עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מנסיון - קשה מאוד להגיע לחריגה קלורית משמעותית (3000+), אבל זה תלוי בגבולות הפליאו שלך. בעיקרון הדרך הכי טובה זה שומן, שומן ועוד שומן.
בגבולות ההגיון וההכרח, אלא אם יש מניעה בריאותית (בספק) ניתן ומומלץ לאכול תפו"א\בטטה וגם אורז, חלב ופירות.
ומה בדיוק הבעיה עם אינסולין, ועוד בתקופת מסה?מה אתה חושב על כמות הפירות ורמת האינסולין שעולה ביחד עם זה?
אל תנסה לצאת חכמולוג...מי אמר?
אל תנסה לצאת חכמולוג...
אם פשוט תחרוג ותעשה משו לא נכון אז צר לי לבשר לך אתה לא על פלאו ...
יש משהו בדבריך, אבל זה זניח. ממילא עדיף לא להגזים עם פירות בגלל הפרוקטוז. וגם לתזמן את זה (נגיד בבוקר, ואחרי אימון).
כל הקטע של פליאו זה שלא יהיה הקפצות אינסולין בדם ירקות אין להם ערך גליקמי בשר אין לו ערך גליקמי ביצים אין לו ערך גליקמי לגבינות אם אני לא טועה יש תתקן אותי אם אני טועה להמעיט בפירות זה הקטע של פליאו ושבאים ואומרים לאכול אורז ופחמימות בכללי יש הקפצות אינסולין בדם גם אם זה פחמימה מורכבת שהקפצות קטנות בכללי זה תזונה לסוכרתיים ולאנשים שרוצים עורך חיים בריאמדוע זה משנה? אז התזונה הזו לא תיקרא "פליאו", "פרימל", "תזונה קדמונית" או כל שם מוכר אחר. זו עדיין תהיה תזונה בריאה יותר מהתזונה המערבית המקובלת.
מדוע זה משנה? אז התזונה הזו לא תיקרא "פליאו", "פרימל", "תזונה קדמונית" או כל שם מוכר אחר. זו עדיין תהיה תזונה בריאה יותר מהתזונה המערבית המקובלת.
פרסמתי פה הרצאה (בעברית) על הפליאו .לא מצאתי מאמר על פלאו... משהוא יכול לתת לי קישור למאמר מוצלח שמסביר את התזונה הזאת?
לא מצאתי מאמר על פלאו... משהוא יכול לתת לי קישור למאמר מוצלח שמסביר את התזונה הזאת?
פרסמתי פה הרצאה (בעברית) על הפליאו .
הנה זה :http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=34045
אני יודע אבל היא מסבירה בעיקרון את הבסיס בלי להיכנס לדברים ספציפיים , אם תכביר את הרמקול ותקשיב אתה תבין בעקרון מה זה פלאו....הסתכלתי רבע שעה לתוך ההרצאה, אני לא יודע אם היא ניסתה לפשט את הדברים אבל המצגת ברמה מאוד נמוכה.
כל הקטע של פליאו זה שלא יהיה הקפצות אינסולין בדם ירקות אין להם ערך גליקמי בשר אין לו ערך גליקמי ביצים אין לו ערך גליקמי לגבינות אם אני לא טועה יש תתקן אותי אם אני טועה להמעיט בפירות זה הקטע של פליאו ושבאים ואומרים לאכול אורז ופחמימות בכללי יש הקפצות אינסולין בדם גם אם זה פחמימה מורכבת שהקפצות קטנות בכללי זה תזונה לסוכרתיים ולאנשים שרוצים עורך חיים בריא
כל הקטע של פליאו זה שלא יהיה הקפצות אינסולין בדם ירקות אין להם ערך גליקמי בשר אין לו ערך גליקמי ביצים אין לו ערך גליקמי לגבינות אם אני לא טועה יש תתקן אותי אם אני טועה להמעיט בפירות זה הקטע של פליאו ושבאים ואומרים לאכול אורז ופחמימות בכללי יש הקפצות אינסולין בדם גם אם זה פחמימה מורכבת שהקפצות קטנות בכללי זה תזונה לסוכרתיים ולאנשים שרוצים עורך חיים בריא
הקטע של התזונה הזאת שהיא תהיה מלא חלבונים ושומן וקצת פחמימה בקיצור כמו AD רק לאכול מוצרים שהם לא מכילים גלוטן ...וואלה אחי, אז לא לאכול גם חלבון? זה מקפיץ את האינסולין, אתה יודע.
הקטע של התזונה הזאת שהיא תהיה מלא חלבונים ושומן וקצת פחמימה בקיצור כמו AD רק לאכול מוצרים שהם לא מכילים גלוטן ...
אני בחיים לא ממליץ להיתנזר מחלבון! אפילו בפליאו לדעתי תאכל יותר חלבון ויותר שומן ותוריד בפחמימה בכל מקרה חלבון ושומן לא כזה נחשב בשביל ד''ר ברנשטיין הוא פוחד מהמאכלים בעל ערך גליקמי גבוה ...