הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
לוג שיקום של סטודנט (פצוע) תימני שרוצה ק!בי!ת

לוג שיקום של סטודנט (פצוע) תימני שרוצה ק!בי!ת

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
מה זה מתח 7.5 יסטלן? חחחחחחחחחחחחחחחחח 🤡
אז אין צו 8 אהה?
עליתי כמעט עד הסוף אבל לא הצלחתי לעלות עם הסנטר מעל המתח חחחחח

ולצערי הצבא המזדיין הזה ביטל לי את האימון בגלל עומס במילואימניקים(אני לא יודע אם עומס כספי או עומס בכמות מילואימניקים) ושם אותי על "הולד" בקשר לצו 8 ולעזה/צפון, ובסוף אפילו לא קרא לי :(

עריכה:
אם אני רוצה לשלב פרונט סקוואט באימון B, איך לשלב אותו מבחינת משקלים ונפח?
לעשות 4 סטים פרמידה עולה? לעשות סט שלישי ורביעי זהים כמו בסקוואט הרגיל?

נערך לאחרונה:
עליתי כמעט עד הסוף אבל לא הצלחתי לעלות עם הסנטר מעל המתח חחחחח

ולצערי הצבא המזדיין הזה ביטל לי את האימון בגלל עומס במילואימניקים(אני לא יודע אם עומס כספי או עומס בכמות מילואימניקים) ושם אותי על "הולד" בקשר לצו 8 ולעזה/צפון, ובסוף אפילו לא קרא לי :(

עריכה:
אם אני רוצה לשלב פרונט סקוואט באימון B, איך לשלב אותו מבחינת משקלים ונפח?
לעשות 4 סטים פרמידה עולה? לעשות סט שלישי ורביעי זהים כמו בסקוואט הרגיל?
כמו בתכנית - פרמידה עולה - זה אמור להיות יום קל כדי שתתאושש לקראת האימון בחמישי

• פותח/ת השרשור
כמו בתכנית - פרמידה עולה - זה אמור להיות יום קל כדי שתתאושש לקראת האימון בחמישי

נניח 50,60,70,70? או 50,60,70,80?
ואני אוסיף 5 קילו כל אימון, כי זה יחסית קל לי(רק קצת כואב בכתפיים)

נניח 50,60,70,70? או 50,60,70,80?
ואני אוסיף 5 קילו כל אימון, כי זה יחסית קל לי(רק קצת כואב בכתפיים)
50 -60-70 -80 וזה בהנחה שהמשקל עבודה המקסימלי שלך הוא 100 כי אחרי הכל היום הזה נועד להתאוששות כמו שאמרתי , במיוחד שאתה בחיטוב

• פותח/ת השרשור
50 -60-70 -80 וזה בהנחה שהמשקל עבודה המקסימלי שלך הוא 100 כי אחרי הכל היום הזה נועד להתאוששות כמו שאמרתי , במיוחד שאתה בחיטוב

אתמול סתם עבדתי על טכניקה אז עליתי ממוט ריק עד ל 70 קילו והיה דיי קל.
אני אתחיל עם 40->70 וזהו בתור התחלה.

השאלה היא אם המטרה שלי בסקוואט של אימון B היא להוסיף משקלים או לא...
כי מצד אחד יכול להיות שזה קל לי מידי ומצד שני יכול להיות שאם אני אנסה להוסיף משקל אז זה סתם יפגע לי בהתאוששות.
כל זה כי אני לא יודע מה ה 5rm שלי.

אתמול סתם עבדתי על טכניקה אז עליתי ממוט ריק עד ל 70 קילו והיה דיי קל.
אני אתחיל עם 40->70 וזהו בתור התחלה.

השאלה היא אם המטרה שלי בסקוואט של אימון B היא להוסיף משקלים או לא...
כי מצד אחד יכול להיות שזה קל לי מידי ומצד שני יכול להיות שאם אני אנסה להוסיף משקל אז זה סתם יפגע לי בהתאוששות.
כל זה כי אני לא יודע מה ה 5rm שלי.
תבדוק RM5 או שתוסיף כל אימון עד שזה יתחיל להיות לך קצת כבד - אתה אמור להגיע באיזור 70-90 אחוז מהמקסימום שלך(תלוי בהתאוששות) אז אם אתה יכול להעריך את הRM5 שלך אפילו זה יעזור

• פותח/ת השרשור
תבדוק RM5 או שתוסיף כל אימון עד שזה יתחיל להיות לך קצת כבד - אתה אמור להגיע באיזור 70-90 אחוז מהמקסימום שלך(תלוי בהתאוששות) אז אם אתה יכול להעריך את הRM5 שלך אפילו זה יעזור

סבבה אחי אני אתחיל ואני אוסיף לאט לאט עד שיהיה לי קצת קושי..
תודה!!

