הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבי גב תחתון בסקוואט

Nevogefen

משתמש מתחיל
251
13
נק' מוניטין:
13
251
13
אהלן, מתאמן חודשיים וב2 אימונים האחרונים בסקוואט כואב לי הגב תחתון מצד שמאל ובכללי קצת העמוד שדרה... עשיתי 55 קילו סקוואט וצילמתי אבל לא מצליח להעלות את זה... מה ההמלצות? אימון הבא להעלות במשקל?

כדי להעלות לפה וידאו צריך להעלות ליוטיוב ולפרסם את הלינק (עדיף דרך כפתור הוספת מדיה)
איך תוכנית האימונים שלך נראית? אוכל כמו שצריך?

הועבר לפורום מתחילים בתזונה ואימונים

• פותח/ת השרשור
כדי להעלות לפה וידאו צריך להעלות ליוטיוב ולפרסם את הלינק (עדיף דרך כפתור הוספת מדיה)
איך תוכנית האימונים שלך נראית? אוכל כמו שצריך?

הועבר לפורום מתחילים בתזונה ואימונים
אני בab עומד לעבור לss(שבוע הבא) אני עושה סקוואט דדליפט לג פרס ואז בגב חתירה מתח ומשיכת פולי עליון(כתבתי מה שיכול להשפיע על הגב). במסה עם פלוס של 300.

אני בab עומד לעבור לss(שבוע הבא) אני עושה סקוואט דדליפט לג פרס ואז בגב חתירה מתח ומשיכת פולי עליון(כתבתי מה שיכול להשפיע על הגב). במסה עם פלוס של 300.
אז בשלב הזה הדבר הכי נכון לעשות יהיה להעלות לפה צילומי טכניקה, אולי זה יסביר הרבה מאוד

• פותח/ת השרשור
אז בשלב הזה הדבר הכי נכון לעשות יהיה להעלות לפה צילומי טכניקה, אולי זה יסביר הרבה מאוד
מאז היו עוד שני אימונים שניסיתי לשפר את הטכניקה...

אוקי עכשיו זה ברור
מאיפה למדת לעשות סקוואט?
זה נראה קצת כמו ניסיון לחיקוי של אנשים במכון שלא הלך ממש

זה אמור להסביר לך את רוב מה שתצטרך לדעת בשלב הזה
גם המשקל הזה גבוה לך מדי

מצטער אבל אי אפשר ממש לקרוא לזה סקוואט. מצטרף להמלצה ללמוד מהסרטון כאן. תלמד הכל מהתחלה, עם מוט ריק.
ואני לא יודע איך נראים שאר התרגילים שלך אבל מהסרטון כאן תראה יש סרטונים לשאר תרגילי הבסיס. אמרת שאתה מתחיל SS שבוע הבא, אני מציע קודם לראות את הסרטונים ולתרגל טכניקה נכונה ורק אז להתחיל לעלות במשקלי עבודה.

• פותח/ת השרשור
אוקי עכשיו זה ברור
מאיפה למדת לעשות סקוואט?
זה נראה קצת כמו ניסיון לחיקוי של אנשים במכון שלא הלך ממש

זה אמור להסביר לך את רוב מה שתצטרך לדעת בשלב הזה
גם המשקל הזה גבוה לך מדי

המדריך במכון לימד אותי. אגב איך אני יודע אם לעשות lb אוhb? מה מומלץ?

אתה יכול לחפש בפורום, יש מלא שרשורים על LB נגד HB, בלי שום מסקנה חד משמעית. ב LB יותר מסת שריר עובדת, אפשר להרים יותר, יותר עבודה של השרשרת האחורית (ישבן, האמסטרינגס וזוקפי גב), ב HB יש יותר מעורבות של הקוואדס.
לדעתי תבחר אחד שמרגיש לך יותר נוח ותתקדם איתו.

לדעתי למתחילים, ובמיוחד לך עדיף LB, כי גם זה מערב יותר שרירים, וגם דורש פחות גמישות

אני מההתחלה ועד עכשיו עושה HB. יותר נוח. תלוי גם בפרופורציות.

אגב, LB מערב פחות את זוקפי הגב מאשר ה-HB

• פותח/ת השרשור
ניסיתי להבין את טכניקת הlb. מה דעתכם?:
צילמתי גם טכניקה של דדליפט לביקורת:
אשמח לשיפורים. שמתי לב שהגב שלי טיפה מעוגל בכמה מהחזרות, איך אני מתקן את זה?@kotzer[/USE@yuginius

תיישר את הכפות ידיים, לא שובר מקביל, מסתכל לצד, אחיזה יותר מדי צרה.
לגבי הדדלפיט תכווץ שכמות לפני כל הרמה.

• פותח/ת השרשור
תיישר את הכפות ידיים, לא שובר מקביל, מסתכל לצד, אחיזה יותר מדי צרה.
לגבי הדדלפיט תכווץ שכמות לפני כל הרמה.
מזה לשבור מקביל? ובדדליפט כאילו בתהליך של ישור חזה לכווץ גם שכמות? חוץ מזה הדדליפט נראה בסדר?

לשבור מקביל זה כשהירך נמוכה יותר מהברך.
בדדליפט אתה לא מתחיל בכיווץ בכלל. אתה אמור להרגיש כמו כדור בקנה של רובה. אתה גם מוריד את המוט על הברך,תנסה שהוא ירד כמו שהוא עלה.

• פותח/ת השרשור
לשבור מקביל זה כשהירך נמוכה יותר מהברך.
בדדליפט אתה לא מתחיל בכיווץ בכלל. אתה אמור להרגיש כמו כדור בקנה של רובה. אתה גם מוריד את המוט על הברך,תנסה שהוא ירד כמו שהוא עלה.
מזאת אומרת כיווץ? כיווץ של ההאמסטרינג?

Back
למעלה תחתית