחר לרגליים, למשל מה שנתתי לך. כפיפות בטן - גם כן, תוריד סטים. בסה"כ זה כבר נראה בסדר. מוט אולימפי סטנדרטי שוקל 20 ק"ג.

• פותח/ת השרשור
אל תעשה דדליפט כל אימון - אתה לא תתאושש. פעמיים בשבוע בהתחלה, ואח"כ כשהמשקלים יהיו כבדים פעם בשבוע זה מספיק. תעשה רוטציה עם איזשהו תרגיל אחר לרגליים, למשל מה שנתתי לך. כפיפות בטן - גם כן, תוריד סטים. בסה"כ זה כבר נראה בסדר. מוט אולימפי סטנדרטי שוקל 20 ק"ג.
אוקיי את הבטן הורדתי ל 2 חזרות , ובקשר לדדליפט , אתה אומר שכדי לעשות סט 1 5~6 חזרות 3 פעמים בשבוע או 2 סטים גם כן 5~6 חזרות פעמיים~פעם בשבוע?
תודה מלך!

תעשה פירמידה בדדליפט פעמיים בשבוע - כלומר חימום, סט כבד אחד, ואז איזה שניים שלושה סטים עם משקלים יותר נמוכים ממשקל השיא (יכול לחזור גם למשקלי החימום, רק לסט מלא, ולא לחזרה-שתיים, כמו שעושים בחימום).

Back
למעלה תחתית