הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אין תאבון/ לא אוכל מספיק

• פותח/ת השרשור Dor
  • פורסם בתאריך

Dor

משתמש מתחיל
198
10
נק' מוניטין:
70
198
10
יצא לי להתאמן לתקופה של קצת מעל שנה, הגעתי למשקל 67 ואז הפסקתי לתקופה של 9~ חודשים. חודש שעבר חזרתי להתאמן.
נשקלתי והייתי 65 לא משהו חריג לא התאמנתי תקופה ארוכה ירדתי קצת. לא יוצא לי להתאמן כל כך מסודר (לפעמים פעמיים, לפעמים שלוש בשבוע. היה מקרה של אימון בשבוע) ואני רואה שאני יורד בהדרגה במשקל, יצא לי לרדת 3 קילו בחודש האחרון.
הייתי אוכל בעבר כמויות יותר גדולות של אוכל והיום אני לא מסיים לפעמים מנות שהייתי אוכל אותן והיה לי מקום לעוד דברים, אני מחזיק יותר זמן בין ארוחה לארוחה כי אני פשוט לא רעב... כשיוצא לי להסתכל לפעמים על ימים ולספור ואני לא חושב שאני מגיע תמיד לאלף קלוריות.
(בסמוך לחזרה לאימונים יצא לי גם להתחיל לעבוד בעבודה שאתה 6-8 שעות על הרגליים כל הזמן בתזוזה)
בנוסף לא יודע אם הכי קשור אבל אני מגיע עייף לאימונים, למרות שאני ישן מספיק שעות.

מה יכולה להיות הבעיה?

יצא לי להתאמן לתקופה של קצת מעל שנה, הגעתי למשקל 67 ואז הפסקתי לתקופה של 9~ חודשים. חודש שעבר חזרתי להתאמן.
נשקלתי והייתי 65 לא משהו חריג לא התאמנתי תקופה ארוכה ירדתי קצת. לא יוצא לי להתאמן כל כך מסודר (לפעמים פעמיים, לפעמים שלוש בשבוע. היה מקרה של אימון בשבוע) ואני רואה שאני יורד בהדרגה במשקל, יצא לי לרדת 3 קילו בחודש האחרון.
הייתי אוכל בעבר כמויות יותר גדולות של אוכל והיום אני לא מסיים לפעמים מנות שהייתי אוכל אותן והיה לי מקום לעוד דברים, אני מחזיק יותר זמן בין ארוחה לארוחה כי אני פשוט לא רעב... כשיוצא לי להסתכל לפעמים על ימים ולספור ואני לא חושב שאני מגיע תמיד לאלף קלוריות.
(בסמוך לחזרה לאימונים יצא לי גם להתחיל לעבוד בעבודה שאתה 6-8 שעות על הרגליים כל הזמן בתזוזה)
בנוסף לא יודע אם הכי קשור אבל אני מגיע עייף לאימונים, למרות שאני ישן מספיק שעות.

מה יכולה להיות הבעיה?

תבנה תפריט מסודר שאתה יכול לעמוד בו ותתחיל להתאמן.

נערך לאחרונה:
תבנה תפריט מסודר שאתה יכול לעמוד בו ותתחיל להתאמן.
אני מסכים ..

לעשות מאסה זה דיי קשה ולהוסיף על זה 8 שעות עבודה על הרגליים יהיה לא פשוט...
למרות שאתה מתמאמן מתחיל אז אתה אמור להרגיש את זה פחות

• פותח/ת השרשור
החלטתי היום לרשום כל מה שאני אוכל, אומנם היום עדיין לא הסתיים אבל השעה מתקרבת, וחישבתי מה שאכלתי עד עכשיו.

סה"כ קלוריות:1434 קלוריות
סה"כ חלבון:80.9 גרם
סה"כ שומן:71.8 גרם
סה"כ פחמימות:116.3 גרם
סה"כ כולסטרול:619.3 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים:3.1 גרם

ויש עוד 515 קלוריות שחישבתי, שמתוכם באזור ה 15-20 גרם חלבון - לא יותר. כלומר הגעתי ל1949 קל'.
הRMR שלי הוא 1990... לזה צריך להוסיף כמה שאני מוציא בעבודה ובמכון.

אני אנסה לבנות תפריט או פשוט לקחת אחד מהפורטל ולהצמד אליו כמה שאפשר.

החלטתי היום לרשום כל מה שאני אוכל, אומנם היום עדיין לא הסתיים אבל השעה מתקרבת, וחישבתי מה שאכלתי עד עכשיו.

סה"כ קלוריות:1434 קלוריות
סה"כ חלבון:80.9 גרם
סה"כ שומן:71.8 גרם
סה"כ פחמימות:116.3 גרם
סה"כ כולסטרול:619.3 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים:3.1 גרם

ויש עוד 515 קלוריות שחישבתי, שמתוכם באזור ה 15-20 גרם חלבון - לא יותר. כלומר הגעתי ל1949 קל'.
הRMR שלי הוא 1990... לזה צריך להוסיף כמה שאני מוציא בעבודה ובמכון.

אני אנסה לבנות תפריט או פשוט לקחת אחד מהפורטל ולהצמד אליו כמה שאפשר.
חוץ ממה שאתה מוציא במכון ובעבודה, אתה צריך להוסיף עוד קלוריות כדי להיות בפלוס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית