הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון אז בינתיים: Rack Pulls, 280X3, 300X1, ללא חגורה או רצועות.

TheTzadik

מנהל פורום Powerlifting/Weightlifting
1,220
2,037
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,661
1,220
2,037
בעזהי"ת

מאז הפציעה, אני מבצע בזהירות גדולה בוקס סקוואט על משקל נמוך יחסית (140-180, תלוי במצב רוח), כדי לוודא שאני לא יורד נמוך מידי - לאזור שבו הכאב מתחיל להופיע. גם על דדליפט ויתרתי כרגע, מאותה הסיבה - למרות שבבדיקה זהירה היום מצאתי שכבר אפשר לחזור אליו, בלי שמשהו יכאב.

אז מה עושים בינתיים? ראק פולס. לא מעיק בכלל על האדקטורים. ב-3 האימונים של השבוע שעבר, ובאימון בתחילת השבוע הזה, ביצעתי שוב ושוב 5X5 במשקלים שנעו בסביבות 210, ופעם אחת גם הרחקתי לכת עד 260X5. הערב הלכתי קצת יותר רחוק. רציתי 300 לחזרות, אבל לנוכח תשישות זוקפי הגיו, הסתפקתי בסינגל.

פלטות לסינגל: 25,25,25,25,10,10,10,10.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
"יש צורך בלחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שניתן לחלק שוב מוניטין ל zaptamaher."
😃

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

"יש צורך בלחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שניתן לחלק שוב מוניטין ל zaptamaher."
😃

כל הכבוד!
מאחל לך להבריא מהר ולא לאבד הרבה כח!

תודה רבה! בדיוק בגלל נקודת אובדן הכוח, החלטתי ללכת על הראק פולס - כדי לנסות ולמזער אותה ככל האפשר, בטח בנוגע לדדליפט. ואין ספק שגם ברמה המנטלית, זה בכלל לא מזיק.

יפה מאוד, איך הפציעה ?
אם אתה רוצה לעשות ראק פולס אתה צריך שמוט יתחיל מתחת לברך
בכל מקרה יפה מאוד

בקרוב אצלי 😉..באמת בגווה לפורום!
ד''א מה לגבי טכניקה אתה מנסה לעבוד עליה או שפשוט מרים חזק ?
סתם דגשים קטנים שמתי לב אליהם זה שאתה מושף רחוק מהגוף,מושך עם הידיים לא ישרות ונשען לאחור במקום להזדקף עם החזה .

כל הכבוד! גב חזק מאוד
אני אישית מציע אם יש אפשרות במידה ועובדים על ראק-פולס
אז לעבוד מחור טיפה יותר נמוך
לדוגמא אצלנו במכון בכלוב אנחנו עובדים מחור 2 ככה שהמוט נמצא 5 ס"מ בערך מתחת לברך ולפני תחרויות כשרוצים לבנות פיק עיצבי לתחרות אז עובדים מחור 3 ככה שהמוט יושב ממש על הפיקה נטו כדי להרים הרבה
אני די בטוח שקראתי אצל ריפטו שבמצב מסויים שכבר היה לו קשה להתקדם עם הדדליפט הוא חילק אותו ל 2 הרמות
לראק-פולס ולהאלטינג-דדליפט
הראק פולס התחיל ממתחת לברך עד לנעילה
וההאלטינג-דדליפטס מהרצפה עד למעל הברך, ככה שהיה לו בסופו של דבר את כל טווח התנועה + את האיזור של הברך ב 2 התרגילים

המשיכה הכי כבדה בתולדות הפורום אם אני לא טועה, כבוד 😃

האמת..

דקה 1:30 .. חן לפני האליפות באירלנד כבר משך 300 ראק פולס [עם דדליפט ב 25-35 קילו פחות מעכשיו]

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

תודה רבה לכולם על התגובות!

יפה מאוד, איך הפציעה ?
אם אתה רוצה לעשות ראק פולס אתה צריך שמוט יתחיל מתחת לברך
בכל מקרה יפה מאוד

בנוגע לפציעה, לא יודע מה לומר כרגע. ההתאוששות טובה, אין ספק, אבל היא הייתה בדיוק הדבר הלא נכון, במקום הלא נכון. מחר אני מתחיל סומו-דדליפט, וממשיך עם הבוקס-סקוואט, ונראה לאיפה זה יקח אותי.

בקרוב אצלי 😉..באמת בגווה לפורום!
ד''א מה לגבי טכניקה אתה מנסה לעבוד עליה או שפשוט מרים חזק ?
סתם דגשים קטנים שמתי לב אליהם זה שאתה מושף רחוק מהגוף,מושך עם הידיים לא ישרות ונשען לאחור במקום להזדקף עם החזה .

לא ניסיתי לעבוד על טכניקה, סתם למשוך חזק. הרעיון הוא לשמור לבינתיים ככל האפשר על היכולת - למשך התקופה הנוכחית כשאני עוד לא יכול לשבור מקביל עם סקוואט כבד.

המשיכה הכי כבדה בתולדות הפורום אם אני לא טועה, כבוד 😃

כל הכבוד! גב חזק מאוד
אני אישית מציע אם יש אפשרות במידה ועובדים על ראק-פולס
אז לעבוד מחור טיפה יותר נמוך
לדוגמא אצלנו במכון בכלוב אנחנו עובדים מחור 2 ככה שהמוט נמצא 5 ס"מ בערך מתחת לברך ולפני תחרויות כשרוצים לבנות פיק עיצבי לתחרות אז עובדים מחור 3 ככה שהמוט יושב ממש על הפיקה נטו כדי להרים הרבה
אני די בטוח שקראתי אצל ריפטו שבמצב מסויים שכבר היה לו קשה להתקדם עם הדדליפט הוא חילק אותו ל 2 הרמות
לראק-פולס ולהאלטינג-דדליפט
הראק פולס התחיל ממתחת לברך עד לנעילה
וההאלטינג-דדליפטס מהרצפה עד למעל הברך, ככה שהיה לו בסופו של דבר את כל טווח התנועה + את האיזור של הברך ב 2 התרגילים

האמת..

דקה 1:30 .. חן לפני האליפות באירלנד כבר משך 300 ראק פולס [עם דדליפט ב 25-35 קילו פחות מעכשיו]

תודה רבה! המוט ישב בדיוק בגובה של פיקת הברך. ואין ספק שגם אופק בן ציון וגם אחיך, מכתיבים סטנדרט מאוד גבוה, לכל מי שחושב לעצמו שהוא חזק, כאן בארץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית