ייעוץ חלבון מהצומח vs חלבון מהחי

tormenta

משתמש מתחיל
130
11
נק' מוניטין:
34
130
11
לא מזמן עברתי לתזונה צמחונית, מעניין אותי נורא אם אני מגיע בסופו של יום לערכים הסופיים האם יש הבדל בין חלבון צמחי (סייטן, טופו) לבין חלבון מהחי?
האם אני יעלה אותו משקל?

כן יש הבדל רב אין חומצת אמינו אז יותר חלבון פח

אם אתה ממשיך להיות צימחוני אני מציע לוותר על פיתוח גוף

• פותח/ת השרשור
כן יש הבדל רב אין חומצת אמינו אז יותר חלבון פח

אם אתה ממשיך להיות צימחוני אני מציע לוותר על פיתוח גוף
יש איזשהו מאמר לגבי זה?
ומה לגבי תוספים?אם אני נוטל חומצות אמינו כתוסף עדיין יהיה הבדל?
לגבי סייטן זה חלבון חיטה

ביצים וחלב זה חלבון מהחי
השאלה של הנושא היא חלבון מחי נגד חלבון צמחי
חלבון מחי המלא הנחשב סוף סיפור

אבל הוא מדבר על תזונה צמחונית ולא טבעונית אז אני מניח שהוא אוכל מוצרי חלב וביצים, וכן אפשר לפתח גוף בלי בשר

אין עם זה שום בעיה בהקשר של חלבון, אם אתה משלב בין קטניות (בוטנים וסויה למשל) ודגנים לא תהיה חסרה לך שום חומצת אמינו

חלבון מהחי הוא חלבון "מלא" ולרוב חלבון מן הצומח הוא חלבון לא "מלא",אפשר עם מאכלים מסויימים מהצומח להגיע לחלבון מלא.

אם לא אכפת לך לענות לי:מה הסיבה שנהיית צמחוני?

יש איזשהו מאמר לגבי זה?
ומה לגבי תוספים?אם אני נוטל חומצות אמינו כתוסף עדיין יהיה הבדל?
לגבי סייטן זה חלבון חיטה
http://www.kilogram.co.il/1543/%D7%9E%D7%94%D7%9D-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%98%D7%95%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%97%D7%9C%D7%91%D7%95%D7%9F/

אבל הוא מדבר על תזונה צמחונית ולא טבעונית אז אני מניח שהוא אוכל מוצרי חלב וביצים, וכן אפשר לפתח גוף בלי בשר

זה היה הרבה יותר קשה תחשוב שהוא צריך לשתות 2 ליטר חלב פלוס 2 קוטג' פלוס 100 גרם גבינה צהובה

וזה בהנחה שהוא שחיף ששקול 60 קילו ועוד הוא יצתרך לעלות בתאם למישקל זה לא אפשרי זה פשוט לא ריאלי

• פותח/ת השרשור
http://www.kilogram.co.il/1543/%D7%9E%D7%94%D7%9D-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%98%D7%95%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%97%D7%9C%D7%91%D7%95%D7%9F/

זה היה הרבה יותר קשה תחשוב שהוא צריך לשתות 2 ליטר חלב פלוס 2 קוטג' פלוס 100 גרם גבינה צהובה

וזה בהנחה שהוא שחיף ששקול 60 קילו ועוד הוא יצתרך לעלות בתאם למישקל זה לא אפשרי זה פשוט לא ריאלי

קודם כל, להגיע לערכים זה אפשרי וריאלי לחלוטין. אני מגיע לערכים הסופיים בלי שום בעיה (שוקל 75) ב100 ג' של סייטן(חלבון חיטה) יש 25 ג' חלבון.

בנוגע למאמר דיברו שם יותר על חלבון מהיר ואיטי, לא פירטו כל כך על הסויה.

לבחור ששאל למה עברתי לתזונה צמחונית אז בגלל מוסריות, אבל זה לא הנושא כאן

אין עוד יותר מידע על זה?

קודם כל, להגיע לערכים זה אפשרי וריאלי לחלוטין. אני מגיע לערכים הסופיים בלי שום בעיה (שוקל 75) ב100 ג' של סייטן(חלבון חיטה) יש 25 ג' חלבון.

אין עוד יותר מידע על זה?
זה קצת מוזר שב100 גרם חלבון יש רק 25 גרם חלבון;maeq

אין עוד יותר מידע על זה?

החלבון מהצומח מורכב מחומצות אמינו שונות מאשר החלבון מהחי (באופן גס)
יש מספר סוגים של חומצות אמינו שאתה לא יכול לצרוך בחלבון מהצומח ולכן אתה צריך גם לאכול חלבון מהחי (מוצרי חלב וביצים)

אין עוד יותר מידע על זה?

http://www.google.co.il/search?hl=i....0.0.125.125.0j1.1.0...0.0...1c.2.UhEMet1zC14

כך אני לא גוגל ושוב אתה מחשיב חלבון לא מלא
אני יסביר לך בצורה יותר טובה
תיסכל על טבלת הקלוריות בבבסילי או בבמבה של יש גם שם חלבון אבל זה לא מלא אז לא מחשיבים

http://www.google.co.il/search?hl=i....0.0.125.125.0j1.1.0...0.0...1c.2.UhEMet1zC14

כך אני לא גוגל ושוב אתה מחשיב חלבון לא מלא
אני יסביר לך בצורה יותר טובה
תיסכל על טבלת הקלוריות בבבסילי או בבמבה של יש גם שם חלבון אבל זה לא מלא אז לא מחשיבים
מאיפה הבאת את זה? בטח שמחשיבים. רק צריך להקפיד שמגוונים ולא חסרות חומצות אמינו שהגוף לא מסוגל לייצר בעצמו

מאיפה הבאת את זה? בטח שמחשיבים. רק צריך להקפיד שמגוונים ולא חסרות חומצות אמינו שהגוף לא מסוגל לייצר בעצמו

אוקיי אחי קח רק חלבון מעוגה וקצת דגים אני בטוח שתעלה רק מאסה מהחלבון שיש מהעוגה

נערך לאחרונה:
אני מסביר לך את הגיון בשיטה שלך
קודם כל מה זה "תעלה רק מסה"?
שנית, מה שאמרת בכלל לא קשור למה שאני אמרתי, כי גם בעוגה וגם בדגים יש את כל חומצות האמינו אז מה הקשר חח
מה שאני אמרתי זה שאם לא תאכל בשר אבל תאכל דגנים וקטניות לא יהיה חסר לך שום דבר. אז מה אם בכל אחד מהם חסר משהו כשהם משלימים אחד את השני

ואתה אמרתה שאפשר להשלים את ערכים אם לוקחים נגיד עוגת שיש כמות תספיק ל60 גרם חלבון ואז עוד עוד איזה 60 מאיזה דג ואז חומצת האימנו משלימה הכול
וזה לא עובד ככה 2.2 חלבון אמור להיות כולו חלבון מלא חלבון לא מלא נחשב ''בונוס''

בקשר חומצת אימנו בעוגות והדגנים
החלבון מהצומח מורכב מחומצות אמינו שונות מאשר החלבון מהחי (באופן גס)
יש מספר סוגים של חומצות אמינו שאתה לא יכול לצרוך בחלבון מהצומח ולכן אתה צריך גם לאכול חלבון מהחי (מוצרי חלב וביצים)

מישהו כבר ענה לך
בכול אופן הבן אדם צימחוני הוא לא יכול לאכול מהחי (דגים ובשר לפחות) וזה יפריע לו במשך
זה הכול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית