הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט חיטוב - דל פחמימות, אשה.

• פותח/ת השרשור loy
  • פורסם בתאריך

loy

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
שלום,

אני בת 21. 1.60 בערך 58-60 ק"ג, משתנה.

איך התפריט הזה לחיטוב דל פחמימות?

ביום -
2 סקופ אבקת חלבון
1 קוטג//גבינה לבנה 3% (250 גרם)
1 טונה במים
כל מיני אגוזים (ברזיל, לוז, שקדים ומלך) בערך 50 גרם? (בערך 5 מכל סוג?)
סלט (עם שמן זית)
כף//שתיים טחינה גולמית

פה ושם סוכריות ללא סוכר, כל מיני נשנושים קלים, משקה אייסטי דל קלוריות (10 גרם פחמימה לבקבוק ליטר וחצי)

ואגוון קצת בחלבון, קצת ביצה קשה וכאלה.
ככה למשך שבועיים ואז העמסת פחמימות.

ואז אותו תפריט למשך שבוע ואז העמסה ואז שוב - 6 ימים קטוג'נית ויום העמסה?

יוצא לי בערך 100 גרם חלבון
לא יודעת כמה גרם שומן וכנראה באזור ה50 גרם פחמימה.

1. בהמשך החיטוב כדאי עם הזמן להוסיף קלוריות? או להפך, להוריד קלוריות, כי יורדים במשקל?
נגיד בשבוע השלישי להוסיף חביתה ביום?

2. כדאי להוסיף ריצה בעצימות נמוכה כ20 דקות פעמיים בשבוע או שזה יגביר את פירוק השריר?

3. לא עושה תרגילי התנגדות, רק מעט יוגה, שכיבות שמיכה/כפיפות בטן.

אני לא עושה בכלל פעילות גופנית, לומדת ויושבת על התחת שעות ביום. ובאופן כללי לא פעילה במיוחד.

תודה מראש!

וקראתי את כל המדריכים לחיטוב וקארב סייקלינג והכל. מצדאחד, ע"P אחוזי השומן (סתם מהאינטרנט, לא מדוייק במיוחד), אני יכולה להיות בגרעון קלורי גדול ומצד שני, רצוי לא לרדת מה1000 קל' ביום (קראתי כאן!), אז לא ממש יודעת מה לעשות, כי הBMR שלי הוא באיזור ה1400. אז אני לא יודעת אם אני יכולה להפחית עוד בקלוריות.

http://www.bodyrecomposition.com/re...c-low-carbohydrate-diets-research-review.html

Print Print Email Email
Ketogenic Low-Carbohydrate Diets have no Metabolic Advantage over Nonketogenic Low-Carbohydrate Diets - Research Review

Title and Abstract

Johnston CS et. al. Ketogenic low-carbohydrate diets have no metabolic advantage over nonketogenic low-carbohydrate diets. American Journal of Clinical Nutrition. (2006) 83: 1055-1061

Background:Low-carbohydrate diets may promote greater weight loss than does the conventional low-fat, high-carbohydrate diet. Objective:We compared weight loss and biomarker change in adults adhering to a ketogenic low-carbohydrate (KLC) diet or a nonketogenic low-carbohydrate (NLC) diet. Design:Twenty adults [body mass index (in kg/m2): 34.4 ± 1.0] were randomly assigned to the KLC (60% of energy as fat, beginning with 5% of energy as carbohydrate) or NLC (30% of energy as fat; 40% of energy as carbohydrate) diet. During the 6-wk trial, participants were sedentary, and 24-h intakes were strictly controlled. Results:Mean (±SE) weight losses (6.3 ± 0.6 and 7.2 ± 0.8 kg in KLC and NLC dieters, respectively; P = 0.324) and fat losses (3.4 and 5.5 kg in KLC and NLC dieters, respectively; P = 0.111) did not differ significantly by group after 6 wk. Blood ß-hydroxybutyrate in the KLC dieters was 3.6 times that in the NLC dieters at week 2 (P = 0.018), and LDL cholesterol was directly correlated with blood ß-hydroxybutyrate (r = 0.297, P = 0.025). Overall, insulin sensitivity and resting energy expenditure increased and serum -glutamyltransferase concentrations decreased in both diet groups during the 6-wk trial (P < 0.05). However, inflammatory risk (arachidonic acid:eicosapentaenoic acid ratios in plasma phospholipids) and perceptions of vigor were more adversely affected by the KLC than by the NLC diet. Conclusions:KLC and NLC diets were equally effective in reducing body weight and insulin resistance, but the KLC diet was associated with several adverse metabolic and emotional effects. The use of ketogenic diets for weight loss is not warranted.​

שלום,

אני בת 21. 1.60 בערך 58-60 ק"ג, משתנה.

איך התפריט הזה לחיטוב דל פחמימות?