• פותח/ת השרשור
אימון 5:
B
בסוף פרונט סקוואט בתור חימום.
סקוואט:
60,75,90,90
קל רצח
פרס:
40,45,50,55
הלך ממש טוב
דדליטפ:
60,80,100X3,125
היה קשה הנפח בדדליפט, אבל הצלחתי.

ריצה 20 דקות קצב 10 = 3.35 ק"מ.
היה הרבה יותר קל הריצה היום לעומת אימון B שעבר(כנראה כי האימון הקודם היה אחרי שבוע מנוחה)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חזרתי עכשיו מפיזיותרפיה, הפיזיותרפיסטית אמרה לי שיש לי משהו קטן בגב - אפילו פחות מבלט דיסק(אחרי שהאורתופד לא מצא כלום), בערך קרע קטן או משהו בסגנון שלא מתאחה בגלל שאני לא יושב טוב בעבודה(ישיבה ברכב, ישיבה מול מחשב וכו'), אז כרגע היא לימדה אותי שצריך לשים מן כרית קטנה וליצור סוג של שקע בגב(כמו שעומדים).
וזה אמור להעלים לגמרי את הבעיה וכאבים תוך מספר שבועות.

בנוסף תרגיל קטן למתיחה של הגב 10X5 ביום.
נקווה לטוב.
אחרי חצי שנה יש לי תקווה שיזה יעבור.

חזרתי עכשיו מפיזיותרפיה, הפיזיותרפיסטית אמרה לי שיש לי משהו קטן בגב - אפילו פחות מבלט דיסק(אחרי שהאורתופד לא מצא כלום), בערך קרע קטן או משהו בסגנון שלא מתאחה בגלל שאני לא יושב טוב בעבודה(ישיבה ברכב, ישיבה מול מחשב וכו'), אז כרגע היא לימדה אותי שצריך לשים מן כרית קטנה וליצור סוג של שקע בגב(כמו שעומדים).
וזה אמור להעלים לגמרי את הבעיה וכאבים תוך מספר שבועות.

בנוסף תרגיל קטן למתיחה של הגב 10X5 ביום.
נקווה לטוב.
אחרי חצי שנה יש לי תקווה שיזה יעבור.
אפשר לדעת אם יש בלט , פריצה או קרע בלי סיטי? הדרך היחידה לפי מה שהבנתי לגלות את זה זה צילום סיטי והוא מפוצץ קרינה ....

מה הפיזטרפיסטית הציעה בנוגע לישיבה נכונה? שתף אותנו 😃

• פותח/ת השרשור
אפשר לדעת אם יש בלט , פריצה או קרע בלי סיטי? הדרך היחידה לפי מה שהבנתי לגלות את זה זה צילום סיטי והוא מפוצץ קרינה ....
בלט דיסק או פריצה זה דבר שרואים בעמוד שידרה. אצלי הכל תקין והיציבה שלי טובה ככה שזה משהו פנימי, ולפי הרמת כאב/מתי ובאילו תנועות כואב לי אפשר להבין שזה מינורי אבל שזה בתוך העמודה שידרה עצמו(מה שיש לי זה ההתחלה ההתחלה של הבלט ברמה מאוד נמוכה שאמורה לעבור לבד).
מה הפיזטרפיסטית הציעה בנוגע לישיבה נכונה? שתף אותנו 😃

במקום לשבת כמו השמאלית, צריך לשבת כמו הימנית, למרות שהיא גם כן לא יושבת טוב. כי יש לעמוד השדרה קימור באמצע שלו שאמור להשמר אם תשים כרית טיפה מעל האגן.
אז ככה זה התנוחה האידיאלית לשמירה על הקימור של הגב(איפה שהכרית הקימור)
דגש על זה שהתחת יהיה בסוף הכסא(יגע במשענת) וששאר הגוף יהיה ישר ולא ישען קדימה/אחורה

והנה עוד תמונה שמצאתי...

