הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שינוי תכנית אימון

• פותח/ת השרשור ori
  • פורסם בתאריך

ori

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
אני מעוניין לקבל יעוץ על החלפת מס' תרגילים בתכנית אימון בקילוגרם.
לא ניתן לפרסם קישורים מתחת ל 10 הודעות ככה שלא אוכל לפרסם את הקישור.
מדובר על תכנית האימון לחיטוב 4 פעמים AB,אני מעדיף לא לבצע תSS מהסיבה שהובחנתי בבעיה רפואית בגב התחתון ומעדיף עקב כך לא לעשות את תרגיל הדדליפט.
בגלל שאני מתאמן בבית וכרגע אין לי תאפשרות לעשות תתרגילים האלו רציתי לשאול איזה תרגילים יהיו שווי ערך למתח בגב ומקבילים בחזה.
תודה מראש לעוזרים.

• פותח/ת השרשור
מישהו?

אתה יכול לקנות מוט מתח ב 80 ש"ח בערך - משתלם (או לעשות באיזה פארק)
מקבילים קצת יותר מסובך, אבל גם הייתי הולך לאחד מהפארקים שיש שם מכשירי כאילו כושר ויש סיכוי טוב שיש שם מקבילים

• פותח/ת השרשור
זה לא הקטע ללכת לפארק בשביל זה אין מצב שאעשה את זה באמצע האימון,פשוט מחפש תרגילים שהם שווי ערך פחות או יותר.

מקבילים אפשר לעשות עם שני כסאות. זה כמובן תלוי משקל, רוחב כתפיים וכסא, אבל אני עושה עם שני כסאות פלסטיק מעפנים ואני שוקל 73.

• פותח/ת השרשור
אני שוקל קרוב ל 100 קילו זה מעט שונה אני גם מטר 80 ומשהו.. כסא יהיה מאוד קשה להחזיק אותי

• פותח/ת השרשור
מישהו?

מתח=חתירה
מקבילים אתה יכול להוריד את ה2 סטים ולהוסיף עוד סט לבנ׳ץ

• פותח/ת השרשור
בגב יש מתח וחתירה, להוריד תמתח פשוט ולעשות 4 סטים של חתירה?
אגב ואם אפשר עוד שאלה, איזה תכנית עדיף ה FBW או ת AB?

אלא אם כן אתה ענק - הגובה לא אמור להגביל אותך מכיוון שבכל מקרה הרגליים שלובות. לגבי המשקל - שוב, אני 73 קילו וכסאות הפלסטיק שבמרפסת עובדים מעולה. כסאות עץ, כאלה של פינת אוכל, בטוח יחזיקו טוב עוד יותר כך שלא נראה לי שזה יכול להזיק לנסות, מעבר לאולי נפילה קטנה(מה שאני מעריך שלא יקרה).

• פותח/ת השרשור
אני לא באמצע האימון ירד להביא 2 כסאות עץ ובסוף יחזיר זה לא מתאים, עד שאהיה לי את זה אחפש תרגיל אחר

Back
למעלה תחתית