הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה|כאבי גב ממש ממש חזקים

refael300

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
בזמן האחרון אני מנסה ללמוד את הטכניקה של הדדליפט והסקוואט
כבר 2 אימונים ניסיתי לעשות את התרגילים האלה ותמיד יום אחרי
האימון הזה הגב התחתון שלי כואב ברמה מציקה כבר שאני כמעט לא יכול לזוז
כנראה זה מהדדליפט אבל השאלה שלי זה

אם הכאב בה בגלל שהגב התחתון תפוס / בגלל שעשיתי טכניקה לקויה והכאב בה מהחוליות ?

תודה רבה מראש !
😃

ככל הנראה דומס של אחרי אימון, דבר ידוע, אין מה להתרגש.

• פותח/ת השרשור
ככל הנראה דומס של אחרי אימון, דבר ידוע, אין מה להתרגש.

דומס זה שרירים תפוסים ? ואם כן זה הגיוני שאפילו תזוזה הכי קטנה עם הגב זה כאב נורא שממש קשה לזוז ?
גם שהיו תפוסות לי הרגליים האימון רגליים הראשון זה היה נורא אבל עדיין היה לי נוח ללכת וכאלה

דומס זה שרירים תפוסים ? ואם כן זה הגיוני שאפילו תזוזה הכי קטנה עם הגב זה כאב נורא שממש קשה לזוז ?
גם שהיו תפוסות לי הרגליים האימון רגליים הראשון זה היה נורא אבל עדיין היה לי נוח ללכת וכאלה
יתכנו מקרים שבהם לא תרגיש את תוצאות האימון ביום שלמחרת, אלא רק כעבור יומיים. אל תדאג, זה לא אומר שפצעת את עצמך, אם כי, לצערך, כאבי "היום שאחרי מחר" נוטים להיות הרבה יותר גרועים מהכאב של למחרת בבוקר.
אם אתה חווה כאבים כאלו אל תדלג על אימונים בשום פנים באופן. כן, הרגליים שלך יכאבו, אז סביר להניח שתצטרך לשכוח מלשבור שיאים, אבל בצע את שלושת הסטים שלך בכל זאת. בימים בהם אינך מתאמן כדאי לבצע רכיבה על אופני כושר או סטאפרים על מנת להכניס קצת דם לאיזור בשביל להקל על ההתאוששות והכאב.
אני מאמין שזה אכן דומס, אתה מרגיש כאב קל-בינוני בכל תזוזה שלך.

• פותח/ת השרשור
אני מאמין שזה אכן דומס, אתה מרגיש כאב קל-בינוני בכל תזוזה שלך.

תוך כמה זמן זה עובר ? למה יש לי אימון מחר ואני לא רוצה שזה ידפוק לי אותו ..
יש דרך להקל על זה ?

יכול להיות שהזוקפים שלך לא מתאוששים מספיק/טכניקה לקוייה תעלה סרטון לבדיקת טכניקה לפה

מה זה כאבים חזקים, בשרירים? אם זה לא DOMS ואתה מרגיש את הכאבים בחוליות או משהו כזה אתה לא עושה את התרגילים כראוי. חשוב לזכור שהאמסטרינג ובכלל רגליים מכווצות דופקות את היציבה וזה גורם לכאבי גב. פתרון? לעשות מתיחות כשמרגישים כאבים.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שהזוקפים שלך לא מתאוששים מספיק/טכניקה לקוייה תעלה סרטון לבדיקת טכניקה לפה

סבבה , והעלתי טכניקה של סקוואט ובנצ' יש מצב אתה מסתכל ואומר לי מה לשפר ?

מה זה כאבים חזקים, בשרירים? אם זה לא DOMS ואתה מרגיש את הכאבים בחוליות או משהו כזה אתה לא עושה את התרגילים כראוי. חשוב לזכור שהאמסטרינג ובכלל רגליים מכווצות דופקות את היציבה וזה גורם לכאבי גב. פתרון? לעשות מתיחות כשמרגישים כאבים.

אני לא יודע אם זה בחוליות או בצדדים של הגב תחתון אני לא מבין בזה כלכך ואיזה מתיחות יש לגב תחתון ?
ותגיד אחי יש מצב שאתה מגיב לי על הטכניקה שפרסמתי של הסקוואט ?

הטכניקה שלך לא מושלמת אבל אין סיכוי שהיא גורמת לכאבים חזקים בשלב הזה.
אתה מתאמן מתחיל, יש לך DOMS, אל תלחץ.

Back
למעלה תחתית