Resource icon

שמן, רוסי, אבל יותר חזק ממך.

תודה.

שבוע 3, אימון נפח:

פוש ג'רק: 90kg x 3, 90kg x 2 x 2 -- אני לוחץ את השלישית, אז ירדתי לסטים של 2.
סקוואט עם עצירה על המוטות: 130kg x 6 x 3 -- לא היה כוח וחשק ליותר.
בנץ' עם אחיזה צמודה: 100kg x 3 x 5
חתירה: 90kg x 3 x 8 -- תרגיל מעאפן.

חרא של אימון. לא מרגיש כאילו הסקוואטים האלה תורמים לי משהו.

אולי תפסיק עם הדיאטה ואז תתחזק?
אי אפשר להשאר עם קוביות כל השנה

זהו, שאני לא מרגיש שאני משתפר בהם. החזרה השלישית לוקחת לי איזה כמה שניות להשלים (או לפחות ככה זה מרגיש), וגם הסקוואט בימי עצימות לא מרגיש יותר קל בינתיים.

אתה עולה איתם במשקלים, לא? גם ביום עצימות, למה שמשהו ירגיש יותר קל אם אתה עולה במשקלים? נראה לי שהמבחן צריך להיות אם אחרי תקופה איתם הRM1 עולה ואתה לא נתקע יותר בנקודה הבעייתית.

אתה עולה איתם במשקלים, לא? גם ביום עצימות, למה שמשהו ירגיש יותר קל אם אתה עולה במשקלים? נראה לי שהמבחן צריך להיות אם אחרי תקופה איתם הRM1 עולה ואתה לא נתקע יותר בנקודה הבעייתית.

אני עולה במשקלים כי התחלתי עם משקלים נמוכים. אבל אתה צודק, נראה עוד שבוע שבועיים.

הבנתי שאתה עושה בנצ' באחיזה צרה כדי לתמוך בפרס.אתה יכול לפרט למה זה עוזר?

ממה שאני זוכר אתה לוחץ רגיל +- ברוחב כתפיים, אז האחיזה הצרה שלך בטח יותר צרה מזה

אלכס, יש לך מושג אם אחיזה צרה כזו עשויה להפחית את הלחץ מהכתף בבנצ'?

אולי על המפרק, אני יודע שהעומס על השריר גדל בגלל זרוע ההעמסה, תקנו אותי אם אני טועה.
אני לא חושב שהמומנט משתנה כי הרכיב נשאר דוחס כמעט באופן מוחלט לאורך חלק ניכר מהתנועה.

עמרימרג, כן זה עשוי כי זה גורם למרפקים להיות יותר קרובים לגוף, דבר שפחות מעצבן את ה-rotator cuffs.
קורן מקבל בעיטה מהקורס מדריכים שלו. המומנט על מפרק הכתף גדל ככל שההומרוס יותר קרוב לגוף.

נדמה לי ש צ.ל שם בסוף "המומנט על מפרק הכתף קטן ככל שההומרוס יותר קרוב לגוף" בכדי שזה יסתדר לוגית עם פחות עומס...
אבל תודה. אני אבדוק ת'עניין במכון היום

לא, המומנט על מפרק הכתף עולה. זה לא קשור.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית