תראה בדרך כלל לכל אחד יש איזהשהו קו שמהווה מכשול בתחום הזה. עד המכשול הזה ההתקדמות היא מהירה וקלה יחסית. לעבור את המכשול מאוד קשה וגם לשפר את המכשול מאוד קשה. אני חושב שבאופן כללי אצל רוב האנשים המכשול הוא 7:30 דקות בצורה גסה. כדי לרדת מזה, אתה צריך לדעת לרוץ. יש כאלה שנולדים עם זה - עקבים לישבן, ידיים "יפות", נשימה נוחה וכו'. לרוב אין את זה. לכן אני חושב שכדאי בכל זאת לרוץ יותר.
לגבי פעמיים בשבוע - אם אינני טועה, טריאתלטים מבצעים לפחות 3 יחידות אימון של כל ענף בשבוע מכיוון ש-3 פעמים בשבוע של ספורט סיבולת זה סוג של מינימום כדי להבטיח התקדמות מינימלית (ברור שאם אתה אדם ללא שום כושר אירובי, גם פעמיים בשבוע יביאו לשיפור, אבל זה עובד רק בהתחלה), לכן אני מציע לך לרוץ 3 פעמים בשבוע כבר מעכשיו מכיוון שהתמורה גדולה מאוד ביחס למה שאתה משקיע.
לגבי פעמיים בשבוע - אם אינני טועה, טריאתלטים מבצעים לפחות 3 יחידות אימון של כל ענף בשבוע מכיוון ש-3 פעמים בשבוע של ספורט סיבולת זה סוג של מינימום כדי להבטיח התקדמות מינימלית (ברור שאם אתה אדם ללא שום כושר אירובי, גם פעמיים בשבוע יביאו לשיפור, אבל זה עובד רק בהתחלה), לכן אני מציע לך לרוץ 3 פעמים בשבוע כבר מעכשיו מכיוון שהתמורה גדולה מאוד ביחס למה שאתה משקיע.