הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבי גב תחתון בסקוואט

• פותח/ת השרשור
דרך אגב יש לי היום אימון והצוואר שלי תפוס מהפרס שעשיתי לפני יומיים.. מפחד שהסקוואט יחריף את זה.. יש המלצות?

דרך אגב יש לי היום אימון והצוואר שלי תפוס מהפרס שעשיתי לפני יומיים.. מפחד שהסקוואט יחריף את זה.. יש המלצות?
לעבוד עם משקל נמוך יותר ולהעלות סרטון של הפרס

• פותח/ת השרשור
לעבוד עם משקל נמוך יותר ולהעלות סרטון של הפרס
פרס אני לא אעשה היום. ממש תפוס לי ואני לא רוצה להפוך את זה לפציעה... יומיים הייתי מושבת בגלל זה... איזה תרגיל לעשות לכתפיים במקום? הרחקה לצדדים?
הסתכלתי בהיסטוריה של אשכול של מישהו שקרה לו אותו דבר, מסתבר שלעשות פרס עם מראה גורם לבעייה הזאת משום מה..

פרס אני לא אעשה היום. ממש תפוס לי ואני לא רוצה להפוך את זה לפציעה... יומיים הייתי מושבת בגלל זה... איזה תרגיל לעשות לכתפיים במקום? הרחקה לצדדים?
הסתכלתי בהיסטוריה של אשכול של מישהו שקרה לו אותו דבר, מסתבר שלעשות פרס עם מראה גורם לבעייה הזאת משום מה..
אוקיי בוא נבהיר משהו
כל תרגיל שאתה עושה מול מראה ומסתכל במראה יבוצע עם טעויות, כשאתה מבצע תנועה אתה צריך להתרכז בתנועה ולא להסתכל על מראות

לא ציפיתי שתעלה היום סרטון של הפרס
ואל תעשה היום תרגילים לכתפיים, תן לאזור לנוח

• פותח/ת השרשור
אוקיי בוא נבהיר משהו
כל תרגיל שאתה עושה מול מראה ומסתכל במראה יבוצע עם טעויות, כשאתה מבצע תנועה אתה צריך להתרכז בתנועה ולא להסתכל על מראות

לא ציפיתי שתעלה היום סרטון של הפרס
ואל תעשה היום תרגילים לכתפיים, תן לאזור לנוח
בטוח? כי הצוואר הוא שנתפס ולא הכתף...

חבר הטכניקה שלך בשני התרגילים זקוקה לשיפוץ רציני.
תיקח הדרכה אפילו 2-3 אימונים.
רק בבקשה- אל תסתכל לצד במראה בזמן סקוואט!!!

• פותח/ת השרשור
חבר הטכניקה שלך בשני התרגילים זקוקה לשיפוץ רציני.
תיקח הדרכה אפילו 2-3 אימונים.
רק בבקשה- אל תסתכל לצד במראה בזמן סקוואט!!!
אני יודע, בגלל זה אני לא מעלה משקלים ואני מעלה סרטונים כל שבוע. בדדליפט עדיין צריך שיפור רציני? בעייתי לי כרגע הדרכה...

זהו שרק אחרי שהגבתי ראיתי שיש עוד סרטונים ☺
אני עדיין חושבת שאם יש לך בסיס אתה צריך לקחת אימון או שניים לעבוד על טכניקה ולהמשיך וליישם באימונים

• פותח/ת השרשור
זהו שרק אחרי שהגבתי ראיתי שיש עוד סרטונים ☺
אני עדיין חושבת שאם יש לך בסיס אתה צריך לקחת אימון או שניים לעבוד על טכניקה ולהמשיך וליישם באימונים
אקח עוד שבועיים לנסות לסדר את הסקוואט ומשם נראה..

Back
למעלה תחתית