הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

שמן, רוסי, אבל יותר חזק ממך.

אתה עובד לפי איזושהי תוכנית?
כן. הוא מתאמן ABC:
אימון A:
סקוואט כשל 200 ופרס כשל 102.5
אימון B:
סקוואט כשל 205 ופרס כשל 105
אימון C:
סקוואט כשל 210 ופרס כשל 107.5

כן. הוא מתאמן ABC:
אימון A:
סקוואט כשל 200 ופרס כשל 102.5
אימון B:
סקוואט כשל 205 ופרס כשל 105
אימון C:
סקוואט כשל 210 ופרס כשל 107.5

לפחות יש התקדמות לינארית מאימון לאימון 😃

אתה עובד לפי איזושהי תוכנית?

בגדול:

סקוואט כל יום עד לסינגל הכי כבד שעולה, ואז קצת עבודה עם משקלים יותר נמוכים. לרוב זה יהיה כמה סטים של 2, לפעמים של 3 ולפעמים עוד כמה סינגלים.
בנץ׳/פרס באותו סגנון.
פעמיים-שלוש בשבוע דדליפט. בדדליפט אני בדרך כלל לא אלך עד הסוף אלא כל עוד אני יכול לשמור על גב ישר. אחרת זה פשוט יהרוס את שאר האימונים באותו שבוע.

אף אחד לא אמר לך לעשות פרס בין הסטים שלי בסקוואט ;]
והלוג שלי נמצא בפנקס שצמוד אליי כל אימון, כאילו שאתה לא יודע...

אני לא אשם שאת בגובה הלא נכון.

קדימה, תעלי את הפנקס לפה, עם כל הסמיילים 😃

בגדול:

סקוואט כל יום עד לסינגל הכי כבד שעולה, ואז קצת עבודה עם משקלים יותר נמוכים. לרוב זה יהיה כמה סטים של 2, לפעמים של 3 ולפעמים עוד כמה סינגלים.
בנץ׳/פרס באותו סגנון.
פעמיים-שלוש בשבוע דדליפט. בדדליפט אני בדרך כלל לא אלך עד הסוף אלא כל עוד אני יכול לשמור על גב ישר. אחרת זה פשוט יהרוס את שאר האימונים באותו שבוע.

מעבר לפרס, בנץ, דדליפט וסקוואט אתה לא מערב עוד תרגילים? לא מדבר על בידודים,אלא על דציפט דדליפט, פוש פרס או ראק פולס לדוגמא

מעבר לפרס, בנץ, דדליפט וסקוואט אתה לא מערב עוד תרגילים? לא מדבר על בידודים,אלא על דציפט דדליפט, פוש פרס או ראק פולס לדוגמא

מתח ולוקח את הפרס בקלינים חלק מהזמן. לפעמים גם פרונט סקוואט. זהו.

אני יכול להשבע שאני רואה את אלכס מבצע כפיפות מרפקים כנגד מוט אולימפי לפחות פעם בשבוע.

אני יכול להשבע שאני רואה את אלכס מבצע כפיפות מרפקים כנגד מוט אולימפי לפחות פעם בשבוע.

אני יכול להשבע ש-Balbazor עושה את כלללל התרגילים שאפשר ואי אפשר לדמיין. כולל ישיבות כנגד מוט אולימפי 😆

אני מבין אותו, זה כמו שבמידה ורוב הסדרות והסרטים שאתה רגיל לראות יהיו ברמה מאד גבוה, כאלה שמעוררים את הצורך לחשוב,
אבל לפעמים צריך להתפרק על זבל, משהו שהמוח לא יצטרך לעבוד קשה בשביל לעכל אותו או במקרה שלנו, "להרגיש את הפאמפ" 😆😆

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית