Resource icon

שמן, רוסי, אבל יותר חזק ממך.

שבוע 17, אימון 3:

סקוואט: 175kg x 2 -- לא היה כבד. איבדתי את הריכוז בשניה, נפלתי קדימה והשקעתי את כל הכוח בלהשלים את החזרה. אימון הבא נתקן.
בנץ': 125kg x 3
דדליפט על פלטה: 200kg x 3.

אני מניח כי לתקן זה לחזור על 175 ולסגור שלישיה....
אם לא היה לך כבד תשקול להמשיך להתקדם לפי התוכנית (כלומר לא לחזור ולתקן), אני מאמין שתנצח פעמיים.
אם ההנחה שלי שגויה אז שכח מכל מה שרשמתי לעיל.

בכל מקרה ההתקדמות שלך יפה מאוד.

אתה עולה במשקל הגוף (דרך יפה לשאול כמה אתה שוקל)?

אני מניח כי לתקן זה לחזור על 175 ולסגור שלישיה....
אם לא היה לך כבד תשקול להמשיך להתקדם לפי התוכנית (כלומר לא לחזור ולתקן), אני מאמין שתנצח פעמיים.
אם ההנחה שלי שגויה אז שכח מכל מה שרשמתי לעיל.

בכל מקרה ההתקדמות שלך יפה מאוד.

אתה עולה במשקל הגוף (דרך יפה לשאול כמה אתה שוקל)?

בעיקרון, האימון הקרוב אמור להיות 170 ל 3 על 3, ואז יום שישי 180 ל 3. אני מעדיף באימון הקרוב ללכת שוב על 175 ל 3, ואם זה יילך אז 180 ל 3 לפי התכנון.

תודה 😃 התוכנית עובדת (בדקת גם על עצמך, לא?).

עליתי כמה קילו. לא יודע כמה בדיוק אני שוקל, כי אני בדרך כלל נשקל עם בגדים וזה 103.5-104, ואנשים מעצבנים טוענים שאני 97.

בעיקרון, האימון הקרוב אמור להיות 170 ל 3 על 3, ואז יום שישי 180 ל 3. אני מעדיף באימון הקרוב ללכת שוב על 175 ל 3, ואם זה יילך אז 180 ל 3 לפי התכנון.

עליתי כמה קילו. לא יודע כמה בדיוק אני שוקל, כי אני בדרך כלל נשקל עם בגדים וזה 103.5-104, ואנשים מעצבנים טוענים שאני 97.

אלכס חזרת לאכול פיצה ?
התקדמות מטורפת
אני מחכה לסינגלים בכל התרגילים

הוא שוקל 97, אל תאמינו לו. הוא עולה על המשקל עם הבגדים, נעליים, תיק, מעיל ומשקפיים וזה מראה לו 103.

איזה שמן אתה 100 קילו 😲

עובדת מצויין 😃.

קרה לי דבר זהה (אובדן ריכוז), ופשוט המשכתי עם מה שהאקסל אומר....והאקסל צדק 😃

איך 97 מה אתה מסתובב עם שיריון?

לטיסמוס - הרגת אותי מצחוק.

כל פעם הוא עולה לי על המשקל עם משהו אחר ואומר "הופה! עליתי במשקל!"
פעם אחת תפסתי אותו מחזיק דאמבל 2.5 קילו בכיס.

הוא שוקל 97, אל תאמינו לו. הוא עולה על המשקל עם הבגדים, נעליים, תיק, מעיל ומשקפיים וזה מראה לו 103.
כל כך נכון... טוב שהשמן לא מחזיק משקולות בזמן שהוא נשקל ואז טוען שהוא 150 קילו.

אני פעם תפסתי את אלכס שם בילדר על המשקל ומצלם עם הפלאפון מהצד, ואחרי זה הולך להראות לאנשים שהוא 120...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית