הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על תוכנית אימונים שבניתי

• פותח/ת השרשור afff
  • פורסם בתאריך

afff

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
בניתי לעצמי תוכנית אימונים ואשמח לשמוע חוות דעת ועצות לשיפור!
* בתכנית אין דד ליפט ומיליטרי פרס ואני גם לא רוצה אותם (סליחה על כל אלה שלא מאמינים בתוכנות אימון ללא תרגילים אלו)
* עשיתי במשך חודש וחצי-חודשיים תוכנית בסיסית fbw. כמו כן יש לציין שאני נמצא בתקופת מסה!
Ab
חלוקת הימים בשבוע: A,B,X,A,B,X,X
a: חזה, כתפייים, יד אחורית

חזה: לחיצת חזה עם מוט (בנצ פרס?)
חיובי 3x8
נטרלי 3x8
שלילי 3x8

כתפיים: חתירה עם מוט w 3x8
לחיצת ארנולד 3x8

יד אחורית: פשיטת מרפק עם מוט w בשכיבה 2x8
פשיטת מרפק עם משקולת (מאחורי הראש) 2x8

b: גב, יד קדמית, רגליים

גב: מתח אחיזה רחבה (יותר מרוחב כתפיים) 3x8
חתירה עם מוט בעמידה (בנט אובר?) 3x8
פולי עליון אל מאחורי הראש 3x8

יד קדמית: כפיפת מרפק עם משקולות בישיבה 2x8
כפיפת מרפק עם מוט בעמידה 2x8

רגליים: סקוואט 3x8
מכרעיים עם משקולות (קדמי) 2x8
כפיפת ברכיים בשכיבה במכונה ייעודת 3x8

גב תחתון: פשיטת גו שכיבה או פשיטת גו בשכיבה בכסא רומי 3x8

בטן גם בa וגם בb: כפיפות בטן בשכיבה על ספת בטן נגד משקולת 3x12

*אשמח לדעת אם לא טעיתי בלחיצת חזה עם מוט ושזה אכן בנצ פרס ועל חתירה עם מוט בעמידה שזה אכן בנט אובר?

תודה =]

• פותח/ת השרשור
אשמח לשמוע תגובות ועצות לשיפור תודה!

1. גיוון בטווח החזרות. אפשר את חלק מהתרגילים שתעשה גם ל 10\12 חזרות, רק בשביל הגיוון.
2. למה בטן בכל אימון ? לא מגיע לה גם להתאושש ?
3. לגבי האימון חזה, אני הייתי הולך על:
לחיצת חזה כנגד מוט בשכיבה 3*8
פרפר (משקולת יד\מכונה) 3*10
לחיצת חזה בשיפוע חיובי\שלילי (כהעדפתך) 3*8

וגם את זה אתה יכול לשנות ב 2 דרכים, אם אתה מתעקש על שני השיפועים:
א. לשנות את הפרפר לפרפר בשיפוע שלילי (בעזרת קרוס אובר), ואז אתה הלחיצת חזה לעשות בשיפוע חיובי
ב. להוריד את הלחיצה ללא שיפוע ל 2 סטים, ואתה תוכל לעשות 2 סטים בשיפוע חיובי ו 2 בשלילי, אבל אז יהיו לך 4 תרגילים ולפעמים זה קצת מייאש

• פותח/ת השרשור
1) זה בגלל שעדיף או רק לגיוון?
2) זה שריר שניתן לעבוד עליו כל יום ויש לו 3 ימים בשבוע שהוא נח..
3) מה רע בלחיצת חזה בכל השיפועים? אשמח להסבר!
תודה

1. לא רק בשביל הגיוון, זה עדיף כי אתה עובד על השריר בעצימויות שונות. לא קריטי אם ממש לא בא לך\ זה יבלבל אותך
2. באמת ? איזה יופי. אולי ניקח את האנזים שאחראי על ההתאוששות הכ"כ מהירה הזאת ונזריק לשאר השרירים ובכך נוכל לעשות FBW כל יום וככה לגדול 50 ק"ג מסת שריר בשנה ? בקיצור, FALSE. אין לבטן יכולת התעלות מבחינת התאוששות על פני שרירים אחרים. 48 שעות מאימון לאימון.
3. לא שזה אסור או משהו, פשוט נראה לי לבצע את אותו התרגיל בדיוק לחזה פשוט בשיפועים שונים לא יהיה הכי אפקטיבי כמו להוסיף תרגיל שונה.

אני ממליץ לך לקחת תכנית אימונים מהפורטל,הכי בטוח הכי טוב.

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה בתוכנית שאני בניתי? לפי דעתי ולאחר קריאה ארוכה אני חושב שהיא ממש טובה. קצת שינית במקום לחיצת ארנולד ללחיצה רגילה והוספתי 10 חזרות ועוד כמה שינוייפ בתרגילים.

אני לא אומר שיש בעיה אני רק אומר שאם אתה רוצה תכנית אימונים טובה ובטוחה עדיף שתיקח מהפורטל,או שאם כבר שאלת ואתה מתעניין בבעיות אתה יכול להסתכל בתכניות ולהשוות אותן לתכנית שאתה בנית.
אולי זה נשמע שאני קצת מורח אותך כאן אבל זה לא הכוונה.

• פותח/ת השרשור
מקובל אני אסתכל 😃 תודה !

Back
למעלה תחתית