מעניין... לא ידעתי את זה עד היום. ברור שסקוואט לא מלא זה לא סקוואט אבל הקטע עם הבלימה חדש לי
אגב הרבה מקומות סותרים את זה (אני לא מדבר על ynet וחבריו אלא על stronglifts ומקורות דיי מכובדים)
ששששש אל תנסה לסתור את סטארדאסט, שלא יחסמו גם אותך
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מעניין... לא ידעתי את זה עד היום. ברור שסקוואט לא מלא זה לא סקוואט אבל הקטע עם הבלימה חדש לי
אגב הרבה מקומות סותרים את זה (אני לא מדבר על ynet וחבריו אלא על stronglifts ומקורות דיי מכובדים)
ששששש אל תנסה לסתור את סטארדאסט, שלא יחסמו גם אותך
אתה מצחיק...
אני לא מתכוון להפסיק
הבנתי כבר כמה אתה מקצועי, נאור ובכלל לא אגואיסט (ציניות כמובן), אבל לפחות תהיה גבר ותעמוד מאחורי המעשים שלך ואל תמחק ההודעות ותסתיר את מה שאתה עושה (לא שזה יעזור לך)
אתה מבין...אם היה לך חצי מושג מקצועי היית פשוט עומד מולי וממשיך בדיון ולא ממשיך למחוק הודעות (אתה מזכיר את הילדים האלה שצועקים וסותמים את האוזניים...מכיר?)
אתה מודע לזה שאני פשוט יכול לפתוח עוד יוזר....?
מצטער על ההשוואה, אבל מה זה פה, גרמניה הנאצית ?
לחסום בנאדם רק בגלל מה שהוא חושב ?
אז מה אם אתה לא חושב כמוהו
(ואני מדבר על בייספסקי, לא עלי)
ככה ב-ד-י-ו-ק נבנים מיתוסים, כאלה שאתם כ"כ משתדלים להפריך. מאנשים כמוך שלא מוכנים להקשיב לאחר ולבדוק את עצמם אולי יש סיכוי קטן קטן קטנטן שהם לא צודקים תמיד ב 100%
בכל מקרה, הפורום פה לא מקצועי בעליל, כל מה שאתם עושים פה זה להלל את ריפטו ולהשתיק את מי שלא חושב כמוכם. אז בשביל יש פורום בעצם ?
עם כל הכבוד לריפטו, לא שאני בא לסתור אותו, אבל כושר זה עוד לא כימיה, או גאומטריה. אין שחור או לבן. יש הרבה דעות שונות, ולכל בנאדם עובד משהו אחר
ועוד דבר
אני מבין שאתה אוהב את הספר של ריפטו וחושב שכולם צריכים לקרוא אותו. אחלה
כשאני בא להסביר איזשהו עקרון לבנאדם (סתם לדוגמה היום במכון כושר ישבתי עם מתאמן כמה דקות טובות והסברתי לו כמה שאני לא אוהב את 90% מתרגילי הבטן) אני מסביר לו *למה*
כל אחד יכול לצאת עם קביעות. החכמה זה לנמק, וככה הבנאדם שמולך (וגם אתה) יודע שאתה יודע על מה אתה מדבר ולא סתם מדקלם משפטים שקראת באנטרנט\ספר, וככה גם מבין מה הסיבה למה שאמרת
אז שיש ויכוח בריא על סקוואט, אתה יכול כמוני וכמו בייספסקי, להסביר מה הסיבה מאחורי מה שאתה אומר, לא לסכם את הנושא בלך תקרא ספר. גם אני יכול לענות לכל מתאמן אצלי במכון לך תעשה את הקורס. אבל הוא שאל אותי כדי לדעת, לא כדי לשמוע שאני זורק ושאין לי שמץ של מושג על העקרונות מאחורי הדברים שאני אומר
בכל מקרה, זה מה שרציתי להגיד
אין לי מה לחזור לפורום כי אין פה מקצועיות
מה שכן, חשוב לי שאנשים ידעו שאתה משתיק אחרים ושהם לא שומעים את כל האמת, אז אם אני אראה שמחקת את הפוסט הזה אני פשוט אפרסם אותו שוב ושוב
אגב, מקווה שלא נעלבת שהשמצתי אותך 😃
אתה מצחיק...
אני לא מתכוון להפסיק
הבנתי כבר כמה אתה מקצועי, נאור ובכלל לא אגואיסט (ציניות כמובן), אבל לפחות תהיה גבר ותעמוד מאחורי המעשים שלך ואל תמחק ההודעות ותסתיר את מה שאתה עושה (לא שזה יעזור לך)
אתה מבין...אם היה לך חצי מושג מקצועי היית פשוט עומד מולי וממשיך בדיון ולא ממשיך למחוק הודעות (אתה מזכיר את הילדים האלה שצועקים וסותמים את האוזניים...מכיר?)
אתה מודע לזה שאני פשוט יכול לפתוח עוד יוזר....?
