הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין וקפאין

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך

Psycho

משתמש משקיע
7,700
1,709
נק' מוניטין:
13,256
7,700
1,709
הרקולס פ"ת
הגיעו לי 2 המוצרים הללו, קפאין וקריאטין של פרולאב.
לגבי הקריאטין, אשמח למחקר שמראה שאין בעיה לצרוך 5 גרם קריאטין ביום למשך שנים. [אבא שלי קצת בחששות ואשמח להוכיח לו אחרת..].
ולגבי הקפאין, רצוי גם מחקר דומה^^ אבל השאלה העיקרית לגבי הקפאין היא מתי יש לקחת אותו [ הכוונה כמה זמן לפני אימון] ואיזה מינון?
הבנתי שצריך נתונים בשביל זה^^
גובה: 177
משקל: אזור ה81

מניסיון אישי שלי תיקח כשעה לפני האימון קפאין(תוך שעה וחצי בד"כ הוא מגיע לשיא ההשפעה שלו), כמה לקחת? תלוי בך כמה אתה רגיש, וכמה אתה צורך במהלך היום(קולה,תה,קפה וכו').
תתחיל מכדור אחד, אם משפיע אז תשאר עם כדור אחד, אם לא משפיע תיקח שניים והלאה...
כמובן שיש איזה שהוא גבול אני לא בטוח מה הוא אבל 2-3 כדורים לפני האימון זה עוד סביר.

כמה מ"ג הקפאין שלך?
אם זה 200מ"ג תתחיל עם חצי כדור לפני אימון ותעלה בהדרגה לכדור אחד, אתה ממש לא צריך 2-3 כדורים

• פותח/ת השרשור
המינון לא הולך לפי משקל גוף? ותודה, אני מאמין שפחות או יותר הבנתי.
אבל אני חייב מחקר\מאמר לגבי הקפאין, להראות שהוא לא מזיק, זה הכי חשוב!

המינון זה לפי ה tolerance שהגוף שלך מפתח לקפאין... אני שותה קפה שחור חזק אם 2 כפיות גדושות ובקושי מרגיש את זה

המינון לא הולך לפי משקל גוף? ותודה, אני מאמין שפחות או יותר הבנתי.
אבל אני חייב מחקר\מאמר לגבי הקפאין, להראות שהוא לא מזיק, זה הכי חשוב!
העיקרון אומר לא להכניס יותר מ10 מ"ג לקילו משקל גוף..
זה לא אומר שבן אדם ששוקל 75 יכניס 750 מ"ג..אבל זאת התקרה שממליצים לא לעבור.
לגבי קפאין אתה יכול לחפש משהו בפורטל אני דיי בטוח שיש,ואם לא יש פורום של מחקרים בתזונה ואימונים באתר..אתה מומזמן לחפש שם קפאין ואני בטוח שתמצא

• פותח/ת השרשור
העיקרון אומר לא להכניס יותר מ10 מ"ג לקילו משקל גוף..
זה לא אומר שבן אדם ששוקל 75 יכניס 750 מ"ג..אבל זאת התקרה שממליצים לא לעבור.
לגבי קפאין אתה יכול לחפש משהו בפורטל אני דיי בטוח שיש,ואם לא יש פורום של מחקרים בתזונה ואימונים באתר..אתה מומזמן לחפש שם קפאין ואני בטוח שתמצא
פתחתי כמה שעות אחרי שפתחתי פה, רק מקווה שיענו לי כמה שיותר מהר, כי המשלוח הגיע ואבא שלי גנב לי תקפאין! שיקסעע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית