הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיאטה לילד בן 12

Shape90

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
3
40
0
האם יש דיאטה מסויימת המומלצת לילד בגיל 12? או שמא השיטה של מאזן קלורי שלילי יעליה ולא פוגעת בהתפתחותו?

כיצד ניתן לשלב ''ימי צ'יט'' כדי לשמש עזר פסיכולוגי במהלך הדיאטה? (בכל זאת, מדובר בילד).

בהנחה שהילד שוקל 65 ק''ג על 168 ס''מ ובהנחה שעוסק בפעילות אירובית 2-3 פעמים בשבוע, איזה גרעון קלורי מומלץ? האם ללכת לפי המאמר או שנכנסים פה משתנים אחרים אשר צריך לקחת בחשבון כאשר מדובר בילדים?

אודה לכם על העזרה,

העצה הכי טובה שאני יכול לתת היא ללכת לאיש מקצוע ולא לחפש תשובות בפורום שרירנים

זה ילד בן 12 אחרי הכל
בלי כוונה להעליב אבל אם הרמה של תזונאים בארץ אתה באמת חושב שהוא יקבל עזרה שתאים לו?

הוא אינו חולה למזלו לכן הוא לא צריך שום עזרה מיוחדת
אני זוכר שלפניי 5 שנים הלכתי לתזונאית
וקיבלתי
תפריט שבו''אסור לאכול פחממיות הגוף לא יודע להישתמש בהם אבל קולה זה בסדר זה רק סוכר ''
בקשר לשאלה צריך יותר נתונים כמו אחוז שומן מיתאמן או לא
תמונה גם תעזור

האם יש דיאטה מסויימת המומלצת לילד בגיל 12? או שמא השיטה של מאזן קלורי שלילי יעליה ולא פוגעת בהתפתחותו?

כיצד ניתן לשלב ''ימי צ'יט'' כדי לשמש עזר פסיכולוגי במהלך הדיאטה? (בכל זאת, מדובר בילד).

בהנחה שהילד שוקל 65 ק''ג על 168 ס''מ ובהנחה שעוסק בפעילות אירובית 2-3 פעמים בשבוע, איזה גרעון קלורי מומלץ? האם ללכת לפי המאמר או שנכנסים פה משתנים אחרים אשר צריך לקחת בחשבון כאשר מדובר בילדים?

אודה לכם על העזרה,
אל תשגע אותו בגיל כזה עם דיאטות וספירת קלוריות - תן לו להתפתח ולגדול הגוף שלו ייסתדר כבר פשוט שלא יגזים עם אוכל ושטויות ושוקולדים - שים לה אמרתי שלא יגזים , אל תמנע ממנו את זה לגמריי!
הוא בגיל של התפתחות ומאזן קלורי שלילי לפי דעתי יכול לפגוע בהתפתחות מכיוון שהגוף בונה את עצמו בשלב כזה ומחסור בקלוריות יכול לגרום לו לנזקים דווקא יותר מאשר לעזור בנוסף הוא יכול לשלב פעילות גופנית שהוא אוהב - תן לו לשחק כדורסל כדורגל אופניים טניס כל דבר שלא יהיה עצלן יותר מדיי

בלי כוונה להעליב אבל אם הרמה של תזונאים בארץ אתה באמת חושב שהוא יקבל עזרה שתאים לו?

הוא אינו חולה למזלו לכן הוא לא צריך שום עזרה מיוחדת
אני זוכר שלפניי 5 שנים הלכתי לתזונאית
וקיבלתי
תפריט שבו''אסור לאכול פחממיות הגוף לא יודע להישתמש בהם אבל קולה זה בסדר זה רק סוכר ''
בקשר לשאלה צריך יותר נתונים כמו אחוז שומן מיתאמן או לא
תמונה גם תעזור

מי אמר לך שהוא לא חולה?
וזה שאתה נפלת על דיאטנית אחת טיפשה לא אומר שהרמה בארץ ירודה.

וכן, אני עדיין חושב שילד בן 12 צריך לקבל עזרה מקצועית, יכול להיות שהבעיה בכלל נפשית.

אף אחד פה לא מומחה ולא מתיימר להיות כזה.

65 על 1.68 נשמע סה"כ צ'אבי לא משהו רציני, אני הייתי רושם אותו לחוג ספורט מסוים או משהו שהוא אוהב ומסביר לו קצת על לאכול יותר אוכל אמיתי ומשלב איזה שטות קטנה ביום...
יהיה בסדר...

• פותח/ת השרשור
אז אתם אומרים שאין טעם לתפריט מסודר? אלא להרגלי אכילה יום יומיים בשילוב פעילות ספורטיבית?

מי אמר לך שהוא לא חולה?
וזה שאתה נפלת על דיאטנית אחת טיפשה לא אומר שהרמה בארץ ירודה.

וכן, אני עדיין חושב שילד בן 12 צריך לקבל עזרה מקצועית, יכול להיות שהבעיה בכלל נפשית.

אף אחד פה לא מומחה ולא מתיימר להיות כזה.
אני מאמין שאם היה משהו הוא כבר מציין את זה

ואני יכול לתת לך מלא דוגמאות לזה שרמה פה בארץ נמוכה לא רק מניסיון אישי שלי בנושא
הנה דוגמא ממרצה
'''בזמן השינה הגוף סופג חלבונים ברמה מינמלית וחסרת משמעות
הדבר קורה גם כ14 שעות אחרי הקמה לכן ליקחת חלבון תהיה אך ורק בזמן אימון ולא אחר
י ''
ציטוט מהמרצה שהייתה אמורה ללמד אותי בוינגט
אני לא מומחה ואבל אני ימות אם הם כן

אז אתם אומרים שאין טעם לתפריט מסודר? אלא להרגלי אכילה יום יומיים בשילוב פעילות ספורטיבית?

הילד עוד קטן. תן לו לאכול ולגדול.
שילוב של פעילות ספורטיבית עם הרגלי אכילה בהחלט תעזור.
לך תדע, אולי בעתיד הוא יתאהב בקטע הספורטיבי ויתחיל להתעניין, להשכיל ומי יודע, אולי גם לגלוש בפורום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית