עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בידוק מה שאני חשבתי שים לב שזה לא היה לו כזה קשה אבל ההוא מישמאל לא היתאמץ בכלל וחוסר האיזון דפק אותופאק איזה רשלנות, הזה משמאל בכלל לא שם ידיים....
הספוטרים לא אשמים בכלום. הוא הדביל היחיד שאשם בזה שהוא מחזיק את המוט thumbless.
זה סוג המיתות שהיו יכולים להכניס גם ל - 1000 ways to die.
יש טרילוגיה של סרטים על מוות מלחיצת חזה - חחח רק תכתבו ביוטיוב BENCH PRESS FAIL ויש שם דברים שאתה נכנס לפאניקה כל פעם שאתה ניגש לעשות בנץ'יש פרק על לחיצת חזה
LOLיש טרילוגיה של סרטים על מוות מלחיצת חזה - חחח רק תכתבו ביוטיוב BENCH PRESS FAIL ויש שם דברים שאתה נכנס לפאניקה כל פעם שאתה ניגש לעשות בנץ'
לגבי הסרטון רק התחלתי לראות אני לא מסוגל לראות עד הסוף חחח רציני facepalm
שבוע שעבר היה לי גם פאדיחה עם הספוטר - ואני מזהיר מראש תמיד את הספוטר שלא ייגע במוט רק במיקרה שהמוט כבר ממש לא מצליח לעלות ואם הוא נוגע סתם ככה זה דופק לי תאימון...... ובואו נגיד שהמילה "תעזור" ממש ממש דומה למילה "תעזוב" 😵(במיוחד כשצועקים אותה)
יש טרילוגיה של סרטים על מוות מלחיצת חזה - חחח רק תכתבו ביוטיוב BENCH PRESS FAIL ויש שם דברים שאתה נכנס לפאניקה כל פעם שאתה ניגש לעשות בנץ'
לגבי הסרטון רק התחלתי לראות אני לא מסוגל לראות עד הסוף חחח רציני facepalm
שבוע שעבר היה לי גם פאדיחה עם הספוטר - ואני מזהיר מראש תמיד את הספוטר שלא ייגע במוט רק במיקרה שהמוט כבר ממש לא מצליח לעלות ואם הוא נוגע סתם ככה זה דופק לי תאימון...... ובואו נגיד שהמילה "תעזור" ממש ממש דומה למילה "תעזוב" 😵(במיוחד כשצועקים אותה)