הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתקשה מאוד במתח ב-SS בגלל שאני עולה המון במשקל, אפשר לעבור למכונה?

gangster

משתמש מתחיל
69
0
נק' מוניטין:
96
69
0
לפני שהתחלתי את התכנית הייתי מצליח בקלות 3X5,
העלתי כבר 8 קילו כמו חודש ושמתי לב שהשמנתי קצת ונהייתה לי קרס לא קטנה וקמטים על העור משומן בבטן..
המתח נהיה כבר קשה לי ואחרי 2 עליות בקושי אני לא מצליח יותר ובטח שזה אחרי פרס וסקוואט מתישים.

אפשר לעבור בינתיים לפולי עליון (וינץ) או חתירה במכונה כדי לחזק את הגב?
הרי מה הטעם לעשות SS שהגב בפיגור רציני, אני מתקדם במשקלים מצוין אבל אפילו מתח אני לא מצליח.
בוינץ (לפנים), אני יכול לעשות 50 קילו ל8 חזרות.

אתה יכול לעבור לחתירה אם בא לך , פולי עליון או חתירה במכונה ממש לא יהוו תחליף למתח

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעבור לחתירה אם בא לך , פולי עליון או חתירה במכונה ממש לא יהוו תחליף למתח

חתירה לא בא בחשבון, אני אשבור לעצמי תגב.
למה פולי עליון לא מהווה תחליף למתח? שחושבים על זה זה אותו הדבר, עובד על אותם השרירים בדיוק
ואני מתכוון לא לתמיד, כרגע אני לא מצליח לעשות 2 מתח בקושי וגם לא ממש מלאים, אז אפשר לחזק את הגב שלי ב-SS במקום מתח עד שאני אוכל לעשות מתח בצורה תקינה?

חתירה לא בא בחשבון, אני אשבור לעצמי תגב.
למה פולי עליון לא מהווה תחליף למתח? שחושבים על זה זה אותו הדבר, עובד על אותם השרירים בדיוק
ואני מתכוון לא לתמיד, כרגע אני לא מצליח לעשות 2 מתח בקושי וגם לא ממש מלאים, אז אפשר לחזק את הגב שלי ב-SS במקום מתח עד שאני אוכל לעשות מתח בצורה תקינה?
למה שתשבור את הגב מזה השטויות האלה ? דדליפט את גם לא עושה ? ופולי זה תרגיל פשוט שלא יתרום לך כמעט כלום לגב .

• פותח/ת השרשור
למה שתשבור את הגב מזה השטויות האלה ? דדליפט את גם לא עושה ? ופולי זה תרגיל פשוט שלא יתרום לך כמעט כלום לגב .

דדליפט עושה סקוואט עושה, חתירה תרגיל מסוכן וצריך גב תחתון בשבילו אפילו בילדרים לא עושים אותו, תנועה אחת לא במקום הלך לי הגב.
ומז"א לא יתרום לי לגב? אז מה אתה רוצה שאני אעשה שלא אתאמן על הגב? הרי מה אני יעשה 2 מתח ויסיים ת'אימון?
אני אחזק אותו בפולי+חתירה במכונה ותאמין לי שזה לא פוגע לי בשום התאוששות, בטח שלא בגב (התרגיל היחידי זה דדליפט וזה לא מזיז לי בוא נגיד המכונות האלה מבחינת עומס).

אתה יכול לנסות גרביטון , בקשר לחתירה שוב אתה מדבר שטויות אבל לך על זה אם בא לך תעשה מה שאמרת אני אמרתי את שלי.....

דדליפט עושה סקוואט עושה, חתירה תרגיל מסוכן וצריך גב תחתון בשבילו אפילו בילדרים לא עושים אותו, תנועה אחת לא במקום הלך לי הגב.
ומז"א לא יתרום לי לגב? אז מה אתה רוצה שאני אעשה שלא אתאמן על הגב? הרי מה אני יעשה 2 מתח ויסיים ת'אימון?
אני אחזק אותו בפולי+חתירה במכונה ותאמין לי שזה לא פוגע לי בשום התאוששות, בטח שלא בגב (התרגיל היחידי זה דדליפט וזה לא מזיז לי בוא נגיד המכונות האלה מבחינת עומס).

מה זה השטויות האלו ?

לפני שהתחלתי את התכנית הייתי מצליח בקלות 3X5,
העלתי כבר 8 קילו כמו חודש ושמתי לב שהשמנתי קצת ונהייתה לי קרס לא קטנה וקמטים על העור משומן בבטן..
המתח נהיה כבר קשה לי ואחרי 2 עליות בקושי אני לא מצליח יותר ובטח שזה אחרי פרס וסקוואט מתישים.

אפשר לעבור בינתיים לפולי עליון (וינץ) או חתירה במכונה כדי לחזק את הגב?
הרי מה הטעם לעשות SS שהגב בפיגור רציני, אני מתקדם במשקלים מצוין אבל אפילו מתח אני לא מצליח.
בוינץ (לפנים), אני יכול לעשות 50 קילו ל8 חזרות.

הדרך הכי טובה להשתפר במתח היא לעשות מתח - תעשה כמה שאתה מצליח ואחרי זה תעשה חזרות שליליות.
אין בעיה לשלב גם פולי עליון, זה תרגיל מצוין, אני אישית עושה את שניהם באימון.

למה עלית 8 קילו בחודש ?
תעלה סרטונים של ההרמות שלך נראה שאתה סתם משמין

תשלים בחזרות שליליות מה שאתה לא מצליח
לדוגמא עשית 4-3-2, אחרי תעשה 1-2-3 בהתאמה אחרי כל סט כדי להשלים ל-5-5-5.
הקטע שלא מצליחים לשפר את המתח הגיוני, כי אתה עולה במשקל גוף, בשלב מסויים זה מסתדר

Back
למעלה תחתית