מצטער על ההשוואה, אבל מה זה פה, גרמניה הנאצית ?
לחסום בנאדם רק בגלל מה שהוא חושב ?
אז מה אם אתה לא חושב כמוהו
(ואני מדבר על בייספסקי, לא עלי)
ככה ב-ד-י-ו-ק נבנים מיתוסים, כאלה שאתם כ"כ משתדלים להפריך. מאנשים כמוך שלא מוכנים להקשיב לאחר ולבדוק את עצמם אולי יש סיכוי קטן קטן קטנטן שהם לא צודקים תמיד ב 100%
בכל מקרה, הפורום פה לא מקצועי בעליל, כל מה שאתם עושים פה זה להלל את ריפטו ולהשתיק את מי שלא חושב כמוכם. אז בשביל יש פורום בעצם ?
עם כל הכבוד לריפטו, לא שאני בא לסתור אותו, אבל כושר זה עוד לא כימיה, או גאומטריה. אין שחור או לבן. יש הרבה דעות שונות, ולכל בנאדם עובד משהו אחר
ועוד דבר
אני מבין שאתה אוהב את הספר של ריפטו וחושב שכולם צריכים לקרוא אותו. אחלה
כשאני בא להסביר איזשהו עקרון לבנאדם (סתם לדוגמה היום במכון כושר ישבתי עם מתאמן כמה דקות טובות והסברתי לו כמה שאני לא אוהב את 90% מתרגילי הבטן) אני מסביר לו *למה*
כל אחד יכול לצאת עם קביעות. החכמה זה לנמק, וככה הבנאדם שמולך (וגם אתה) יודע שאתה יודע על מה אתה מדבר ולא סתם מדקלם משפטים שקראת באנטרנט\ספר, וככה גם מבין מה הסיבה למה שאמרת
אז שיש ויכוח בריא על סקוואט, אתה יכול כמוני וכמו בייספסקי, להסביר מה הסיבה מאחורי מה שאתה אומר, לא לסכם את הנושא בלך תקרא ספר. גם אני יכול לענות לכל מתאמן אצלי במכון לך תעשה את הקורס. אבל הוא שאל אותי כדי לדעת, לא כדי לשמוע שאני זורק ושאין לי שמץ של מושג על העקרונות מאחורי הדברים שאני אומר
בכל מקרה, זה מה שרציתי להגיד
אין לי מה לחזור לפורום כי אין פה מקצועיות
מה שכן, חשוב לי שאנשים ידעו שאתה משתיק אחרים ושהם לא שומעים את כל האמת, אז אם אני אראה שמחקת את הפוסט הזה אני פשוט אפרסם אותו שוב ושוב
אגב, מקווה שלא נעלבת שהשמצתי אותך 😃
אני לא נעלב מדבילים. מעניין שאתה מדבר על חוסר מקצועיות אחרי כל השטויות שכתבת פה: ולא רק דיברת שטויות, אלא גם אחרי שמסבירים לך איפה הטעויות שלך, בסוף השרשור אתה עדיין טוען שסקוואט שובר מקביל הוא מקביל. ב-retard land כנראה שטענות יכולות להיות נכונות ולא נכונות בו זמנית. אף אחד לא מחכה לך כאן שתחזור. כל היוזרים שתפתח ייחסמו. ובייספסקיי נחסם לא בגלל שהוא העלה דעה מנוגדת לקו של הפורום, אלא שבדיוק כמוך, הוא הטעה משתמשים.
אני אשכרה אגב מתפתה לשמור את זה כעילה לתביעה. השוואות אנשים לנאצים זו עילה לתביעה:. אולי הטמטום שלך לא להבין את הרמז מהמחיקות של ההודעות הקודמות עוד ישתלם לי בסוף.
חחח אם אתה 'מאיים' בתביעה לפחות תאיים עם חוק שגם אוכפים
חוץ מזה, אם אתה לא רוצה שישוו אותך לנאצי תפסיק להתנהג כמו אחד
אתה כנראה לא מבין דברים כמו שצריך. מאיזו תגובה שלי הבנת שאני מגדיר סקוואט שובר מקביל כמקביל ?
אתה מוזמן לצטט אותי
אני בניגוד אליך לא אדם קטן שמוחק הודעות כשזה מתאים לי
תצטט מתי שאמרתי את זה ואני לא אחזור לפה יותר, או כל דבר אחר שתרצה (אני גם אסגיר את עצמי למשטרה אפילו אם תבקש)
הבאת 2 תמונות שהאדם שם נמצא בדיוק באותה זווית, באותו מצב. בשניהם לטענתי הוא נמצא בדיוק במקביל - וגם רשמתי למה. אם אתה טוען שהוא נמצא בדיפ (והרי דיפ נמצא מתחת למקביל), אז תראה לי איזה מצב מוגדר בדיוק כמקביל. אני אדם פתוח שבא גם ללמוד ולא לוקח דברים כחקוקים בסלע, ואם תוכיח לי שאני טועה אני אודה בזה (למרות שאני סבור שלא)