בעצם לי יש מן קרע כזה בעמוד שדרה וכל פעם שאני לא יושב נכון(נשען קדימה או מתכופף) אני בעצם לא נותן לו להתאחות(כמו ששמים גבס על שבר ביד, אז לגב אין גבס הפיתרון זה להקפיד על הקימור הטבעי שלו).

קבצים מצורפים

• 20121129_164319.jpg
    20121129_164319.jpg
    KB 49.5 · צפיות: 247
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה לא ממש נוח ישיבה כזאת, אני כאילו מרגיש שהיא מאמצת את הגב.

התחלתי לשבת ככה מלפני שעה כבר 😛 שים כרית זה עוזר 😃 (הבעיה שכשיושבים ככה לנשים זה עוד סביל אבל אני מרגיש שאני יושב קצת על הביצים שלי 🤡 )

• פותח/ת השרשור
זה מותח את הגב כמו שהוא אמור להיות, אתה רגיל שהוא מכופף(יחסית) וזה בעצם שומר עליו מתוח כמו שצריך....
זה כמו שתלך לישון עם רגליים מקופלות לדוגמא... אז פה אומרים לך לישר את הגב כמו שהוא אמור להיות בעמידה שזה המצב הכי טבעי בשבילו.

הקטע בפציעה שלי זה שהכאבי גב שלי הם נטו מהשרירים שרוצים לשמור על העמוד שדרה שלא ינזק, אז הם עובדים ממש חזק ומתקשים ובגלל זה כל תרגיל לגב תחתון מעמיס עליי וממש קשה לי.
אצלך השרירים האלה עובדים באופן רגיל(בהנחה שאתה לא פצוע) אז אתה לא מרגיש מאמץ או משהו מיוחד כשאתה בעצם מכופף, אצלי אני מרגיש כל כיפוף כזה וזה גורם לי לכאבים.
בסופו של דבר הרגלים כאלה בנוסף לטכניקה לקויה ועומס יוצרים בעיות.

אימון 6:
C

סקוואט:
60,75,90,110,130X3,90X8
הלך סבבה. יכלתי לסגור חמישייה. אני מרגיש שאני יורד ממש נמוך והתחת הולך יותר אחורה מבד"כ
בנץ':
60,65,75,85,97.5X3,75X8
לא התייצבתי מספיק טוב בסט הכבד אבל סיימתי אותו. שבוע הבא סוף סוף 100!!
מתח משקל גוף (97.3): ירדתי 700 גרם משבוע שעבר(כמובן שזה לא ירידה אמיתית כי זה אחרי אוכל וכו'...)
8,8,8

ריצה 20 דקות: 10 דקות קצב 10, 10 דקות קצב 11
3.5 ק"מ

אגב תוך כדי הריצה אני מושך את הכתפיים אחורה בכוונה כדי ליצור את האיזון בגב ואני מרגיש שזה ממש מקל עליו לעומת הריצות הקודמות שבסוף הריצה טיפה הרגשתי כאבים.

נערך לאחרונה:
סחתיין על ההתקדמות, אם אתה יושב יותר אחורה ובעל יותר עומק זה מצויין, זה אומר שקל לך.
מוניטין.

• פותח/ת השרשור
סחתיין על ההתקדמות, אם אתה יושב יותר אחורה ובעל יותר עומק זה מצויין, זה אומר שקל לך.
מוניטין.
תודה אחי
אני צריך לצלם סרטון לראות אם באמת יש שיפור ממשי בטכניקה

• פותח/ת השרשור
ריצה 30 דקות קצב 11= 5.5 ק"מ.
אחר כך שחיתי 2 בריכות(הלוך חזור) עם הפסקות בין לבין... אני שחיין גרוע זה גמר אותי חחח

30.11 96 קילו. פשוט שמן...
לפני שבוע הייתי בסביבות ה 97-98

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שוב פעם חוסר בשינה בגלל עומס בעבודה.
ישנתי בקושי 4 שעות(בנוסף לסופש שלם שלא ישנתי בגלל עבודה) ועבדתי היום 12 שעות.

אימון 7:
A
סקוואט:
60,75,90,110,130
הלך סבבה עד הסט האחרון, באחרון הטכניקה שלי הייתה גרועה

בנץ':
60,65,75,85,97.5X3.5
כמובן שהיה לי כשל :[ נראה לי הדלקות שלי ביד קידמית חוזרות

על מתח ויתרתי.

שונא את העבודה הזאת!!! אל תעבדו במשמרות(כולל לילה)

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית