הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת טכניקה סקוואט ובנצ' פרס

refael300

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
פעם ראשונה שאני עושה סקוואט הסתכלתי על סרטונים כדי ללמוד את הטכניקה
אני יודע שלא ירדתי מספיק בחלק מהחזרות זה כי היה לי מכנס דפוק שאם הייתי
יורד עוד ס"מ 1 הוא היה נקרע חחח (אל תתייחסו למשקל רק טכניקה)
ובנצ' פרס זה נראה כאילו אני נוגע בחזה אבל אני לא תעצרו ותראו שאני לא נוגע אפילו

רציתי לפרסם גם דדליפט אבל יש לי בעיה עם התרגיל אני עושה אותו עם גב ישר אבל חלק אמרו לי
שצריך לשמור על הקימור הטבעי שיש בגב זה נכון ? תודה רבה מראש

תודה רבה מראש לעונים 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לגבי הבנצ' זה סבבה, תקפיד להוריד לאט יותר את המוט ולא להשתמש בחזה כמקפצה.
אבל אם המטרה שלך בבנצ' זה בעיקר להתחזק אז כנס ליוטיוב ותרשום DAVE TATE , אם תלחץ איך שהוא אומר זה גם יותר בריא לכתפיים וגם תלחץ הרבה יותר כבד, החיסרון זה שהחזה עובד פחות טוב בשיטה הזאת.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לגבי הבנצ' זה סבבה, תקפיד להוריד לאט יותר את המוט ולא להשתמש בחזה כמקפצה.
אבל אם המטרה שלך בבנצ' זה בעיקר להתחזק אז כנס ליוטיוב ותרשום DAVE TATE , אם תלחץ איך שהוא אומר זה גם יותר בריא לכתפיים וגם תלחץ הרבה יותר כבד, החיסרון זה שהחזה עובד פחות טוב בשיטה הזאת.

ידעתי שתגידו לי את זה על הבנצ' , אם תסתכל טוב תראה שלא הקפצתי בכלל פשוט הבאתי את זה ממש סנטימטר מהחולצה .
אני רוצה לעשות SS אני גם צריך להסתכל על השיטה הזאת ?
ומה לגבי הסקוואט ? תודה רבה אחי

עוד מישהו ?

ידעתי שתגידו לי את זה על הבנצ' , אם תסתכל טוב תראה שלא הקפצתי בכלל פשוט הבאתי את זה ממש סנטימטר מהחולצה .
אני רוצה לעשות SS אני גם צריך להסתכל על השיטה הזאת ?
ומה לגבי הסקוואט ? תודה רבה אחי

עוד מישהו ?

אם אתה עושה SS רצוי מאוד שתסתכל על השיטה הזאת כי אתה אמור להתחזק כמה שיותר.
הסקוואט נראה בסדר, אולי חסר קצת עומק, אבל חכה לאחרים אני לא כזה יודע להסביר איך לעשות את התרגיל.

אתה לא שובר מקביל והברכיים שלך גולשות לאורך כל הדרך. תבוא עם מכנסיים שלא ייקרעו, תוציא את הברכיים חזק לצדדים, ושבור מקביל.

• פותח/ת השרשור
אם אתה עושה SS רצוי מאוד שתסתכל על השיטה הזאת כי אתה אמור להתחזק כמה שיותר.
הסקוואט נראה בסדר, אולי חסר קצת עומק, אבל חכה לאחרים אני לא כזה יודע להסביר איך לעשות את התרגיל.

אבל הפואנטה בSS זה שכל אחד מהתרגילים עובד על משהו ואם אני יעשה בנצ' פרס בשיטה הזאת אמרת שזה
פחות עובד על זה חזה אז לא עדיף להשאר עם זה ?

אתה לא שובר מקביל והברכיים שלך גולשות לאורך כל הדרך. תבוא עם מכנסיים שלא ייקרעו, תוציא את הברכיים חזק לצדדים, ושבור מקביל.

