הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יחס בין משקלי עבודה, משקף גוף וכמות חזרות

triplebomb

משתמש מתחיל
67
0
נק' מוניטין:
0
67
0
השאלה שלי היא כזאת
כמה אמורים להיות המשקלים שלי בבנץ\דד\סקוואט\פרס ביחס למשקל הגוף שלי לחזרה אחת,3 ו-5 כדי שהם יחשבו למשקלים גבוהים\מכובדים\חזקים?
לדוגמא:
אני שוקל 80 קילו ועושה סקוואט של 140 ל3 חזרות, היחס הוא פי 1.5 ממשקל הגוף ל3 חזרות...הבנתם תעיקרון?
ככה לגבי כל שאר התרגילים[אם תרצו אני אשים פשוט את המשקלים שלי ותגידו לי מה דעתכם..]
אגב, אני מתכוון למשקלי עבודה ללא חגורה\רצועות\כל ציוד אחר חוץ ממגנזיום....

• פותח/ת השרשור
בגדול - משקלים של מתאמן בינוני (עבר את שלב המתחיל וכבר לא יכול להתקדם כל אימון) הם פחות או יותר דדליפט 180%, סקוואט LB 150%, אם אתה עושה HB אז באזור ה-130%-140%, בנץ' 120-125%, פרס - 75-80%. זה כמובן איזשהו כלל אצבע לא מחייב בהנחת עבודה של התאוששות נכונה וטכניקה נכונה בתרגילים, וזה משתנה מאחד לאחד. יש כאלה שיסיימו את שלב המתאמן המתחיל עם יחסים הרבה יותר טובים, ויש כאלה שעם פחות.

בגדול - משקלים של מתאמן בינוני (עבר את שלב המתחיל וכבר לא יכול להתקדם כל אימון) הם פחות או יותר דדליפט 180%, סקוואט LB 150%, אם אתה עושה HB אז באזור ה-130%-140%, בנץ' 120-125%, פרס - 75-80%. זה כמובן איזשהו כלל אצבע לא מחייב בהנחת עבודה של התאוששות נכונה וטכניקה נכונה בתרגילים, וזה משתנה מאחד לאחד. יש כאלה שיסיימו את שלב המתאמן המתחיל עם יחסים הרבה יותר טובים, ויש כאלה שעם פחות.
הנתונים שנתת מדברים על חזרהאחת או חמישיות ?

• פותח/ת השרשור

אם זה לחזרה אחת, אז היחסים שלי יותר גדולים מזה לחזרה אחת... :]
זאת בערך התשובה הכללית או שיש עוד אנשים שרוצים להגיב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית