הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

[ייעוץ] דיי תקוע

• פותח/ת השרשור FTS1
  • פורסם בתאריך

FTS1

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום.
אני בן 18.5, גובה 178 ס"מ. לפני 4.5 חודשים התחלתי SS, לאט לאט התחלתי לאכול כמו שצריך (בסביבות ה-3000 קלוריות ביום ו130-150 גרם חלבון). היה לי דיי קשה להדבק לדיאטה הזו אבל בד"כ הצלחתי. עליתי מ66 קילו ל-76, סה"כ 10 קילו. כרגע בסקוואט בערך 80 ק"ג, מנסה לשפר טכניקה. דדליפט 97.5 ק"ג, בנץ' פרס 75 ק"ג ופרס 47.5 ק"ג (כל המשקלים לחמישיות עם טכניקה טובה).

הבעיה היא שבחודש האחרון אני לא עולה במשקלי העבודה ובמשקל הגוף, גם כשאני אוכל טוב. אני רוצה לעבור לתוכנית AB כדי שיהיו קצת עליות, וראיתי את התוכנית הזו:
אימון A:
דדליפט - 3X6
פולי עליון - 3X10
חתירה - 2X12
פרס - 3X6
הרחקה (כתפיים) - 2X12
כפיפות מרפקים - 2X10
בטן

אימון B:
סקוואט - 3X6
לג פרס - 3X10
תאומים בסמית' משין - 2X12
בנץ' פרס - 3X6
לחיצת חזה בשיפוע עם משקולות - 3X8
פרפר - 2X12
מקבילים (צר, יד אחורית) - 2X10

מה אתם אומרים? שווה לעבור לתוכנית הזו או שאני צריך לנסות עוד משהו לפני שאני מתייאש ועובר? כי אני דיי אוהב את ה-SS, אבל אני כבר תקוע וזה מייאש כי אני עדיין במשקלים נמוכים מאוד יחסית.

תודה רבה מראש!

אם אתה 4 וחצי חודשים בתוכנית ואתה עוד לא עושה מספר תלת ספרתי בסקוואט ובטח שבדדליפט אתה עושה משהו לא טוב ( אולי לא ישן מספיק?)
כמה אתה שוקל?

• פותח/ת השרשור
אם אתה 4 וחצי חודשים בתוכנית ואתה עוד לא עושה מספר תלת ספרתי בסקוואט ובטח שבדדליפט אתה עושה משהו לא טוב ( אולי לא ישן מספיק?)
כמה אתה שוקל?
רשמתי, 76 ק"ג. אבל אני גם גבוה יחסית.

• פותח/ת השרשור
לא שמתי לב, בכול מקרה זה ממש מוזר שעלית במשקל, הטכניקה טובה ושעשית התקדמות די מזערית ביחס לזמן שעבדת בתוכנית...
מה מוזר? התחלתי ממשקלים נמוכים ועברתי את משקל הגוף שלי, בדדליפט אני אוטוטו על 100 קילו. נכון שזו התקדמות לא גדולה אבל איך זה בדיוק מוזר שעליתי 10 קילו? מה שמוזר זה שנתקעתי עכשיו למרות שאני אוכל טוב ישן טוב והטכניקה טובה.

מה מוזר? התחלתי ממשקלים נמוכים ועברתי את משקל הגוף שלי, בדדליפט אני אוטוטו על 100 קילו. נכון שזו התקדמות לא גדולה אבל איך זה בדיוק מוזר שעליתי 10 קילו? מה שמוזר זה שנתקעתי עכשיו למרות שאני אוכל טוב ישן טוב והטכניקה טובה.
היתכוונתי שזה מוזר שלמרות שהעלית 10 קילו משקל גוף בקושי העלית במשקלי עבודה עצמם... ועכשיו לגבי המשקלים אני יגיד לך מה אני שיפרתי בחודש וחצי- חודשיים
סקוואט מ55 ל90 דדליפט מ60 ל110 ועליתי 5 קילו ועשיתי המון טעויות בדרך שכוללות לאכול מעט מידי וריסטים הזויים ולא הכרחיים אז ב4 וחצי חודשים לא לעבור את ה100 בסקוואט ובדדליפט זה הזוי. העלת לכאן סירטוני טכניקה? אתה עושה משהו שגוי 100%

