הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתמודד בתחרות PL נהרג

פאק 185 קילו נוחתים עליך בצורה כזאת 😲

• פותח/ת השרשור
זה סוג המיתות שהיו יכולים להכניס גם ל - 1000 ways to die.

הספוטרים לא אשמים בכלום. הוא הדביל היחיד שאשם בזה שהוא מחזיק את המוט thumbless.

הספוטרים לא אשמים בכלום. הוא הדביל היחיד שאשם בזה שהוא מחזיק את המוט thumbless.

לפי מה שאני רואה זה לא ממש טאמבלס. הוא עטף את המוט עם כל היד.. אולי היה צריך להשים יותר מגנזיום כדי שהמוט לא יחליק לו.

זה לא נראה thumbless בכלל. נראה לי שזה בכלל לא חוקי להחזיק ככה.

האחיזה נראת מלאה. זה לא false grip.
הצורה שבה הוא עזב את המוט מאוד מוזרה לדעתי.

יש פרק על לחיצת חזה
יש טרילוגיה של סרטים על מוות מלחיצת חזה - חחח רק תכתבו ביוטיוב BENCH PRESS FAIL ויש שם דברים שאתה נכנס לפאניקה כל פעם שאתה ניגש לעשות בנץ'
לגבי הסרטון רק התחלתי לראות אני לא מסוגל לראות עד הסוף חחח רציני facepalm

שבוע שעבר היה לי גם פאדיחה עם הספוטר - ואני מזהיר מראש תמיד את הספוטר שלא ייגע במוט רק במיקרה שהמוט כבר ממש לא מצליח לעלות ואם הוא נוגע סתם ככה זה דופק לי תאימון...... ובואו נגיד שהמילה "תעזור" ממש ממש דומה למילה "תעזוב" 😵(במיוחד כשצועקים אותה)

יש טרילוגיה של סרטים על מוות מלחיצת חזה - חחח רק תכתבו ביוטיוב BENCH PRESS FAIL ויש שם דברים שאתה נכנס לפאניקה כל פעם שאתה ניגש לעשות בנץ'

שבוע שעבר היה לי גם פאדיחה עם הספוטר - ואני מזהיר מראש תמיד את הספוטר שלא ייגע במוט רק במיקרה שהמוט כבר ממש לא מצליח לעלות ואם הוא נוגע סתם ככה זה דופק לי תאימון...... ובואו נגיד שהמילה "תעזור" ממש ממש דומה למילה "תעזוב" 😵(במיוחד כשצועקים אותה)
LOL

נורא ואיום, באמת עושה רושם שהוא השתמש באחיזה רגילה ולא בSuicide Grip - אין לי מושג איך הוא הצליח לשמוט את המוט בצורה כזו.
גם אם הספוטרים היו בכוננות אני לא חושב שהם היו יכולים לבלום במפתיע 185 ק"ג שנופלים נפילה חופשית.

בעתיד אני יכול להמליץ לך לצעוק, תפוס

ונראה מאוד כואב, מאוד מוזר שאין סוג של אמצאי ביטיחות חוץ מספוטרים במשקלים כאלה.

כנראה או שהחליק, או שהוא נפצע לפני שהמוט נפל והוא היה חייב לזרוק את המוט.

אז מתי הוא נפטר אם לא לאחר מכן?

יש מקרים שיכול להיות שיש לך נזק בלתי הפיך בתוך הגוף (פגיעה באיבר למשל) אבל אתה לא בהכרח תרגיש את זה כמו פגיעה ברקמת עור, שריר או עצבים.
למרות שפה אני לא יודע מה הוא הרגיש והיכן בדיוק הפגיעה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית