הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה על אימוני INSANITY ותזונה

Erez Spektorman

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום, אני בן 16, בגובה של מטר 82 ושוקל 79 ק"ג. במהלך החופש הגדול ירדתי(בחודש וחצי-חודשיים) כ-9 ק"ג ובסוף החופש שקלתי 84 ק"ג. הורדתי את זה ע"י אימונים עצמיים של הרמת משקולות שהיו לי בבית ואימוני שמצאתי באינטרנט של מייק ג'אנג ואכילה מועטת של פחמימות.
לפני שבועיים מצאתי את תוכנית האימונים של INSANITY והחלטתי לנסות כי רציתי פיתרון מיידי כי ממש לא הייתי מרוצה מעצמי.
אני עכשיו בתחילת השבוע השני ואני מתחיל לראות שינויים קצת אבל אני רוצה לוודא שאני עושה את זה נכון.
רציתי לבדוק עם מישהו שמבין בזה אם התוכנית באמת אמינה ומה עליי לאכול ואיך.

תודה רבה מראש!

אין קיצורי דרך
כמה אתה אוכל זה כמה שתרד
אם אתה שורף ביום 2000 קלוריות ואוכל 1500
אז הורדתה 500 קלוריות
תבנה תעצמך תפריט מסודר ותרד בהדרגה :hoel

• פותח/ת השרשור
אתה צודק... אבל את זה אני יודע כבר...
אני צריך פשוט לדעת איך לבנות את התפריט! זאת השאלה... מה לאכול, מתי וכמה לאכול.. כי סתם לאכול למשל 2000 קלוריות של לחם כל היום לא יביא אותי לשום מקום...
בנוסף, אני צריך תשובה גם לגבי האם האימונים שאני עושה הם טובים!...

אתה צודק... אבל את זה אני יודע כבר...
אני צריך פשוט לדעת איך לבנות את התפריט! זאת השאלה... מה לאכול, מתי וכמה לאכול.. כי סתם לאכול למשל 2000 קלוריות של לחם כל היום לא יביא אותי לשום מקום...
בנוסף, אני צריך תשובה גם לגבי האם האימונים שאני עושה הם טובים!...

http://www.kilogram.co.il/70/%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%9F-%D7%95%D7%97%D7%99%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%92%D7%95%D7%A3/

• פותח/ת השרשור
תודה על האתר אבל ניסיתי לקרוא ולהבין מה לעשות, נכנסתי לדיאטות שם ולהצעות וכל זה אבל אני פשוט לא מצליח להבין מה אני צריך לעשות! לא סתם פניתי לפורום הזה... אחרת יכולתי להקיש בגוגל "דיאטה לאימונים"...
אני לא מצליח לבנות לבד את התפריט ואני לא רוצה משהו מסובך כמו 6 מנות ביום ועוד דברים שהם יותר מדי מסובכים שם... אני עוד לומד בבית ספר אז אני צריך דיאטה נוחה יחסית מבחינת המנות, הכמות והזמן!...

Back
למעלה תחתית