עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואז הטווח תנועה גדול יותר, אם אפשר לשאול למה אתה עושה את זה?
שבוע 17, אימון 3:
סקוואט: 175kg x 2 -- לא היה כבד. איבדתי את הריכוז בשניה, נפלתי קדימה והשקעתי את כל הכוח בלהשלים את החזרה. אימון הבא נתקן.
בנץ': 125kg x 3
דדליפט על פלטה: 200kg x 3.
אני מניח כי לתקן זה לחזור על 175 ולסגור שלישיה....
אם לא היה לך כבד תשקול להמשיך להתקדם לפי התוכנית (כלומר לא לחזור ולתקן), אני מאמין שתנצח פעמיים.
אם ההנחה שלי שגויה אז שכח מכל מה שרשמתי לעיל.
בכל מקרה ההתקדמות שלך יפה מאוד.
אתה עולה במשקל הגוף (דרך יפה לשאול כמה אתה שוקל)?
בעיקרון, האימון הקרוב אמור להיות 170 ל 3 על 3, ואז יום שישי 180 ל 3. אני מעדיף באימון הקרוב ללכת שוב על 175 ל 3, ואם זה יילך אז 180 ל 3 לפי התכנון.
תודה 😃 התוכנית עובדת (בדקת גם על עצמך, לא?).
עליתי כמה קילו. לא יודע כמה בדיוק אני שוקל, כי אני בדרך כלל נשקל עם בגדים וזה 103.5-104, ואנשים מעצבנים טוענים שאני 97.
בעיקרון, האימון הקרוב אמור להיות 170 ל 3 על 3, ואז יום שישי 180 ל 3. אני מעדיף באימון הקרוב ללכת שוב על 175 ל 3, ואם זה יילך אז 180 ל 3 לפי התכנון.
עליתי כמה קילו. לא יודע כמה בדיוק אני שוקל, כי אני בדרך כלל נשקל עם בגדים וזה 103.5-104, ואנשים מעצבנים טוענים שאני 97.
שמעתי אתה יותר שמן 😛
כל כך נכון... טוב שהשמן לא מחזיק משקולות בזמן שהוא נשקל ואז טוען שהוא 150 קילו.הוא שוקל 97, אל תאמינו לו. הוא עולה על המשקל עם הבגדים, נעליים, תיק, מעיל ומשקפיים וזה מראה לו 103.
אני פעם תפסתי את אלכס שם בילדר על המשקל ומצלם עם הפלאפון מהצד, ואחרי זה הולך להראות לאנשים שהוא 120...