Resource icon

שמן, רוסי, אבל יותר חזק ממך.

SiemensLogo%281%29.jpg

חחחחחחחחחח אתה שרוט:161bd:👏

תלוי. יש כאלה שקובעים שיאים גם בנפח וגם בעצימות. אני חושב שלרוב צריך לבחור באיזה מהימים אתה מתאמן יותר חזק. נגיד במשך חודש אתה נותן הכל ביום של הנפח (הרבה יותר קשה) ומחזיק את המשקלים ביום העצימות קצת מעל המשקלים ביום של הנפח. או שאתה מוריד קצת את המשקלים ביום הנפח, ובמשך כמה שבועות נותן הכל ושובר שיאים ביום של העצימות.

תודה.
שאלתי בעיקר מכיוון שאתה עובד למספר זהה (או קרוב יחסית) של חזרות בין שני הימים.
אני באופן אישי עובד ביום עצימות לבערך 3 חזרות, וגם ככה יום הנפח זה סיוט אם אכן מנסים 'לתת הכל'.

שבוע 5, אימון נפח:

סקוואט עם עצירה: 137.5kg x 3 x 3F
*היי באר סקוואט: 120kg x 2 x 5, 125kg x 2 x 5
בוקר טוב: 70kg x 5 x 5
בנץ' עם אחיזה צמודה: 107.5kg x 3 x 5 -- הרבה יותר קל לעשות בנץ' בלי להוציא אוויר בין החזרות.
קצת פרס בעמידה עם דאמבלים של 26 קילו בשביל הפאמפ (שורש כף היד כאב קצת יותר מדי בשביל דחיקות).

הרבה ליצנות היום. היי באר סקוואט היה בעיקר כדי להשלים עם הנפח, אבל נראה לי אני אמשיך איתו בימי הנפח.

כן קורן והטרול הלשינו עליך שויתרת על הפיצות האנבוליות

שבוע 5, אימון נפח:

סקוואט עם עצירה: 137.5kg x 3 x 3F
*היי באר סקוואט: 120kg x 2 x 5, 125kg x 2 x 5
בוקר טוב: 70kg x 5 x 5
בנץ' עם אחיזה צמודה: 107.5kg x 3 x 5 -- הרבה יותר קל לעשות בנץ' בלי להוציא אוויר בין החזרות.
קצת פרס בעמידה עם דאמבלים של 26 קילו בשביל הפאמפ (שורש כף היד כאב קצת יותר מדי בשביל דחיקות).

הרבה ליצנות היום. היי באר סקוואט היה בעיקר כדי להשלים עם הנפח, אבל נראה לי אני אמשיך איתו בימי הנפח.

לא הבנתי בדיוק מה היי באר נותן לך. חשבתי שהיי באר זה מיותר לאנשים שרוצים חוזק כללי.

לא הבנתי בדיוק מה היי באר נותן לך. חשבתי שהיי באר זה מיותר לאנשים שרוצים חוזק כללי.
אתה יודע, אתה מביא לי ת'סעיף. אתה קורא משהו, ואז הולך ומצטט בפורומים כל מיני דברים שקראת בלי בדיוק להבין מה הסיבה ולמה. מזכיר עוד איזה משתמש שהכינוי שלו מסתיים בKAKA.

אגב, גם השאלות שאתה דוחף לכל לוג ולכל אשכול מעיפות לי ת'סעיף, תמיד ישך שאלות מוזרות מהתחת:ph34r:

אתה יודע, אתה מביא לי ת'סעיף. אתה קורא משהו, ואז הולך ומצטט בפורומים כל מיני דברים שקראת בלי בדיוק להבין מה הסיבה ולמה. מזכיר עוד איזה משתמש שהכינוי שלו מסתיים בKAKA.

אגב, גם השאלות שאתה דוחף לכל לוג ולכל אשכול מעיפות לי ת'סעיף, תמיד ישך שאלות מוזרות מהתחת:ph34r:

האמת היא שאת זה שמעתי מריפטו, ואני יכול להביא לך את הסירטון שהוא אומר שאין כל סיבה לעשות היי באר. אבל אני יודע שלCOLDFIRE יש ידע דיי רציני על אימונים, אז הנחתי שיש סיבה טובה לזה שהוא עשה היי באר. לכן אני שאלתי את מה ששאלתי.
אה, וזה לא מעניין אותי שאני מביא לך ת'סעיף. שאלתי שאלה - אם לא בא לך לענות, אל תענה.

נערך לאחרונה:
כל עוד אני מתקדם במשהו, אני מרוצה. ואני לא באמת בחיטוב, רק לא אוכל פחמימות 🤡
אלכס אני לא יודע אם זה היה בצחוק או לא, אבל אתה בטח יודע שבן אדם שמתאמן בעצימות גבוהה זה יוריד לו את רמת הביצועים אם הוא לא אוכל פחמימות. just sayin.

אני מכיר את הדיעה של ריפטו בנושא, אבל יש עוד מאמנים שאני מכבד. אחד מהם זה גלן פנדליי, והוא דווקא חושב שהיי באר יותר טוב.
חוץ מזה שאני מוכן לנסות כל דבר. לא רואה בעיה עם ללמוד איך דברים עובדים על עצמך.

אלכס אני לא יודע אם זה היה בצחוק או לא, אבל אתה בטח יודע שבן אדם שמתאמן בעצימות גבוהה זה יוריד לו את רמת הביצועים אם הוא לא אוכל פחמימות. just sayin.

אימוני כוח לא דורשים הרבה פחמימות.

בכל זאת אם החלטת ללכת על דל פחמימה אני ממליץ לך לקרוא את ה- The Ketogenic Diet של ליל הוא סוקר את הנושא בצורה ממש טובה. הוא גם די אובייקטיבי בעניין, אי אפשר להרגיש אם הוא נגד השימוש או בעד, מה שהופך את זה למאד אינפורמטיבי. (אם תרצה יש לי את זה בקובץ pdf)

קראתי את כל הספרים של לייל פרט ל-Protein Book. זה מיועד רק לאנשים עם בעיות שינה.

שבוע 5, אימון התאוששות:

פרס: 80kg x 5 x 5
פרונט סקוואט: 110kg x 4 x 2, 110kg x 3

הערות:
3 סטים ראשונים של הפרס התחילו בקלין, אחר כך עברתי לראק. שורש כף היד עדיין כואב. לכן, התכנון של הלחיצות כנראה ישתנה שבוע הבא כי גם הכתפיים לא ממש מתאוששות, וגם התנועות המהירות כואבות כרגע.

אוי פשוש כואב לך בכתפיים? אוי אוי אוי... לדפנאים כואב יותר!

שבוע 5, אימון התאוששות:

פרס: 80kg x 5 x 5
פרונט סקוואט: 110kg x 4 x 2, 110kg x 3

הערות:
3 סטים ראשונים של הפרס התחילו בקלין, אחר כך עברתי לראק. שורש כף היד עדיין כואב. לכן, התכנון של הלחיצות כנראה ישתנה שבוע הבא כי גם הכתפיים לא ממש מתאוששות, וגם התנועות המהירות כואבות כרגע.

הפרס שלך מטורף ביחס לשאר:s13:

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית