שלום,
אני בת 21. 1.60 בערך 58-60 ק"ג, משתנה.
איך התפריט הזה לחיטוב דל פחמימות?
ביום -
2 סקופ אבקת חלבון
1 קוטג//גבינה לבנה 3% (250 גרם)
1 טונה במים
כל מיני אגוזים (ברזיל, לוז, שקדים ומלך) בערך 50 גרם? (בערך 5 מכל סוג?)
סלט (עם שמן זית)
כף//שתיים טחינה גולמית
פה ושם סוכריות ללא סוכר, כל מיני נשנושים קלים, משקה אייסטי דל קלוריות (10 גרם פחמימה לבקבוק ליטר וחצי)
ואגוון קצת בחלבון, קצת ביצה קשה וכאלה.
ככה למשך שבועיים ואז העמסת פחמימות.
ואז אותו תפריט למשך שבוע ואז העמסה ואז שוב - 6 ימים קטוג'נית ויום העמסה?
יוצא לי בערך 100 גרם חלבון
לא יודעת כמה גרם שומן וכנראה באזור ה50 גרם פחמימה.
1. בהמשך החיטוב כדאי עם הזמן להוסיף קלוריות? או להפך, להוריד קלוריות, כי יורדים במשקל?
נגיד בשבוע השלישי להוסיף חביתה ביום?
2. כדאי להוסיף ריצה בעצימות נמוכה כ20 דקות פעמיים בשבוע או שזה יגביר את פירוק השריר?
3. לא עושה תרגילי התנגדות, רק מעט יוגה, שכיבות שמיכה/כפיפות בטן.
אני לא עושה בכלל פעילות גופנית, לומדת ויושבת על התחת שעות ביום. ובאופן כללי לא פעילה במיוחד.
תודה מראש!
וקראתי את כל המדריכים לחיטוב וקארב סייקלינג והכל. מצדאחד, ע"P אחוזי השומן (סתם מהאינטרנט, לא מדוייק במיוחד), אני יכולה להיות בגרעון קלורי גדול ומצד שני, רצוי לא לרדת מה1000 קל' ביום (קראתי כאן!), אז לא ממש יודעת מה לעשות, כי הBMR שלי הוא באיזור ה1400. אז אני לא יודעת אם אני יכולה להפחית עוד בקלוריות.
אני בת 21. 1.60 בערך 58-60 ק"ג, משתנה.
איך התפריט הזה לחיטוב דל פחמימות?
ביום -
2 סקופ אבקת חלבון
1 קוטג//גבינה לבנה 3% (250 גרם)
1 טונה במים
כל מיני אגוזים (ברזיל, לוז, שקדים ומלך) בערך 50 גרם? (בערך 5 מכל סוג?)
סלט (עם שמן זית)
כף//שתיים טחינה גולמית
פה ושם סוכריות ללא סוכר, כל מיני נשנושים קלים, משקה אייסטי דל קלוריות (10 גרם פחמימה לבקבוק ליטר וחצי)
ואגוון קצת בחלבון, קצת ביצה קשה וכאלה.
ככה למשך שבועיים ואז העמסת פחמימות.
ואז אותו תפריט למשך שבוע ואז העמסה ואז שוב - 6 ימים קטוג'נית ויום העמסה?
יוצא לי בערך 100 גרם חלבון
לא יודעת כמה גרם שומן וכנראה באזור ה50 גרם פחמימה.
1. בהמשך החיטוב כדאי עם הזמן להוסיף קלוריות? או להפך, להוריד קלוריות, כי יורדים במשקל?
נגיד בשבוע השלישי להוסיף חביתה ביום?
2. כדאי להוסיף ריצה בעצימות נמוכה כ20 דקות פעמיים בשבוע או שזה יגביר את פירוק השריר?
3. לא עושה תרגילי התנגדות, רק מעט יוגה, שכיבות שמיכה/כפיפות בטן.
אני לא עושה בכלל פעילות גופנית, לומדת ויושבת על התחת שעות ביום. ובאופן כללי לא פעילה במיוחד.
תודה מראש!
וקראתי את כל המדריכים לחיטוב וקארב סייקלינג והכל. מצדאחד, ע"P אחוזי השומן (סתם מהאינטרנט, לא מדוייק במיוחד), אני יכולה להיות בגרעון קלורי גדול ומצד שני, רצוי לא לרדת מה1000 קל' ביום (קראתי כאן!), אז לא ממש יודעת מה לעשות, כי הBMR שלי הוא באיזור ה1400. אז אני לא יודעת אם אני יכולה להפחית עוד בקלוריות.