הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הפרחת המיתוס שתכניות כמו SS ותרגילים מורכבים לא מתאימים לנערים בגדילה

• פותח/ת השרשור Pamidor
  • פורסם בתאריך

Pamidor

משתמש מתחיל
119
0
נק' מוניטין:
-9
119
0
אז ככה, אחרי שהעברתי שניים מחבריי ל-SS בא מאמן חכמולוג שמתאמן 5 שנים ומרים גג 70 בבנץ ואמר להם שתרגילים כמו סקוואט/דדליפט עם משקלים גדולים יפגעו להם בגדילה, ובכלל, תכניות כמו SS לא מתאימות להם והם צריכים לחכות לגיל 18 שימצו את גדילתם.

עכשיו אני, ילד בן 16, מול כמה ילדים, ברור שאקבל את התשובה "אתה חושב שאתה מבין יותר מהמאמנים?"
והם מתאמנים במכון של ליצנים, התאמנתי שם ומעטים האנשים שעושים שם סקוואט ותרגילים מורכבים חוץ ממכונות ובנץ פרס.

איך אני מפריח את המיתוס המטומטם הזה על זה שזה פוגע בגדילה? זה מכוון לנערים בגדילה שמפחדים "לא לגדול" עם תכניות כוח כאלה ותרגילים מורכבים.

"אתה חושב שאתה מבין יותר מהמאמנים?" תאמת, כן, כי מה שהם למדו בויינזבל זה כלום, והם עוד תקועים במיתוסים ישנים..
לא יודע מה איתכם, בנאדם שלמד חודשיים בלחץ, לדעתי לפחות, לא מוגדר כ"מאמן מיקצועי"..

תריץ חיפוש בפורום. זה כבר נידון לא פעם ולא פעמיים. יש על זה אפילו מאמרים באתרים שמדריכים והורים יאהבו כמו Y דרעק.

גם בווינגייט אומרים לעשות סקואט ודדליפט :\

גם בווינגייט אומרים לעשות סקואט ודדליפט :\
לא אומרים, מלמדים, וגם זה בקושי.
אני מכיר מספר מאמנים שלמדו בויינזבל, הם לא יודעים מה זה LB, מה זה HB, וחלקם לא יודעים מה זה דדליפט כלל [מהי הטכניקה] שלא לדבר על סטיף לג, או רומני וכו'.
והם גם לא מלמדים טכניקה של דדליפט, כי זה "מסוכן" בעוד שדדליפט יכול לפתור בעיות גב..

לא אומרים, מלמדים, וגם זה בקושי.
אני מכיר מספר מאמנים שלמדו בויינזבל, הם לא יודעים מה זה LB, מה זה HB, וחלקם לא יודעים מה זה דדליפט כלל [מהי הטכניקה] שלא לדבר על סטיף לג, או רומני וכו'.
והם גם לא מלמדים טכניקה של דדליפט, כי זה "מסוכן" בעוד שדדליפט יכול לפתור בעיות גב..
אתה מדבר על מדריכי חדר כושר ולא על מאמנים שזה קורס הרבה יותר קשה וארוך.

Back
למעלה תחתית