Resource icon

שמן, רוסי, אבל יותר חזק ממך.

יש מצב שהתרגיל השני זה PR.
סקוואט: 200x1, 220x1F
בנץ׳: 110x4x3

עוד כשלון. ה-200 הרגיש ממש קל, כמו חזרה אחת בסט של 5. ב-220 הייתה מלחמה של כמה שניות אבל כוח המשיכה ניצח.
חוזר למתכונת הישנה לכמה שבועות. אני מניח שאם הסבב של סמולוב עשה משהו, זה יבוא לידי ביטוי בקרוב. אם לא, באסה.
כל הכבוד בץ, בזבזת חודש מהחיים על כלום. השלב הבא זה להכשל בפוסטדוק ולקחת קורס חוזר

יש מצב שהתרגיל השני זה PR.
סקוואט: 200x1, 220x1F
בנץ׳: 110x4x3

עוד כשלון. ה-200 הרגיש ממש קל, כמו חזרה אחת בסט של 5. ב-220 הייתה מלחמה של כמה שניות אבל כוח המשיכה ניצח.
חוזר למתכונת הישנה לכמה שבועות. אני מניח שאם הסבב של סמולוב עשה משהו, זה יבוא לידי ביטוי בקרוב. אם לא, באסה.
"השוויתי PR אוזה"

כל הכבוד בץ, בזבזת חודש מהחיים על כלום. השלב הבא זה להכשל בפוסטדוק ולקחת קורס חוזר

"השוויתי PR אוזה"

נראה לי ששניכם תהיו זוג נפלא. אחד מחפש בחורה אינטלגנטית בעלת תחת יפה שיודעת להעריך חוש הומור איכותי כמו תמונה של מה שיצא לך בשירותים, והשני בהחלט עונה לכל הקריטריונים. אני בטוח ש vile יכול לייעץ לכם בענייני זוגיות במידה ותתחילו לריב על הדילדו.

נראה לי ששניכם תהיו זוג נפלא. אחד מחפש בחורה אינטלגנטית בעלת תחת יפה שיודעת להעריך חוש הומור איכותי כמו תמונה של מה שיצא לך בשירותים, והשני בהחלט עונה לכל הקריטריונים. אני בטוח ש vile יכול לייעץ לכם בענייני זוגיות במידה ותתחילו לריב על הדילדו.
צחקתי בקול, אני נשבע שצחקתי בקול.

אף פעם לא החמיאו לי ככה על התחת 🤭😍

אלה סוג התגובות שהרסו בזמנו את הפורום
ציניות "בצחוק" שנובעת ממנעים של חולשה והפרעה נפשית
בהצלחה חברים

אלה סוג התגובות שהרסו בזמנו את הפורום
ציניות "בצחוק" שנובעת ממנעים של חולשה והפרעה נפשית
בהצלחה חברים
צודק אחי צריך אחוות פאוורליפטינג לדחוף לשיאים חדשים
שתה בירה תרגע אנחנו אוהבים את אלכס ורואים אותו מינימום 3 פעמים בשבוע

הלוג ייובא בהצלחה.
בהתחשב בעובדה שיש לו 2777 תגובות ורק 294 עדכוני לוג, זה הלוג עם הכי הרבה ספאם (~90%) בפורום - מזל טוב 😃
זה אומר שיש עשרה אחוז (בערך, אינפי היה מזמן) של תגובות ענייניות - אתה בטוח שספרת טוב? נראה לי יותר מדי.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית