הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לעבודה במכונות

Excite1

משתמש פעיל
358
2
נק' מוניטין:
14
358
2
שלום, רציתי לדעת בפירוט יותר לגבי למה עבודה במכונות היא לא טובה לגוף או בכלל.(אני יודע שעבודה במכונות לא טובה בגלל שאין עבודה על המייצבים או בגלל טווח התנועה אבל מעבר לזה אני צריך מישהו שייפרט לי לדוגמא מזה בעצם מייצבים למה זה טוב וכו') לעומת משקולות חופשיות.
אשמח למאמר / הסבר רחב ממישהו.
תודה מראש ושבוע טוב שיהיה. 😃

שלום, רציתי לדעת בפירוט יותר לגבי למה עבודה במכונות היא לא טובה לגוף או בכלל.(אני יודע שעבודה במכונות לא טובה בגלל שאין עבודה על המייצבים או בגלל טווח התנועה אבל מעבר לזה אני צריך מישהו שייפרט לי לדוגמא מזה בעצם מייצבים למה זה טוב וכו') לעומת משקולות חופשיות.
אשמח למאמר / הסבר רחב ממישהו.
תודה מראש ושבוע טוב שיהיה. 😃

יש תרגילים למשל כמו הסקואט ששם זה מאוד קריטי אם אתה בוחר לעבוד במכשיר כמו הסמית או חופשי.
הכול מופיע במאמר
http://www.kilogram.co.il/1157/כל-הסיבות-לעשות-סקוואט-מלא/

ותרגילים אחרים למשל כמו לחיצת חזה במכונה או עם מוט חופשי,אז השוני באמת די מסתכם מבחינת המייצבים
הכתף שלך לדוגמה עובדת חזק על המוט בשביל לייצב אותו שלא יברח לך לצדדים,ובמכונה שזה לא קורה אז אתה עובד על אותם שרירים רק בלי למשל השרירי הספציפי בכתף שמייצב את המוט,אז זו בדר"כ עוד אחת הסיבות שעדיף חופשיות אפשר לעבוד על חלקים שאי אפשר במכונות.
אל תפסול את המכונות אני תמיד משלב מוטות,דאמבלים,ומכונות..

• פותח/ת השרשור
יש תרגילים למשל כמו הסקואט ששם זה מאוד קריטי אם אתה בוחר לעבוד במכשיר כמו הסמית או חופשי.
הכול מופיע במאמר
http://www.kilogram.co.il/1157/כל-הסיבות-לעשות-סקוואט-מלא/

ותרגילים אחרים למשל כמו לחיצת חזה במכונה או עם מוט חופשי,אז השוני באמת די מסתכם מבחינת המייצבים
הכתף שלך לדוגמה עובדת חזק על המוט בשביל לייצב אותו שלא יברח לך לצדדים,ובמכונה שזה לא קורה אז אתה עובד על אותם שרירים רק בלי למשל השרירי הספציפי בכתף שמייצב את המוט,אז זו בדר"כ עוד אחת הסיבות שעדיף חופשיות אפשר לעבוד על חלקים שאי אפשר במכונות.
אל תפסול את המכונות אני תמיד משלב מוטות,דאמבלים,ומכונות..

הבנתי, תודה רבה על ההסבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית