הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הורדת קלוריות בתפריט לאחר ירידה במשקל ויעוץ לפחמימה

• פותח/ת השרשור tony
  • פורסם בתאריך

tony

משתמש מתחיל
210
1
נק' מוניטין:
161
210
1
אני צריך עזרה קטנה

כרגע אני שוקל 95
הורדה של של 6 קילו בחודש וחצי

עם ההורדה במשקל אני גם צריך לקצץ בתפריט .... וכן הלאה

כרגע התזונה שלי היא כזאת

חלבון : 220
פחמימה : 75
שומן : 45
סה"כ 1585 קלוריות

איפה עליי לקצץ?

אם זה יראה כך
200 חלבון
50 פחמימה
40 שומן
סה"כ 1360 קלוריות

ועוד שאלה כי יש לי בלבול קצת.. חלק אומרים לא לספור קלוריות מירקות ויש כאלו שכן...

אם כל הפחמימות יגיעו מירקות כגון מלפפון, עגבניה, בצל, ברוקולי, כרובית, חסה, פלפל חריף..

או מחצית מירקות והשאר מאורז,פסטה,לחם.

כמובן פעם בשבוע העמסה נקייה.

• פותח/ת השרשור
עם 30 גרם פחמימה ביום אפשר העמסה של יום בשבוע. לגבי ההשפעה של ההעמסה על המראה היבש זה די משתנה בין אנשים - נסה ותראה כמה זה משפיע עליך.

חלבון אפשר לצרוך כ2.5-3 גרם לכל ק"ג (למרות שלייל טוען שצריך אף יותר).

אתה יכול לבחור לבצע אירובי (פרוטוקול 1) לפני ואחרי ההעמסות.

שמעתי לעצתך לא רוצה לאבד הרבה שריר ולמה להיות מורעב כל היום

הגדלתי את המאזן
1900-1750 קלוריות ביום
250-280 חלבון
80-85 שומן
20-30 פחמימה
שאלתי היא כזאת זה נורא אם הממוצע קלוריות ישחק בין 1750-1900 ביום ולא יהיה קבוע ? השאיפה ל 1900 ול280 חלבון אך לפעמים אני אוכל בחוץ חצי עוף בגריל ואני משערך את המשקל שלו ( אני לא יוצא עם המשקל מהבית) לפעמים אני קונה לבית ושוקל לפני האכילה וכמה נשאר לי לאחר האכילה( עצמות ועור) אז פחות או יותר אני יודע כמה יש אם אני ללא משקל אבל זה לא בול!
לגבי פחמימות לא עובר את 30 וגם הם רק מירקות!
שומן : שמן זית שומן מהחי וכדומה

לגבי פרוטוקול 1 לבצע לאחר אימון כוח ? כי תכלס אין כוח אבל אפשר לנסות אך זה לא בצום כי חצי שעה לפני אימון כוח אוכל משהו והוא נמשך שעה וחצי זה רק שעתיים צום וגם הקפאין נצרך לפני אימון הכוח כך שאין לו כבר השפעה בבפרוטוקול
או להקדיש יום לפרוטוקול ?
ניתן לעשות ביום העמסה לפני העמסה בבוקר לאחר צום ? ואז יום אחרי העמסה לעשות שוב? ונפטרתי מזה ?
תודה מראש

זה לא נורא שהמאזן ישתנה קלורית מעט כל יום.

לא חייב לבצע פרוטוקול 1 אחרי אימון כח, תבצע מתי שבא לך. כדאי לבצע לפני ההעמסה את הפרוטוקול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית