- פותח/ת השרשור
כן.. מה הייתה ההבחנה שלו?מה זאת אומרת אצל מי קבעתי? כלומר מי נתן לי את ההפניה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן.. מה הייתה ההבחנה שלו?מה זאת אומרת אצל מי קבעתי? כלומר מי נתן לי את ההפניה?
אהה אצל כירופרקט...אמרתי לך, הוא אמר שאם עדיין כואב לי אז לעשות צילום בעמידה, ויכול להיות שיש משהוא בחוליות שמפריע לי שםכן.. מה הייתה ההבחנה שלו?
לא הלכת לאורתופד בכלל?אהה אצל כירופרקט...אמרתי לך, הוא אמר שאם עדיין כואב לי אז לעשות צילום בעמידה, ויכול להיות שיש משהוא בחוליות שמפריע לי שם
חחח לא, כי לא היו לי כאבים בכלל מלבד האזור באגן שלא היה רציני, הכאב לא כל כך כואב רק מציק, ויש לי ניסיון עם אורטופדים שהם לא אומרים דברים יעילים..לא הלכת לאורתופד בכלל?
טוב תעדכן
מבחינת זמנים או אימונים?מה התכנון שלך לחצי מרתון?
לפי 85.אגב חנן יש לי שרלה אלייך, אם בבוקר אני שוקל 83 קילו במצב יבש ורגע לפני הריצה אני שוקל 87, לפי איזה מהמשקלים אני מחשב את השריפת קלוריות?
לפי 85.
נשמע לי הפרש גבוה מדי בין הבוקר לערב, אתה נשקל על אותו משקל.
Don't over analyze itכל החישובים שלי עד עכשיו היו לפי המשקל שלי בבוקר...
85? איך חישבת את זה? ממוצע?
או שפשוט להוסיף למשקל של הבוקר עוד 2 קילו נוזלים?
בדקתי משקל לפני ואחרי בשינה ויוצא שאני מאבד בסביבות הקילו וחצי אז אולי בבוקר אני ממש מיובש.
אגב מנסיון המשקלים שאני נשקל עליהם הם שונים אבל בלי הבדל גדול מידי ביניהם.
בכל מקרה תודה רבה
במקרה שלי זה הבדל של 100 קלוריות בשבוע, אז זה זניח.Don't over analyze it
החישוב של קילומטר כפול משקל גוף הוא סה'כ קירוב שיהיה נוח לחשב. זה ממש לא משנה קילו לכאן או לכאן.
משקל 83.4
היקפים: בטן: 86, יד: 37, ירך: 61, חזה: 101, קו חגורה: 93.5.
יש שיפור כמעט בהכל
ממש לא. לי יש הבדלים גם כן של 4 קילו מבוקר לערב, תחשוב שעצם העובדה שתשתה 3 ליטר מים ותכניס 300 גרם פחמימה עד האימון עם עוד קצת ירקות פה ושם כבר מעלה אותך ב5-6 קילו, תעיף נוזלים של שתן והרי לך התוצאהלפי 85.
נשמע לי הפרש גבוה מדי בין הבוקר לערב, אתה נשקל על אותו משקל.
אני הולך למכון הלוך וחזור, זה כבר 2 ק"מ כל פעם.למה אתה הולך כל כך הרבה? עוד 10-15 דקות ריצה קלה בקצב 9 -10 יותר הגיוני