עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בקשר לקימור בגב - הוא מביא להפעלה של ה-Erector Spinea, שזה טוב כי העומס נופל על השריר ופחות על החוליות.
מאיפה הבאת את זה? רפרנס?
נו... איפה הקטע שקימור של הגב טוב לחלוקה של העומס?ככה או ככה זוקפי הגו יעבדו
אבל שאתה עם גב נייטרלי הכוח עובר בין המשטחים בחוליות במקומות שנועדו אליהם
שאתה עם קו עגול ועקום השטח בין החוליות קטן (=הלחץ גדל), והדיסקים שלך נמחצים בין החוליות כי הן בזווית ואתה פשוט מזיין אותם לאט לאט
הוא בכלל רשם שהקימור ישפיע על השריר. השינוי יהיה מזערי אם בכלל (בכל מקרה לא רלבנטי)
רק הוספתי את ההשפעה האמיתית והקריטית של הקימור בגב
המיקום של המוט הוא בדיוק במרכז הרגל [לא מה שרואים מלמעלה] המרחק בנו לבין הרגל הוא בערך 1 ס"מ.
שמחתי לעזור, בקרוב גם אני יעלה סירטוני טכניקה שלי, אתה גם מוזמן לעזור לי ממה שלמדת 😛
סבבה, תודה רבה.המיקום של המוט הוא בדיוק במרכז הרגל [לא מה שרואים מלמעלה] המרחק בנו לבין הרגל הוא בערך 1 ס"מ.
שמחתי לעזור, בקרוב גם אני יעלה סירטוני טכניקה שלי, אתה גם מוזמן לעזור לי ממה שלמדת 😛
דבר ראשון כיף לשמוע שכבר אין לי טעויות קריטיות...הדדליפט רק צריך תיקון קל.
אתה חושב שהידיים צריכות להיות ניצבות לרצפה כמו חבלים. זה לא נכון.
תעביר את הכתפיים מעט מעבר למוט. כופף מעט יותר את הברכיים, עד שהן מלטפות המוט. כווץ, ומשוך.
קיבלתי, תודה.יכאב לך הגב קשות עם תמשיך כך.. המוט רחוק הוא צריך להיות בקו השכמות .
הטוסיק גבוה מידי.
חזה מורם יותר.
ראיתי כמה פעמים וציינתי גם שראיתי..הייתי מציע לך לראות את הוידאו הדרכה של ריפטו ביוטיוב
לא הבנתי מה אמרת..יכאב לך הגב קשות עם תמשיך כך.. המוט רחוק הוא צריך להיות בקו השכמות .
הטוסיק גבוה מידי.
חזה מורם יותר.
אני בכלל דיברתי על מיקום המוט מעל הכף רגל..שהמוט עולה רחוק מהגוף זה מגדיל את הסיכוים לפציעה- תוביל לכאבים.
המוט צריך להיות מקביל לקו השכמות, ולא לפני הגוף.
צפה בקובץ המצורף 9309
הטוסיק שלו ,די גבוה יחסית למצב החזה.
חזה יותר מורם - שובר על המוט שידרה יותר נטרלי וגב ישר.
מה לא הבנת 😲
אהלן אנשים.
אימון B היום, כמו שהבטחתי סרטון של סקוואט (זה היה סט שלישי, סתם בשביל האמפתיה חח), אשמח לתגובות בונות על הטכניקה:
75 קילו. היה קשה. הרגשתי לפעמים שאני מאבד טיפה שיווי משקל, כאילו המוט רוצה לברוח קדימה/אחורה... יש מה לעשות עם זה?
ד"א עשיתי חימום של 60 קילו על 5 חזרות לפני, הרבה מדי לחימום? עד עכשיו לא עשיתי חימום בכלל.
ועוד סרטון של פרס, פעם שנייה שאני לוחץ. אע"פ שלדעתי הטכניקה טובה כי סה"כ זה תרגיל לא מסובך, אשמח לתגובות בונות:
35 קילו. היה קשה. האמת פרס ראשון היה 30 קילו אז לפי הספר השני היה אמור להיות 32.5, אבל בטעות שמתי פלטות של 2.5 במקום 1.25 בכל צד וקלטתי את זה רק עכשיו =\ עוד טעות של מתחילים.
תודה מראש.
גמר חתימה טובה וצום קל למי שצם.
תנסה עכשיו.סירטון לא זמין..
אני שמח לשמוע, תודה.השתפרת מאוד עם הסקוואט
למה אתה לא מעלה סרטון של הדדליפט ?
סבבה.כן ראיתי את השני, הוא עדיין לא משהו לכן שאלתי אם העלת עוד
תתאמן עוד קצת על הדדליפט ואז תעלה לפה שוב, שנראה שבאמת השתפרת גם בזה
אני חושב שהבנתי, אשתדל ליישם פעם באה.בסקוואט הברכיים שלך גולשות, אתה צריך להתיישב אחורה עם התחת לאט, ולדחוף את הברכיים החוצה בירידה ובעליה.