הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קארב סייקלינג // נשים.

• פותח/ת השרשור loy
  • פורסם בתאריך

loy

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
שלום,

ע"פ מחשבון לא מדוייק באינטרנט, אני בערך 29% אחוזי שומן. אני רוצה להתחיל דיאטה דלת פחמימות.
במאמר של משה, כתוב שיתרונות הדיאטה לא רלוונטים מעל 12-15% שומן, הסט-פוינט, אבל לנשים אי אפשר להגיע לכאלה אחוזי שומן, אז היא תהיה רלוונטית לנשים גם באחוזי שומן גבוהים?

אני פשוט נמאת במשקל שממנו די קשה לי להוריד כבר כמה שנים ואני מניחה שזה בערך הסט-פוינט שלי..

תודה!

29% זה מעל הסט פויינט שלך יקרתי מצטער...
12-15% הכוונה לגברים, אצל נשים זה יהיה בכיוון של ה22-20%, הייתי ממליץ לרדת לפחות ל20% עם בניית תפריט תזונה מאוזן ואז לחשוב באמת כאשר נתקעים.
ממליץ כמו כן לקרוא את המדריך השלם לחיטוב שכאן ולחשב הוצאות אנרגטיות כמו שצריך ולבנות תפריט בהתאם:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=84

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
הבנתי, תודה.

ואם אשתמש בקארב סייקלינג, כסוג של דיאטת "כאסח", כי הגרעון הקולורי שאני יכולה הוא די גבוה ועם הזמן, אפחית את הגרעון הקלורי - כדאי?

אני פשוט מפחדת לאבד מסת שריר, אבל גם לא רוצה למתוח כמו מסטיק את הדיאטה. אני יודעת שלאורך זמן לא אצליח להתמיד בדיאטה.
אני רוצה להוריד משהו כמו 5-7 ק"ג ולהוריד אותם מהר יחסית, לאורך תקופה של שלושה חודשים יהיה לי קשה..

ועוד שאלה תיאורטית,
לפני העמסת פחמימות בדיאטה קטוג'נית כדאי לעשות איזה דלול גליקוגן (אירובי קל או משו) כדאי לשפר את הספיגה, או שאין משמעות?

• פותח/ת השרשור
תומנה

אני יכולה להעלות תמונה, שתעריכו פחות או יותר אחוזי שומן. או שקשה יותר להעריך לנשים?

את יכולה ותקבלי כל מיני תשובות.
השאלה היותר טובה היא מה זה משנה? למה המספר האבסולוטי חשוב? אם את רוצה להרזות אז את צריכה דיאטה. זה די פשוט.
לגבי החששות של איבוד שריר - אם תאכלי מספיק חלבון ותתאמני בחדר כושר אימונים אנארוביים בעצימות גבוה יחסית אין לך מה לחשוש.
לגבי סוג הדיאטה - זה כבר באמת תלוי בך ובאיזה דיאטה יש את הסיכוי שתתמידי הכי הרבה. אם את חושבת שאת מסוגלת לעשות דיאטת "כאסח" שתהיה יותר מסובכת אבל פחות זמן בסה"כ אז זאת אופציה.

6 ק"ג שומן = 42,000 קלוריות. לפי 700 קל' גרעון ביום, את זקוקה ל 60 ימים, בהנחה שהכל עובד פיקס. זה מאד תיאורטי, כי את לא מספרת שום מספרים על עצמך, ופרטים על אימונים.
המדריך שמשה הפנה אליו מפורט מאד. שווה לקרוא כמה פעמים.

6 ק"ג שומן = 42,000 קלוריות. לפי 700 קל' גרעון ביום, את זקוקה ל 60 ימים, בהנחה שהכל עובד פיקס. זה מאד תיאורטי, כי את לא מספרת שום מספרים על עצמך, ופרטים על אימונים.
המדריך שמשה הפנה אליו מפורט מאד. שווה לקרוא כמה פעמים.
הלוואי וזה היה ככה :(
לפותחת האשכול את יכולה לעלות תמונה/לשלוח לי בפרטי ונעריך את אחוזי השומן שלך עדיף לתמונת פרונט ולא כל מיני דברים מוזרים כאלה ואחרים.

ואם אשתמש בקארב סייקלינג, כסוג של דיאטת "כאסח", כי הגרעון הקולורי שאני יכולה הוא די גבוה ועם הזמן, אפחית את הגרעון הקלורי - כדאי?
קארב סייקלינג זה לא בדיוק כאסח, הקלוריות נשארות יחסית זהות מעלים שומן ומעלים חלבון ומורידים פחממה, פעם ב X זמן עושים העמסה וכך זה מתמחזר לו שוב ושוב. מה שאת רוצה לעשות לדעתי זה סיגנון של UD2/PSMF של לייל מקדולנד כדוגמא שזה גם סוג של קארב סייקלינג אבל קיצוני הרבה יותר ולדעתי ההשקעה לא משתלמת כנגד התוצאה (שם באמת עומדים על מספר קלוריות מועט עם מעט מאוד פחממה ואימונים של מוזרקים [UD2 אימון דילול יאיי] ).

לפני העמסת פחמימות בדיאטה קטוג'נית כדאי לעשות איזה דלול גליקוגן (אירובי קל או משו) כדאי לשפר את הספיגה, או שאין משמעות?
תלוי כמה זמן את נמצאת במיעוט הפחממות ולאיזו כמות, בגדול אין צורך כי במילא דיי מדוללים במיוחד אם עושים אירובי ביומיום ולוא דווקא לפני העמסה. מה גם ביום העמסה לא ממש מומלץ לעשות אירובי או משהו בסיגנון, אבל אימון התנגדות לדוגמא הוא מומלץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית