- פותח/ת השרשור
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן...באמת ירדת המון,תגיד אתה מקאנטרי זכרון במקרה? סתם מעניין אותי לדעת עם יש עוד מישהו מהפורום שם..
כל הכבוד שאתה לא מוותר 👏
קצת מתעצל לעבור על הלוג שלך
אבל כמה זמן אתה בחיטוב ?
וכמה ירדתה ?
והאם ירדת במשקלי עבודה ? אם כן בכמה (בעיקר בתרגילים הגדולים)
התחלתי בנובמבר 12 בערך חיטוב על 98 קילו הגעתי ל 93 קילו ונתקעתי בגלל פציעות(לא רצתי, לא התאמנתי חצי מהאימונים ונכנסתי לדיכאון בגלל הכאבים אז גם לא אכלתי כמו שצריך)..
9.5 התחלתי חיטוב רציני על 93 קילו עם אירובי ונכנסתי לזה יותר חזק, התחלתי עם הליכה ואחרי זה 5 דקות ריצה עד שהגעתי פעם אחרונה ל 46 דקות ריצה.
עכשיו אחרי חודשיים אני שוקל 87.2 קילו, ירדתי בכללי 11 קילו כמעט, בחודשיים האחרונים ירדתי 6 קילו.
סקוואט ירדתי במשקלים בגלל הפציעה, בכל מקרה ניסיתי לעשות 100 קילו 5 חזרות והיה לי דיי קשה(לא עשיתי סקוואט כבד כמה חודשים) דדליפט הפסקתי בגלל הפציעה ואני לא אעשה בזמן הקרוב.
מתח השתפרתי(8X3), בנץ' ירדתי מ102.5X4/100X5 ל 95X5 אימון אחרון, פרס מ 62.5X5 ל 55X5.
קח בחשבון שהמשקלי שיא שלי היו על 94 קילו אם אני לא טועה ועכשיו אני 7 קילו פחות משקל גוף.
מתחילים לראות ריבועים.. ויש מצב שירדתי במסה, לא שהיא הייתה כ"כ גדולה כן?התקדמות יפה רואים כבר קוביות ? 😃 , באסה שהפציעה הרסה לך ממש
המשקל גוף לא משנה ממה שאני יודע , כי בכללי אתה מוריד שומן בחיטוב ולא שריר , אבל כנראה בגלל הפציעה ירדתה גם קצת בשריר , אבל עדיין כל הכבוד
חשוד ביותר..
אני גם מופתע..09/07:מתח משקל גוף 89.9😲
11/07: מתח משקל גוף 88.8
חשוד ביותר..