• פותח/ת השרשור
היתכוונתי שזה מוזר שלמרות שהעלית 10 קילו משקל גוף בקושי העלית במשקלי עבודה עצמם... ועכשיו לגבי המשקלים אני יגיד לך מה אני שיפרתי בחודש וחצי- חודשיים
סקוואט מ55 ל90 דדליפט מ60 ל110 ועליתי 5 קילו ועשיתי המון טעויות בדרך שכוללות לאכול מעט מידי וריסטים הזויים ולא הכרחיים אז ב4 וחצי חודשים לא לעבור את ה100 בסקוואט ובדדליפט זה הזוי. העלת לכאן סירטוני טכניקה? אתה עושה משהו שגוי 100%
אני אעלה בימים הקרובים.

10 קילו זה המון, מלא, ים מסת שריר. זה המקסימום שתעלה בשנה בכל החיים שלך. תעבור לתוכנית מסה אם אתה מחפש לגדול.

זה שהוא לא עובד עם משקלים סופר כבדים ומתרכז בטכניקה לא אומר שהוא לא יעלה במסה. מספיק עם המיתוס הזה. לא צריך התנגדות סופר קשה בשביל שהשרירים יגדלו. אני מכיר אנשים שמרימים יותר ממני בכל תרגיל ואני עדיין יותר גדול מהם.

10 קילו זה המון, מלא, ים מסת שריר. זה המקסימום שתעלה בשנה בכל החיים שלך. תעבור לתוכנית מסה אם אתה מחפש לגדול.

זה שהוא לא עובד עם משקלים סופר כבדים ומתרכז בטכניקה לא אומר שהוא לא יעלה במסה. מספיק עם המיתוס הזה. לא צריך התנגדות סופר קשה בשביל שהשרירים יגדלו. אני מכיר אנשים שמרימים יותר ממני בכל תרגיל ואני עדיין יותר גדול מהם.

מי אמר לך שה-10 ק"ג האלה זה הכל מסת שריר? אין לו אפילו שתי פלטות בסקוואט ובדדליפט. לפותח השרשור, תעלה את התפריט, וסרטונים שלך מבצע את ההרמות המרכזיות, כדי לפסול בעיות טכניקה. Obviously, אתה עושה משהו לא נכון.

• פותח/ת השרשור
מי אמר לך שה-10 ק"ג האלה זה הכל מסת שריר? אין לו אפילו שתי פלטות בסקוואט ובדדליפט. לפותח השרשור, תעלה את התפריט, וסרטונים שלך מבצע את ההרמות המרכזיות, כדי לפסול בעיות טכניקה. Obviously, אתה עושה משהו לא נכון.
אני מנסה לתת פה קישור של סרטון של דדליפט שעשיתי אבל זה לא נותן לי כי אני צריך לפחות 10 הודעות בשביל שאוכל לעשות את זה. אם יש לך כוח, תחפש את המשתמש orraz1 ביוטיוב ותראה את הסרטון האחרון ("דדליפט"). זה 95 ק"ג (יש פלטה של 15 מאחורי זו של ה-20) ל-6 חזרות. בירידה בשתי החזרות האחרונות קצת שיחררתי את הגב וזה גם היה סט אחרון, אבל לגבי כל שאר החלקים אשמח לתיקונים. תודה מראש. בכל אופן אתה גם רואה בסרטון, אני ממש לא שמן, מה שהעלתי היה בעיקר שרירים לדעתי אם כי גם לא מעט שומן מן הסתם.

אין לי תפריט קבוע, אני פשוט צורך 3000 קלוריות כל יום ו-150 גרם חלבון פחות או יותר, ומקפיד לצרוך בין 70 ל-90 גרם שומן כל יום פחות או יותר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הקפצה... אשמח אם מישהו יסתכל על הסרטון (פשוט לחפש orraz1 ביוטיוב ולהכנס לסרטון האחרון, זה לא נותן לי לתת כאן קישור).

אין מצב שמיציתהSS אם משקלים כאלה תעשה שוב

Back
למעלה תחתית