חחחחחחחחחח אתה שרוט:161bd:👏
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תלוי. יש כאלה שקובעים שיאים גם בנפח וגם בעצימות. אני חושב שלרוב צריך לבחור באיזה מהימים אתה מתאמן יותר חזק. נגיד במשך חודש אתה נותן הכל ביום של הנפח (הרבה יותר קשה) ומחזיק את המשקלים ביום העצימות קצת מעל המשקלים ביום של הנפח. או שאתה מוריד קצת את המשקלים ביום הנפח, ובמשך כמה שבועות נותן הכל ושובר שיאים ביום של העצימות.
שמעת פעם על כתיב חסר, לא חייבים לרשום "ו" אחרי ה"מ"
בקרוב אצלך יא גושהחיטוב מכה אותותיו
החיטוב מכה אותותיו
שבוע 5, אימון נפח:
סקוואט עם עצירה: 137.5kg x 3 x 3F
*היי באר סקוואט: 120kg x 2 x 5, 125kg x 2 x 5
בוקר טוב: 70kg x 5 x 5
בנץ' עם אחיזה צמודה: 107.5kg x 3 x 5 -- הרבה יותר קל לעשות בנץ' בלי להוציא אוויר בין החזרות.
קצת פרס בעמידה עם דאמבלים של 26 קילו בשביל הפאמפ (שורש כף היד כאב קצת יותר מדי בשביל דחיקות).
הרבה ליצנות היום. היי באר סקוואט היה בעיקר כדי להשלים עם הנפח, אבל נראה לי אני אמשיך איתו בימי הנפח.
אתה יודע, אתה מביא לי ת'סעיף. אתה קורא משהו, ואז הולך ומצטט בפורומים כל מיני דברים שקראת בלי בדיוק להבין מה הסיבה ולמה. מזכיר עוד איזה משתמש שהכינוי שלו מסתיים בKAKA.לא הבנתי בדיוק מה היי באר נותן לך. חשבתי שהיי באר זה מיותר לאנשים שרוצים חוזק כללי.
אתה יודע, אתה מביא לי ת'סעיף. אתה קורא משהו, ואז הולך ומצטט בפורומים כל מיני דברים שקראת בלי בדיוק להבין מה הסיבה ולמה. מזכיר עוד איזה משתמש שהכינוי שלו מסתיים בKAKA.
אגב, גם השאלות שאתה דוחף לכל לוג ולכל אשכול מעיפות לי ת'סעיף, תמיד ישך שאלות מוזרות מהתחת:ph34r:
אלכס אני לא יודע אם זה היה בצחוק או לא, אבל אתה בטח יודע שבן אדם שמתאמן בעצימות גבוהה זה יוריד לו את רמת הביצועים אם הוא לא אוכל פחמימות. just sayin.כל עוד אני מתקדם במשהו, אני מרוצה. ואני לא באמת בחיטוב, רק לא אוכל פחמימות 🤡
לא הבנתי בדיוק מה היי באר נותן לך. חשבתי שהיי באר זה מיותר לאנשים שרוצים חוזק כללי.
אלכס אני לא יודע אם זה היה בצחוק או לא, אבל אתה בטח יודע שבן אדם שמתאמן בעצימות גבוהה זה יוריד לו את רמת הביצועים אם הוא לא אוכל פחמימות. just sayin.
שבוע 5, אימון התאוששות:
פרס: 80kg x 5 x 5
פרונט סקוואט: 110kg x 4 x 2, 110kg x 3
הערות:
3 סטים ראשונים של הפרס התחילו בקלין, אחר כך עברתי לראק. שורש כף היד עדיין כואב. לכן, התכנון של הלחיצות כנראה ישתנה שבוע הבא כי גם הכתפיים לא ממש מתאוששות, וגם התנועות המהירות כואבות כרגע.