אוקיי תודה אני ינסה היום ויעלה סרטון בערב

אבל הפואנטה בSS זה שכל אחד מהתרגילים עובד על משהו ואם אני יעשה בנצ' פרס בשיטה הזאת אמרת שזה
פחות עובד על זה חזה אז לא עדיף להשאר עם זה ?

זה לא שזה לא עובד על החזה, זה פשוט נותן טיפה פחות דגש.
אתה חייב להבין -SS זאת תכניח כח, המטרה שלך זה להרים כמה שיותר כבד בטכניקה נכונה כמובן, אם אתה תבצע את הלחיצה הרגילה, יהיה המון לחץ על הכתפיים ויש סיכון גדול יותר להיפצע ואתה גם כמובן תרים הרבה פחות משקל, לכן אם אתה עושה SS תעשה את זה עד הסוף ותלחץ בצורה של הפאוורליפטרים.

הרגליים שלך מופנת לבחוץ יותר מדי. לא מומלץ אם אתה מנסה לעבוד בעיקר על הארבע ראשי. אבל זה נראה די טוב.

הבנץ'... טוב זה נראה לא טוב בכלל. אתה לא מכווץ מספיק את הגב העליון, אתה דוחק כל פעם לנקודות שונות והמוט נופל יותר מאשר יורד. אין לך שום שליטה על המשקל הזה. לדעתי אתה צריך להבליט את החזה ולכווץ את השכמות (זה יצור קשת קלה בגב) ולדחוק לאותה נקודה, להוריד המוט בשליטה לקו של הפיטמות ולעלות אותו שוב בקו ישר מעליהם לאותה נקודה שבחרת. תזכור שהדרך הכי מהירה להגיע מנקודה A לB היא בקו ישר. אתה מקריב ומרחיק את המוט בעלייה מאיזור הכתפים וזה בזבוז כוח (וגם מסוכן ד''א).

• פותח/ת השרשור
הרגליים שלך מופנת לבחוץ יותר מדי. לא מומלץ אם אתה מנסה לעבוד בעיקר על הארבע ראשי. אבל זה נראה די טוב.

הבנץ'... טוב זה נראה לא טוב בכלל. אתה לא מכווץ מספיק את הגב העליון, אתה דוחק כל פעם לנקודות שונות והמוט נופל יותר מאשר יורד. אין לך שום שליטה על המשקל הזה. לדעתי אתה צריך להבליט את החזה ולכווץ את השכמות (זה יצור קשת קלה בגב) ולדחוק לאותה נקודה, להוריד המוט בשליטה לקו של הפיטמות ולעלות אותו שוב בקו ישר מעליהם לאותה נקודה שבחרת. תזכור שהדרך הכי מהירה להגיע מנקודה A לB היא בקו ישר. אתה מקריב ומרחיק את המוט בעלייה מאיזור הכתפים וזה בזבוז כוח (וגם מסוכן ד''א).

מה זאת אומרת הרגליים מופנות לבחוץ מידיי ? כולם אמרו לי אחרי שהעלתי לפתוח יותר לבחוץ

הבנתי מה שאמרת בנוגע לבנצ' האימון היום אני יוריד משקל אבל יש משהו שנאי לא מבין
איך מכווצים את השכמות ? כאילו אני יודע בערך לכווץ אותם אבל שאני מרים ידיים הכיווץ נעלם
אתה יכול להסביר בקצרה איך לכווץ ?

כל אחד והמטרה שלו. אני מנסה לעבוד על החלק הפנימי של הרגל (שיהיה פיצול לשריר ליד הברך) לכן העמידה שלי היא עם רגלים ברוחב הכתפיים בערך והאגודל בקו ישר עם הברך.

ברור שאם אתה מרים את הידיים הכתפיים יצאו קדימה, זה טבעי. בשביל זה אתה צריך לתפוס את המוט מעלייך לכמה שניות להתייצב ולקבע את הגב ואז להתחיל לעבוד. ''תנסה'' לתפוס את החולצה עם הגב העליון ותבליט את החזה, זה אמור להספיק. בכל מקרה תנסה את כל זה בלי צלחות, אני אישית עושה את זה כל אימון כחימום.

Back
למעלה תחתית