חחחחחחח רק עכשיו שמתי לב 😆מה זה מתח 7.5 יסטלן? חחחחחחחחחחחחחחחחח 🤡
אז אין צו 8 אהה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחחחח רק עכשיו שמתי לב 😆מה זה מתח 7.5 יסטלן? חחחחחחחחחחחחחחחחח 🤡
אז אין צו 8 אהה?
עליתי כמעט עד הסוף אבל לא הצלחתי לעלות עם הסנטר מעל המתח חחחחחמה זה מתח 7.5 יסטלן? חחחחחחחחחחחחחחחחח 🤡
אז אין צו 8 אהה?
כמו בתכנית - פרמידה עולה - זה אמור להיות יום קל כדי שתתאושש לקראת האימון בחמישיעליתי כמעט עד הסוף אבל לא הצלחתי לעלות עם הסנטר מעל המתח חחחחח
ולצערי הצבא המזדיין הזה ביטל לי את האימון בגלל עומס במילואימניקים(אני לא יודע אם עומס כספי או עומס בכמות מילואימניקים) ושם אותי על "הולד" בקשר לצו 8 ולעזה/צפון, ובסוף אפילו לא קרא לי :(
עריכה:
אם אני רוצה לשלב פרונט סקוואט באימון B, איך לשלב אותו מבחינת משקלים ונפח?
לעשות 4 סטים פרמידה עולה? לעשות סט שלישי ורביעי זהים כמו בסקוואט הרגיל?
כמו בתכנית - פרמידה עולה - זה אמור להיות יום קל כדי שתתאושש לקראת האימון בחמישי
50 -60-70 -80 וזה בהנחה שהמשקל עבודה המקסימלי שלך הוא 100 כי אחרי הכל היום הזה נועד להתאוששות כמו שאמרתי , במיוחד שאתה בחיטובנניח 50,60,70,70? או 50,60,70,80?
ואני אוסיף 5 קילו כל אימון, כי זה יחסית קל לי(רק קצת כואב בכתפיים)
50 -60-70 -80 וזה בהנחה שהמשקל עבודה המקסימלי שלך הוא 100 כי אחרי הכל היום הזה נועד להתאוששות כמו שאמרתי , במיוחד שאתה בחיטוב
תבדוק RM5 או שתוסיף כל אימון עד שזה יתחיל להיות לך קצת כבד - אתה אמור להגיע באיזור 70-90 אחוז מהמקסימום שלך(תלוי בהתאוששות) אז אם אתה יכול להעריך את הRM5 שלך אפילו זה יעזוראתמול סתם עבדתי על טכניקה אז עליתי ממוט ריק עד ל 70 קילו והיה דיי קל.
אני אתחיל עם 40->70 וזהו בתור התחלה.
השאלה היא אם המטרה שלי בסקוואט של אימון B היא להוסיף משקלים או לא...
כי מצד אחד יכול להיות שזה קל לי מידי ומצד שני יכול להיות שאם אני אנסה להוסיף משקל אז זה סתם יפגע לי בהתאוששות.
כל זה כי אני לא יודע מה ה 5rm שלי.
תבדוק RM5 או שתוסיף כל אימון עד שזה יתחיל להיות לך קצת כבד - אתה אמור להגיע באיזור 70-90 אחוז מהמקסימום שלך(תלוי בהתאוששות) אז אם אתה יכול להעריך את הRM5 שלך אפילו זה יעזור
אפשר לדעת אם יש בלט , פריצה או קרע בלי סיטי? הדרך היחידה לפי מה שהבנתי לגלות את זה זה צילום סיטי והוא מפוצץ קרינה ....חזרתי עכשיו מפיזיותרפיה, הפיזיותרפיסטית אמרה לי שיש לי משהו קטן בגב - אפילו פחות מבלט דיסק(אחרי שהאורתופד לא מצא כלום), בערך קרע קטן או משהו בסגנון שלא מתאחה בגלל שאני לא יושב טוב בעבודה(ישיבה ברכב, ישיבה מול מחשב וכו'), אז כרגע היא לימדה אותי שצריך לשים מן כרית קטנה וליצור סוג של שקע בגב(כמו שעומדים).
וזה אמור להעלים לגמרי את הבעיה וכאבים תוך מספר שבועות.
בנוסף תרגיל קטן למתיחה של הגב 10X5 ביום.
נקווה לטוב.
אחרי חצי שנה יש לי תקווה שיזה יעבור.
בלט דיסק או פריצה זה דבר שרואים בעמוד שידרה. אצלי הכל תקין והיציבה שלי טובה ככה שזה משהו פנימי, ולפי הרמת כאב/מתי ובאילו תנועות כואב לי אפשר להבין שזה מינורי אבל שזה בתוך העמודה שידרה עצמו(מה שיש לי זה ההתחלה ההתחלה של הבלט ברמה מאוד נמוכה שאמורה לעבור לבד).אפשר לדעת אם יש בלט , פריצה או קרע בלי סיטי? הדרך היחידה לפי מה שהבנתי לגלות את זה זה צילום סיטי והוא מפוצץ קרינה ....
מה הפיזטרפיסטית הציעה בנוגע לישיבה נכונה? שתף אותנו 😃
התחלתי לשבת ככה מלפני שעה כבר 😛 שים כרית זה עוזר 😃 (הבעיה שכשיושבים ככה לנשים זה עוד סביל אבל אני מרגיש שאני יושב קצת על הביצים שלי 🤡 )זה לא ממש נוח ישיבה כזאת, אני כאילו מרגיש שהיא מאמצת את הגב.
זה מותח את הגב כמו שהוא אמור להיות, אתה רגיל שהוא מכופף(יחסית) וזה בעצם שומר עליו מתוח כמו שצריך....זה לא ממש נוח ישיבה כזאת, אני כאילו מרגיש שהיא מאמצת את הגב.
תודה אחיסחתיין על ההתקדמות, אם אתה יושב יותר אחורה ובעל יותר עומק זה מצויין, זה אומר שקל לך.
מוניטין.