ביום -
2 סקופ אבקת חלבון
1 קוטג//גבינה לבנה 3% (250 גרם)
1 טונה במים
כל מיני אגוזים (ברזיל, לוז, שקדים ומלך) בערך 50 גרם? (בערך 5 מכל סוג?)
סלט (עם שמן זית)
כף//שתיים טחינה גולמית

פה ושם סוכריות ללא סוכר, כל מיני נשנושים קלים, משקה אייסטי דל קלוריות (10 גרם פחמימה לבקבוק ליטר וחצי)

ואגוון קצת בחלבון, קצת ביצה קשה וכאלה.
ככה למשך שבועיים ואז העמסת פחמימות.

ואז אותו תפריט למשך שבוע ואז העמסה ואז שוב - 6 ימים קטוג'נית ויום העמסה?

יוצא לי בערך 100 גרם חלבון
לא יודעת כמה גרם שומן וכנראה באזור ה50 גרם פחמימה.

1. בהמשך החיטוב כדאי עם הזמן להוסיף קלוריות? או להפך, להוריד קלוריות, כי יורדים במשקל?
נגיד בשבוע השלישי להוסיף חביתה ביום?

2. כדאי להוסיף ריצה בעצימות נמוכה כ20 דקות פעמיים בשבוע או שזה יגביר את פירוק השריר?

3. לא עושה תרגילי התנגדות, רק מעט יוגה, שכיבות שמיכה/כפיפות בטן.

אני לא עושה בכלל פעילות גופנית, לומדת ויושבת על התחת שעות ביום. ובאופן כללי לא פעילה במיוחד.

תודה מראש!

וקראתי את כל המדריכים לחיטוב וקארב סייקלינג והכל. מצדאחד, ע"P אחוזי השומן (סתם מהאינטרנט, לא מדוייק במיוחד), אני יכולה להיות בגרעון קלורי גדול ומצד שני, רצוי לא לרדת מה1000 קל' ביום (קראתי כאן!), אז לא ממש יודעת מה לעשות, כי הBMR שלי הוא באיזור ה1400. אז אני לא יודעת אם אני יכולה להפחית עוד בקלוריות.

תעשי תפריט נורמאלי ותחשבי את הקלוריות, פחממות, שומנים וחלבונים שיש לו, אי אפשר להגיב ככה על דברים באוויר של "אני אשים קצת כאן, ואוסיף קצת פה ואולי אקצץ קצת שם"
יש לך מחשבוני תזונה באתר, תשתמשי בהם.

משה, גם אם אין יתרון מטבולי לדיאטה קטוגנית יש לה כמה יתרונות מעשיים שהחשיבות שלהם בעולם האמיתי היא לא מועטה. להרבה מאוד אנשים הרבה יותר קל להקפיד ולהישאר על דיאטה דלת פחמימות בגלל שלל סיבות בינהן כמות החלבון היחסית גבוה (חלבון משביע) וכמות הירקות שאנשים "נאלצים לאכול" שגם הם משביעים. לאנשים יש נטיה לחסור שליטה כשמדובר במאכלים עתירי פחמימות כמו תפו"א ודגנים. (אני לא מנסה ללמד אותך על דיאטות, אני מפתח דיון).

ל- loy, אני מסכים עם משה שאת צריכה לתכנן את התפריט כמו שצריך, לפחות בהתחלה גם אם לא תיצמדי אליו באלף אחוז. יש בתפריט שלך איזה חמישה מרכיבים אז זה ממש לא קשה להכניס אותם לתוך מחשבון קלוריות ולראות מה בדיוק הולך. הייתי גם ממליץ להחליף את החלבון באוכל אמיתי. גם ככה יש לך בתפריט מעט אוכל. אם את לא צמחונית אז 200 גרם עוף נשמע לי הרבה יותר טוב משני סקופ חלבון.
בהצלחה. ותקפידי להתמיד לפחות שלושה שבועות לפני שאת משנה דברים ובודקת תוצאות. בדיוק שמעתי ראיון עם לייל יקירנו בו הוא מדבר על השינויים שנשים עוברות במהלך החודש בנוגע לאגירת נוזלים ואיך זה יכול לגרום לאישה לחשוב שהדיאטה שלה לא עובדת למרות שמה שקורה בפועל הוא שהיא יורדת בשומן אבל אוגרת מים ואז פתאום אחרי כמה שבועות הסכר נפרץ ופתאום המשקל צונח כשהמים עפים. סבלנות.

• פותח/ת השרשור
רגע,
אז אין עדיפות לדיאטה קטוג'נית מדוע כאן ממליצים על דל פחמימות? וכל הקארב סייקלינג וכו' וכו'?

כדי שיהיה מה למכור לאנשים, זה יכול לעזור באחוזי שומן נמוכים כאשר הבן אדם ממש נתקע ואין מוצא (ולדעתי תמיד יש)

אני ממליץ להקשיב לראיון הזה עם לייל (ללחוץ על הכפתור play מתחת לכותרת הכחולה). הוא מדבר שם על דיאטות דלות פחמימות ועל היתרונות המעשיים שלהם לעומת החוסר יתרון המדעי שלהם.
http://www.thelivinlowcarbshow.com/lyle-mcdonald-episode-238/

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית