עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני בab עומד לעבור לss(שבוע הבא) אני עושה סקוואט דדליפט לג פרס ואז בגב חתירה מתח ומשיכת פולי עליון(כתבתי מה שיכול להשפיע על הגב). במסה עם פלוס של 300.כדי להעלות לפה וידאו צריך להעלות ליוטיוב ולפרסם את הלינק (עדיף דרך כפתור הוספת מדיה)
איך תוכנית האימונים שלך נראית? אוכל כמו שצריך?
הועבר לפורום מתחילים בתזונה ואימונים
אז בשלב הזה הדבר הכי נכון לעשות יהיה להעלות לפה צילומי טכניקה, אולי זה יסביר הרבה מאודאני בab עומד לעבור לss(שבוע הבא) אני עושה סקוואט דדליפט לג פרס ואז בגב חתירה מתח ומשיכת פולי עליון(כתבתי מה שיכול להשפיע על הגב). במסה עם פלוס של 300.
מאז היו עוד שני אימונים שניסיתי לשפר את הטכניקה...אז בשלב הזה הדבר הכי נכון לעשות יהיה להעלות לפה צילומי טכניקה, אולי זה יסביר הרבה מאוד
אתה יכול להגיד למה?מצטער אבל אי אפשר ממש לקרוא לזה סקוואט
כי זה תנועה חלקית, חצי סקוואט בערך.אתה יכול להגיד למה?
אוקי עכשיו זה ברור
מאיפה למדת לעשות סקוואט?
זה נראה קצת כמו ניסיון לחיקוי של אנשים במכון שלא הלך ממש
זה אמור להסביר לך את רוב מה שתצטרך לדעת בשלב הזה
גם המשקל הזה גבוה לך מדי
אתה יכול לחפש בפורום, יש מלא שרשורים על LB נגד HB, בלי שום מסקנה חד משמעית. ב LB יותר מסת שריר עובדת, אפשר להרים יותר, יותר עבודה של השרשרת האחורית (ישבן, האמסטרינגס וזוקפי גב), ב HB יש יותר מעורבות של הקוואדס.המדריך במכון לימד אותי. אגב איך אני יודע אם לעשות lb אוhb? מה מומלץ?
לדעתי למתחילים, ובמיוחד לך עדיף LB, כי גם זה מערב יותר שרירים, וגם דורש פחות גמישותהמדריך במכון לימד אותי. אגב איך אני יודע אם לעשות lb אוhb? מה מומלץ?
מזה לשבור מקביל? ובדדליפט כאילו בתהליך של ישור חזה לכווץ גם שכמות? חוץ מזה הדדליפט נראה בסדר?תיישר את הכפות ידיים, לא שובר מקביל, מסתכל לצד, אחיזה יותר מדי צרה.
לגבי הדדלפיט תכווץ שכמות לפני כל הרמה.
מזאת אומרת כיווץ? כיווץ של ההאמסטרינג?לשבור מקביל זה כשהירך נמוכה יותר מהברך.
בדדליפט אתה לא מתחיל בכיווץ בכלל. אתה אמור להרגיש כמו כדור בקנה של רובה. אתה גם מוריד את המוט על הברך,תנסה שהוא ירד כמו שהוא עלה.
ובאיזה שלב להתחיל את הכיווץ? בירידה כבר או כשאני מרים חזה?של הכל